• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    4
Selam güzel hamişler, bugün kontrole gittim 7+2 dedi doktorum 1.11 cm olmuş minik yaban mersinim 😍 herşey güzel dedi kalp atışını da dinledik artık daha net duyuluyor. İçim rahatladı haftaya da tüp bebek doktoruma son kontrole gidip onunla da yollarımızı ayıracağı artık. Takipli doktorumla devam edeceğim 😊

Selam güzel hamişler, bugün kontrole gittim 7+2 dedi doktorum 1.11 cm olmuş minik yaban mersinim 😍 herşey güzel dedi kalp atışını da dinledik artık daha net duyuluyor. İçim rahatladı haftaya da tüp bebek doktoruma son kontrole gidip onunla da yollarımızı ayıracağı artık. Takipli doktorumla devam edeceğim 😊
gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah

İnşallah rahatım troidim de normal çıkmış . Ondan korkuyordum hamile kalınca fırlıyordu normalde . Çok şükür herşey normal . Mucize bebek tam tüp bebeğe başlıcaktık bu ay 4 senedir uğraşıyorum 4 düşük 🥲 geleceği zamanı o kadar iyi biliyorlar ki ..
Canım düşüklerin erken haftalarda mı oldu

Yaaa canım tebrik ederimm allah nazardan saklasın 😍🧿

Oh rahatladin di mi cok 😍😍

bizim aile de de yok canım ikiz .Bize aşırı süpriz oldu ama ikizlerde risk çok fazla korkuyorum biraz
Aa senin ki doğal mı oldu ki 😱 ben tüp bebek sandımm

Yaa rabbim korur kollar inşallah korkma. Allah'a emanetler inşallah biz h koruyamıyoruz kiii

Günümüz aynıymış 🥲

Göremeyebilirsin. Ben dün 6+3 de göremedim doktor normal dedi. Kese büyüklüğüne baktı sadece düzenli büyümüş mü diye.
BEn ilk kiximi 27 gunlukken kese 33 gunlukken hem bebek hem kalp atisi duymusdum kayitlarina baktım simdi. Ama ozel hastaneydi tani

Oh rahatladin di mi cok 😍😍
ayy hem de nasıllll bana dediki 10. haftada gelebilirsin sonraki kontrole dedim yapmayın ben bayramdan sonraki hafta gelsem nasıl olur görmeden rahat edemem dedim tamam gel dedi 😁 haftaya tüp bebek doktorumda görücem sonraki hafta da kendi doktoruma gidicem her hafta görmüş olucam sonrasına bakıcaz artık 🤣🤣

benim kontrolüme 15 gün var resmen saatleri sayıyorum .Kafayı yicez galiba bende belirti de yok :)
15 gün sonralara randevular çok okuyorum, bu kadar erken gebelikleri neden ileri tarihlere atıyor doktorlar acaba, kıyamam annelere de dert oluyor. Hele ki senin zaten çok özel bir durum, çağırsa ne var haftada 1, sinirlendim🤭🤭 benımki her hafta göreceğim dedi ilk ögrendiğimizden beri, neyse ki 1 hafta daha kolay katlanılabilir bir süre. Pazartesiden oazartesiye görüş gününümüz🥰

ayy hem de nasıllll bana dediki 10. haftada gelebilirsin sonraki kontrole dedim yapmayın ben bayramdan sonraki hafta gelsem nasıl olur görmeden rahat edemem dedim tamam gel dedi 😁 haftaya tüp bebek doktorumda görücem sonraki hafta da kendi doktoruma gidicem her hafta görmüş olucam sonrasına bakıcaz artık 🤣🤣
Benimki de bayram donusu gel dedi yok dedim dayanamam haftaya carsamba yine gidicem🤣 kiyamadi tamam diyor

🧿🧿 maşallah canım. Benım aklıma şu meyve benzetmesi ve cm olayı çok takılıyor. Bakınca bir yaban mersini 1 cm’den çok çok daha büyük🤭 nasıl yapıyorlar acaba hesaplamayı

Back
X