• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    4
ben o regl işini unutalı 5 ay oldu :)))) epeydir rahatım :) ama transfere kadar öyle bir şişmiştim kii aman aman o yapılan iğne sebebiyle regl olmadım ya onun yüzünden resmen menapoz etkisi yaşadım soğu soğuk terlemeler şişmeler bilmem ne valla menapoz zormuş benden söylemesi fragmanı bile bana yetti 🤣🤣
Ya evet gecici menapoza sokulan herkesin ortak derdi o 😁 ama adet olmamak fiziksel olarak rahat bir sey olsa gerek ajdjfjf

Karından baktı gözükmedi tekrar beta istedi sonuca göre pazartesi tekrar görüşelim dedi . Ama rahim duvarın güzel kalınlaşmış 12m dedi . Kaç olması gerekiyor normalmi kızlarrr🙏
İlk muayene de be
Vajinali sen mi istemedin canım? Ben de geçen hafta 8 haftalıkken bile karından gözükmedi vajinal bakınca gözüktü
8 haftalık bile görünmeyebiliyorsa, bu doktorlar daha 4-5 haftalık gebeleri neden strese sokuyor anlamıyorum. İnsanın nasıl morali bozuluyor. Çok şükür görmüşsün 🌸 Darısı başımıza inşallah 🤲

Evet o da dogru, o yüzden benim doktorum her hafta çagırmasına rağmen kalp atışı sesi daha hiç açmadı, sadece ekrandan görüyoruz. Ses dalgası almak bebege çok ısı veriyor dedi, bende asla üstelemedim tabi. Muayneyi de çok kısa tutuyor, 1 dk yok bile, kendi ölçümlerini gözlemini hızlıca yapıp çıkıyor.
neden haftalık cağırıyor peki

Çarşamba gece 12 de 973 dü
Bugün sabah 8,30 da 1482 olmuş kızlar iyi mi değer
Aynı saate vermedim ama yükseliş güzel mi
Gayet güzel yükselmiş. Kafaya takmamalıyız ama takiyor insan. Benimde sat 12 şubat. Çok küçük kese göründü. O yüzden perşembe günü tekrar gel dedi. Bir sonraki kontrollerden daha mutlu çıkacağız inşallah 💙

Ben de aynısını diyorum daha çok küçük çok yeni diye açıklama yapıyorum. Sonra teselliler başlıyor korkma o kadar tutunduysa düşmez bişey olmaz diye.
Iyyy sırf şunu duymamak için 4 aylık olana kadar beklicem hiç tahammülüm yok kimsenin yorumuna merakına

Daha çok minikiz 😍

Eklentiler

• IMG_2639.webp
    IMG_2639.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 24
Back
X