- 23 Ocak 2019
- 3.213
- 10.687
- 208
- 35
çok sık ultrasyon muayenesi önermiyorlar .O yüzden ilk 3 ay ayda 1 15 günde bir kontrol öneriyoruz dedi15 gün sonralara randevular çok okuyorum, bu kadar erken gebelikleri neden ileri tarihlere atıyor doktorlar acaba, kıyamam annelere de dert oluyor. Hele ki senin zaten çok özel bir durum, çağırsa ne var haftada 1, sinirlendimbenımki her hafta göreceğim dedi ilk ögrendiğimizden beri, neyse ki 1 hafta daha kolay katlanılabilir bir süre. Pazartesiden oazartesiye görüş gününümüz
Evet evet bende aynı uygulamadan takip ediyorum, ordan güldük zaten bizde, yaban mersini de ölçtük 2,5 cm var zorlasa 3 cm yaniuygulama öyle gösteriyor :) aslında yaban mersini en olarak 1 cm den büyük değildir minik bir meyvedir :)
Tabi tabi 11-12 haftaya kadar kendi bakiyor benim tup bebek doktorumya zaten kontrol haklarımız var baksınlar yani bir zahmet :)
bizimki gebelik takibi yapmıyor ya aman iyiki de yapmıyor yol çok uzak :)Tabi tabi 11-12 haftaya kadar kendi bakiyor benim tup bebek doktorumbayramda gezicekseniz filan gidin sorun yok sonra da gorussek olur diyor
Benimkide her hafta takip ediyor ama o 1 hafta bile inan ki çok zor geçiyor bazen. Yarın kontrolüm var, bu haftayı zar zor bitirdim saatler bile geçmiyor sanki15 gün sonralara randevular çok okuyorum, bu kadar erken gebelikleri neden ileri tarihlere atıyor doktorlar acaba, kıyamam annelere de dert oluyor. Hele ki senin zaten çok özel bir durum, çağırsa ne var haftada 1, sinirlendimbenımki her hafta göreceğim dedi ilk ögrendiğimizden beri, neyse ki 1 hafta daha kolay katlanılabilir bir süre. Pazartesiden oazartesiye görüş gününümüz
Evet o da dogru, o yüzden benim doktorum her hafta çagırmasına rağmen kalp atışı sesi daha hiç açmadı, sadece ekrandan görüyoruz. Ses dalgası almak bebege çok ısı veriyor dedi, bende asla üstelemedim tabi. Muayneyi de çok kısa tutuyor, 1 dk yok bile, kendi ölçümlerini gözlemini hızlıca yapıp çıkıyor.çok sık ultrasyon muayenesi önermiyorlar .O yüzden ilk 3 ay ayda 1 15 günde bir kontrol öneriyoruz dedi
Ben de yine dunya yol gidiyorum ama cok seviyoruz doktorumu, kismetse onla devam etmek niyetimizbizimki gebelik takibi yapmıyor ya aman iyiki de yapmıyor yol çok uzak :)
evet senin için daha iyi olur tabiki.Ben de yine dunya yol gidiyorum ama cok seviyoruz doktorumu, kismetse onla devam etmek niyetimizcaddeye yeni bir sube aciyor, beni oraya cagiricak en azindan kopru trafiginden yirticam diye sevindim ahaha
Evet evet duyan da büyük zannediyor sonra diyorum daha minicik aa hayırlısı falan diyor insanlar iyice sinir bozucuMalesef bizde de öyle sadece anneler babalar bilsin dedik annem bir kişiye söylemiş o herkese söylemiş. Şimdi halamlar teyzemler tebrik için arıyor ama daha ultrasonda bebeği göremedik.
Yok tam tersi ilerden gidiyor ama o gün baktığında gözükmedi karından belki aletle alakalıdırGeç döllenme mi olmuş senin de
Adet tarihiniz geçtikten 33 gün sonra mı acaba. Benim 18 gün geçmiş oluyor bugün.BEn ilk kiximi 27 gunlukken kese 33 gunlukken hem bebek hem kalp atisi duymusdum kayitlarina baktım simdi. Ama ozel hastaneydi tani
Ben de aynısını diyorum daha çok küçük çok yeni diye açıklama yapıyorum. Sonra teselliler başlıyor korkma o kadar tutunduysa düşmez bişey olmaz diye.Evet evet duyan da büyük zannediyor sonra diyorum daha minicik aa hayırlısı falan diyor insanlar iyice sinir bozucu
Benim sat 11 ocak ama geç döllenme olmuşyaaaa ne güzel aslında sat 30 Ocak benim uygulamaya göre 7+1 ama ultrasonda 7+2 çıkıyor :)
Çok sinir bozucu Allah yardımcınız olsun valla ben bile sinirlendimBen de aynısını diyorum daha çok küçük çok yeni diye açıklama yapıyorum. Sonra teselliler başlıyor korkma o kadar tutunduysa düşmez bişey olmaz diye.
Tüp bebek olunca zaten ikiz olma ihtimali olmuyor mu. Yanliş mı biliyorumTüp Bebek canım benim
bak o geç döllenmeden hiç anlamıyorum işte doğrum tarihlerimiz yakın olacak desene:)Benim sat 11 ocak ama geç döllenme olmuş
İnşallah onu da göreceğizKızlar doktordan geldim 5+3 keseyi gördük. Ama daha bebişi göremedik 2 hafta sonra gel dedi. Nasıl geçecek 2 hafta
ben o regl işini unutalı 5 ay oldu :)))) epeydir rahatım :) ama transfere kadar öyle bir şişmiştim kii aman aman o yapılan iğne sebebiyle regl olmadım ya onun yüzünden resmen menapoz etkisi yaşadım soğu soğuk terlemeler şişmeler bilmem ne valla menapoz zormuş benden söylemesi fragmanı bile bana yettiBu sabah telefonun regl uygulamasindan bildirim geldi, adet donemin yaklasiyor uc gun icinde diyebos bulundum uyku sersemi ayyy ben hamileyim ne reglisi diyorum icimden ikinci adet vaktimiz gelmis yani hanimlar neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?