Gs :8.6mm sanırım kese çapı.Sizi
Sizin ultrason uzerinde olculer ne yaziyo acaba
Nasıl geçti canıminsallah iyi olur simdi doktordayim sirami bekliyorum
Off şu günler hızlıca bi geçse benim de kırmızı kanamam oldu bikaç damla acilden geldim az önce. Progesteron fitil sabah akşam kullan dedi birde ben Hemşireyim malesef 24 nöbetlerim var rapor yazdı 10 gün.Kızlar benim yine lekelenmem oldu doktoruma yazdım devam ederse hastaneye gel bende gelirim dedi biraz da ağrılarım başladı dua edin
Cok gecmis olsun canim. Kanama alani mi olusmus kesedeOff şu günler hızlıca bi geçse benim de kırmızı kanamam oldu bikaç damla acilden geldim az önce. Progesteron fitil sabah akşam kullan dedi birde ben Hemşireyim malesef 24 nöbetlerim var rapor yazdı 10 gün.
Teşekkür ederim. Yok kesede kanama yok dedi bebeğin kalp atışlarını da gördük. Ama niye öyle oldu anlamadım.Cok gecmis olsun canim. Kanama alani mi olusmus kesede
İnşallah hiç gerek duyulmaz sağlıkla ilerlerMerhaba kullanmıyorum perinatoloğum bu aşamada gerek görmedi 12. haftada tekrar bakıcam kan akımında sorun görürsem başlarım dedi
Bununla gecmis olsun bir daha olmaz umarim dinlenin raporluyken hazirTeşekkür ederim. Yok kesede kanama yok dedi bebeğin kalp atışlarını da gördük. Ama niye öyle oldu anlamadım.
Çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı yokturKızlar iftar saati bir anda kanamam oldu adet kabı gibi aynı ve fazla da bence lekelenme gibi değil yatış verdiler progestanın dozunu azaltıp üç günde bire düşürmüştü doktor sizce neden bu kanama dua edin bana
Bana da progestanı artırdı kuzum ilave al dedi artış olursa gel hemen hastaneye gelirim dedi şuan iyiym şükür ağrım da yokOff şu günler hızlıca bi geçse benim de kırmızı kanamam oldu bikaç damla acilden geldim az önce. Progesteron fitil sabah akşam kullan dedi birde ben Hemşireyim malesef 24 nöbetlerim var rapor yazdı 10 gün.
Ay noldu bize bi anda kızlar ya böyle benim de leke geldi Allahım sen bebeklerimizi koru. Haber ver bize de canımKızlar iftar saati bir anda kanamam oldu adet kabı gibi aynı ve fazla da bence lekelenme gibi değil yatış verdiler progestanın dozunu azaltıp üç günde bire düşürmüştü doktor sizce neden bu kanama dua edin bana
Çok şükür inşallah bununla kalır devamı gelmez.Bana da progestanı artırdı kuzum ilave al dedi artış olursa gel hemen hastaneye gelirim dedi şuan iyiym şükür ağrım da yok
İnşallah canım pzt komtrolüm sağ salim o güne geliyim hayırlısıylaÇok şükür inşallah bununla kalır devamı gelmez.
Ekim annelerinde de kanama leke olmuş bugün ya tövbe yarabbim sinirim bozulduÇok şükür inşallah bununla kalır devamı gelmez.
Kızlar benim yine lekelenmem oldu doktoruma yazdım devam ederse hastaneye gel bende gelirim dedi biraz da ağrılarım başladı dua edin
kızlar çok geçmiş olsun ikinize de. inşallah önemsiz bir durumdur, hemencecik geçsin gitsinOff şu günler hızlıca bi geçse benim de kırmızı kanamam oldu bikaç damla acilden geldim az önce. Progesteron fitil sabah akşam kullan dedi birde ben Hemşireyim malesef 24 nöbetlerim var rapor yazdı 10 gün.
Tahta kaşığı ısıt uçuğa yaklaştır azıcık değdir. Babaannem bana öyle yapardı uçuğu korkutmak demek oluyormuş bu bugün bende de çıktı yaptım hattakızlar geçen hafta dudaklarım önce aşırı kurudu ve sonrasında 7-8 tane uçuk çıktı. bu hafta tam geçmişti şimdi yine aynı şekilde kurumaya başladı dudaklarım. folik asit alıyorum, b12 alıyorum, benim neyim eksik de bu uçuklar çıkmaya başladı? böyle bir şey yaşayan var mı? hamilelikte zovirax kullanmak da zararlıymış galiba, zararsız bir uçuk tedavisi biliyor musunuz?
kızlar geçen hafta dudaklarım önce aşırı kurudu ve sonrasında 7-8 tane uçuk çıktı. bu hafta tam geçmişti şimdi yine aynı şekilde kurumaya başladı dudaklarım. folik asit alıyorum, b12 alıyorum, benim neyim eksik de bu uçuklar çıkmaya başladı? böyle bir şey yaşayan var mı? hamilelikte zovirax kullanmak da zararlıymış galiba, zararsız bir uçuk tedavisi biliyor musunuz?
İnşallah biraz tedirginim ama doktorum çok ilgili güvendim o yüzdenİnşallah hiç gerek duyulmaz sağlıkla ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?