• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Kızlar benim yine lekelenmem oldu doktoruma yazdım devam ederse hastaneye gel bende gelirim dedi biraz da ağrılarım başladı dua edin :(
Off şu günler hızlıca bi geçse benim de kırmızı kanamam oldu bikaç damla acilden geldim az önce. Progesteron fitil sabah akşam kullan dedi birde ben Hemşireyim malesef 24 nöbetlerim var rapor yazdı 10 gün.

Off şu günler hızlıca bi geçse benim de kırmızı kanamam oldu bikaç damla acilden geldim az önce. Progesteron fitil sabah akşam kullan dedi birde ben Hemşireyim malesef 24 nöbetlerim var rapor yazdı 10 gün.
Cok gecmis olsun canim. Kanama alani mi olusmus kesede

Kızlar iftar saati bir anda kanamam oldu adet kabı gibi aynı ve fazla da bence lekelenme gibi değil yatış verdiler progestanın dozunu azaltıp üç günde bire düşürmüştü doktor sizce neden bu kanama dua edin bana
Çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı yoktur 🤲

Allahım sen bütün Kasım annelerine sağ salim bebeklerine Kavuşmayı nasip et 🤲🤲

Bana da progestanı artırdı kuzum ilave al dedi artış olursa gel hemen hastaneye gelirim dedi şuan iyiym şükür ağrım da yok

Kızlar iftar saati bir anda kanamam oldu adet kabı gibi aynı ve fazla da bence lekelenme gibi değil yatış verdiler progestanın dozunu azaltıp üç günde bire düşürmüştü doktor sizce neden bu kanama dua edin bana
Ay noldu bize bi anda kızlar ya böyle benim de leke geldi Allahım sen bebeklerimizi koru. Haber ver bize de canım

Kızlar benim yine lekelenmem oldu doktoruma yazdım devam ederse hastaneye gel bende gelirim dedi biraz da ağrılarım başladı dua edin :(
kızlar çok geçmiş olsun ikinize de. inşallah önemsiz bir durumdur, hemencecik geçsin gitsin
:dua:

kızlar geçen hafta dudaklarım önce aşırı kurudu ve sonrasında 7-8 tane uçuk çıktı. bu hafta tam geçmişti şimdi yine aynı şekilde kurumaya başladı dudaklarım. folik asit alıyorum, b12 alıyorum, benim neyim eksik de bu uçuklar çıkmaya başladı? böyle bir şey yaşayan var mı? hamilelikte zovirax kullanmak da zararlıymış galiba, zararsız bir uçuk tedavisi biliyor musunuz?

kızlar geçen hafta dudaklarım önce aşırı kurudu ve sonrasında 7-8 tane uçuk çıktı. bu hafta tam geçmişti şimdi yine aynı şekilde kurumaya başladı dudaklarım. folik asit alıyorum, b12 alıyorum, benim neyim eksik de bu uçuklar çıkmaya başladı? böyle bir şey yaşayan var mı? hamilelikte zovirax kullanmak da zararlıymış galiba, zararsız bir uçuk tedavisi biliyor musunuz?
Tahta kaşığı ısıt uçuğa yaklaştır azıcık değdir. Babaannem bana öyle yapardı uçuğu korkutmak demek oluyormuş bu bugün bende de çıktı yaptım hatta 😀

Benimde dudağımın ortasında kocaman bir tane çıktı. Asiviral sürüyorum ama zararlı mı acaba

İki gundur bulantim yok yine, o gun doktorda da hemsirem bulantiyi severiz hormonlarin guzel yukseldiginin bir isaretidir dedi ya, geldiler bana yine🙈 neden bulantim yok perileri geldi anlayacaginiz 🥲

Back
X