- 3 Nisan 2023
- 1.048
- 866
- 43
- 38
hemen ayarlardan hamileyimi işaretleBu sabah telefonun regl uygulamasindan bildirim geldi, adet donemin yaklasiyor uc gun icinde diyebos bulundum uyku sersemi ayyy ben hamileyim ne reglisi diyorum icimden ikinci adet vaktimiz gelmis yani hanimlar neredeyse
Kiz bulamadim kurcaladim panik oldum o an ahahahaha silsem mi dedim hatta sinirimi bozuyor surekli yok memeni kontrol et yok geliyooor filan diyehemen ayarlardan hamileyimi işaretle
Ya evet gecici menapoza sokulan herkesin ortak derdi oben o regl işini unutalı 5 ay oldu :)))) epeydir rahatım :) ama transfere kadar öyle bir şişmiştim kii aman aman o yapılan iğne sebebiyle regl olmadım ya onun yüzünden resmen menapoz etkisi yaşadım soğu soğuk terlemeler şişmeler bilmem ne valla menapoz zormuş benden söylemesi fragmanı bile bana yetti
Mumkunati olsa her gun gideriz diyenlerrr likelasin ahahahahaAy kızlaaar herkes doktora gitmiş benimde gidesim geldi
İlk muayene de beKarından baktı gözükmedi tekrar beta istedi sonuca göre pazartesi tekrar görüşelim dedi . Ama rahim duvarın güzel kalınlaşmış 12m dedi . Kaç olması gerekiyor normalmi kızlarrr
8 haftalık bile görünmeyebiliyorsa, bu doktorlar daha 4-5 haftalık gebeleri neden strese sokuyor anlamıyorum. İnsanın nasıl morali bozuluyor. Çok şükür görmüşsünVajinali sen mi istemedin canım? Ben de geçen hafta 8 haftalıkken bile karından gözükmedi vajinal bakınca gözüktü
neden haftalık cağırıyor pekiEvet o da dogru, o yüzden benim doktorum her hafta çagırmasına rağmen kalp atışı sesi daha hiç açmadı, sadece ekrandan görüyoruz. Ses dalgası almak bebege çok ısı veriyor dedi, bende asla üstelemedim tabi. Muayneyi de çok kısa tutuyor, 1 dk yok bile, kendi ölçümlerini gözlemini hızlıca yapıp çıkıyor.
işte etkilerinden dolayı fiziksel olarak da çok rahat ettirmedi :)) ama tabi rahat tarafları da yok değil :)Ya evet gecici menapoza sokulan herkesin ortak derdi oama adet olmamak fiziksel olarak rahat bir sey olsa gerek ajdjfjf
iki embrio koyulduğu için tabiki ikiz olma ihtimali var Benim bi embriom tutmamış diğer embrio ikiye bölünmüş .Tek yumurta ikizi yani.Tüp bebek olunca zaten ikiz olma ihtimali olmuyor mu. Yanliş mı biliyorum
Eve cihaz mı alsak temudanMumkunati olsa her gun gideriz diyenlerrr likelasin ahahahaha
Gayet güzel yükselmiş. Kafaya takmamalıyız ama takiyor insan. Benimde sat 12 şubat. Çok küçük kese göründü. O yüzden perşembe günü tekrar gel dedi. Bir sonraki kontrollerden daha mutlu çıkacağız inşallahÇarşamba gece 12 de 973 dü
Bugün sabah 8,30 da 1482 olmuş kızlar iyi mi değer
Aynı saate vermedim ama yükseliş güzel mi
Yaa inanmazsın ben dün trendyoldan baktım var mı diye.. Ev tipi ultrasonEve cihaz mı alsak temudan
Bu erkolar bizi hiç anlamayacakYaa inanmazsın ben dün trendyoldan baktım var mı diye.. Ev tipi ultrasonEşim diyor ki ev tipi ultrason ne, kafandan cihaz uydurmaya başladın
Amerikalilarda cok goruyorum tiktokda ya pit pit gobuslerine tutup kalp atisi dinliyorlar ahahahaha. Kesin zararlidir amaEve cihaz mı alsak temudan
Kalp atışı dinlemek için cihaz var trendyolda. Ama ev tipi ultrason yokAmerikalilarda cok goruyorum tiktokda ya pit pit gobuslerine tutup kalp atisi dinliyorlar ahahahaha. Kesin zararlidir ama
20 haftadan sonraymış o ya bu haftalarda algılamıyormuş araştırmadım mı sanıyorsunuz bu beni üzerAmerikalilarda cok goruyorum tiktokda ya pit pit gobuslerine tutup kalp atisi dinliyorlar ahahahaha. Kesin zararlidir ama
Yaa çok değişik maşallahiki embrio koyulduğu için tabiki ikiz olma ihtimali var Benim bi embriom tutmamış diğer embrio ikiye bölünmüş .Tek yumurta ikizi yani.
Iyyy sırf şunu duymamak için 4 aylık olana kadar beklicem hiç tahammülüm yok kimsenin yorumuna merakınaBen de aynısını diyorum daha çok küçük çok yeni diye açıklama yapıyorum. Sonra teselliler başlıyor korkma o kadar tutunduysa düşmez bişey olmaz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?