Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    4
Kizlar bugun neyi farkettim ben 22 gune bir adet oluyorum bugun sata gore 38 gunluk ben 22 gun once testte silik hayalet cizgi ile gordum geriye kaldi 16 gun 5 gunu adet dersek 11 gunluk ken testte kendini gosterdi

Yaaa cok guzel hem de bence anisi olmasi da cok guzel esinizle ortak bir anda cikmis agzinizdan cok seker bizim bir Defnemiz var ailede, Defneler cok guzel oluyorlar bence

Benimde ilk çocuğum terazi. 18 yaşına girdi çok şükür. Terazi burcunu çok severim Çok naif, güzel kalplidir teraziler. Huzur verir. Bu da terazi olsun isterdim ama bakalım akrep nasıl oluyor.
Oyy kocaman buyumus bile, sansi bahti da guzel olsun huyu kadar naiflik bazen teraziye yük olur, nereden bildigimi sormayin Bir terazi tatmissiniz, bakalim akrep nasil hepimiz gorucez yasayip

Ya benim esim de oyle, bilmedigim bir babalik deneyimi varmiscasina rahat ve surekli telkij verir halde dun beni muayenede doktoruma sikayet etti yine… zaten yeterince kaygiliymisim simdi cok daha artmis, gebeligi kendime zehir ediyormusum, boyle dokuz ayi nasil tamamlarmisim

Serocum Hemde tek yumurta ikizlere
Çok sevindim gerçekten. Hayırla büyüsünler al kucağına inşallah.
Bende ikiz olmasını çok istiyorum. Tabi ailede öyle bişey yok ama nasip tabi Allâh büyük. Dua et madem bana da senin dualar x2 kabul olur belki

bizim aile de de yok canım ikiz .Bize aşırı süpriz oldu ama ikizlerde risk çok fazla korkuyorum biraz

Pazartesi görünecektir inşallah içinizi ferah tutun
İnşallah rahatım troidim de normal çıkmış . Ondan korkuyordum hamile kalınca fırlıyordu normalde . Çok şükür herşey normal . Mucize bebek tam tüp bebeğe başlıcaktık bu ay 4 senedir uğraşıyorum 4 düşük geleceği zamanı o kadar iyi biliyorlar ki ..

ben de senin gibi düşünüyorum akrep iyidir güçlüdür ayakları yere sağlam basar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…