- 23 Ocak 2019
- 3.212
- 10.685
- 208
- 35
Amerikalılar eve alacaklarına hastanelere koysunlar ahahahhah bizim şuan en önemli konumuz bu dogum amerikada olacak kısmetse, şimdiden danışmanlık firması ile görüşüyoruzAmerikalilarda cok goruyorum tiktokda ya pit pit gobuslerine tutup kalp atisi dinliyorlar ahahahaha. Kesin zararlidir ama
20 haftadan sonraymış o ya bu haftalarda algılamıyormuş araştırmadım mı sanıyorsunuz bu beni üzer
Ay ben kimle dans ediyorum di mi ahahahah herkes arastirmis kizlar helal sizeKalp atışı dinlemek için cihaz var trendyolda. Ama ev tipi ultrason yok
İngilterede de mezurayla olculuyor, doktor da da degil ebeyle ilerliyorsunuzAmerikalılar eve alacaklarına hastanelere koysunlar ahahahhah bizim şuan en önemli konumuz bu dogum amerikada olacak kısmetse, şimdiden danışmanlık firması ile görüşüyoruzen çok duydugumuz konu muaynelerin ultrasonsuz metreyle karın ölçerek yapıldığı Allahtan doktorumuz 32 haftada gittiğimizden itibaren tüm kontrolleri ultrasonla yapacakmış, bir yandan bebek aman duruyo mu büyüyor mu derdi, bir yandan da nasıl doguracagım derdi, bi sag salim kucaklarımıza alsak şu minnoşları da rahatlasak Allahım
hayirli ugurlu olsun, benim besinci hafta itibariyle gebelik belirtilerim baslamisti esas olarakMerhabaasanırım bende kasım annesi olacağım, dün regl gecikmesinin birinci günüydü beta değerim 342 çıktı. Ama hiç belirtim yok gecikme dışında sizce problem olabilir mi?
Evet evet bende çok duydum canım, o yüzden ekstra sorarak ilerliyorum, çok methini duydugumuz iyi bir hastanede olacak. Doktor da tüm kontrollerini ultrasonla yapıyormuş emin olduk. Umarım heeerşey yolunda ilerler de o level’lara geliriz yanmadanİngilterede de mezurayla olculuyor, doktor da da degil ebeyle ilerliyorsunuzprosedurleri cok farkli bizlerden, benim en yakin arkadaslarimdan biri amerikada dogurdu hem de pandemide, tr ile alakasi yok saglik sisteminin de dogum olayinin da der hep
Görümcem geçen yıl amerikada doğum yaptı. Sağlık sistemleri bizimkinden çok farklı ama bebiş amerikalı oldu geleceği kurtuldu belkideAmerikalılar eve alacaklarına hastanelere koysunlar ahahahhah bizim şuan en önemli konumuz bu dogum amerikada olacak kısmetse, şimdiden danışmanlık firması ile görüşüyoruzen çok duydugumuz konu muaynelerin ultrasonsuz metreyle karın ölçerek yapıldığı Allahtan doktorumuz 32 haftada gittiğimizden itibaren tüm kontrolleri ultrasonla yapacakmış, bir yandan bebek aman duruyo mu büyüyor mu derdi, bir yandan da nasıl doguracagım derdi, bi sag salim kucaklarımıza alsak şu minnoşları da rahatlasak Allahım
Sezaryen yapmama konusunda israrcilar diye duydum hep, cok onemli bir komplikasyon vs olmadikca son ana kdr anneyi vajinal dogum icin bekletiyorlarmis. Ama araci saglik firmasiyla olunca bir nevi saglik turizmi olacak sizinki, daha esnerler diye dusunuyorum kendi vatandaslarina goreEvet evet bende çok duydum canım, o yüzden ekstra sorarak ilerliyorum, çok methini duydugumuz iyi bir hastanede olacak. Doktor da tüm kontrollerini ultrasonla yapıyormuş emin olduk. Umarım heeerşey yolunda ilerler de o level’lara geliriz yanmadan
Evet canım vatandaşlık alacak nasipse, öyleymiş sadece refakatçi çantası götürecekmişiz, bizim içimiz rahat etmez yüklenir gideriz yineGörümcem geçen yıl amerikada doğum yaptı. Sağlık sistemleri bizimkinden çok farklı ama bebiş amerikalı oldu geleceği kurtuldu belkide
Doğum esnasında hastanede pijamaya kadar herşey varmış sen elini kolunu sallayarak yanına hiçbişey almadan doğurmaya gidebiliyormuşsun.
Amin canım evet burda burç konusu dönerken, kendi kendime güldüm benim doktora söylenmez de erken al Terazi olsun diyeSezaryen yapmama konusunda israrcilar diye duydum hep, cok onemli bir komplikasyon vs olmadikca son ana kdr anneyi vajinal dogum icin bekletiyorlarmis. Ama araci saglik firmasiyla olunca bir nevi saglik turizmi olacak sizinki, daha esnerler diye dusunuyorum kendi vatandaslarina goresaglikla o kisimlara varin insallah
Yok hicbirimizin sirf bunun icin erken dogum vs yi goze alacagini sanmiyorum, o isin geyigiydiAmin canım evet burda burç konusu dönerken, kendi kendime güldüm benim doktora söylenmez de erken al Terazi olsun diyeneyse benımde öyle bir talebim olmaz zaten, nasıl olması gerekiyorsa öyle olsun
Yaa gerçekten mihayirli ugurlu olsun, benim besinci hafta itibariyle gebelik belirtilerim baslamisti esas olarak
Yeter ki sağlıkla doğsunlar burçtur cinsiyet tahminidir vs hep hayatın süsü bunlarAmin canım evet burda burç konusu dönerken, kendi kendime güldüm benim doktora söylenmez de erken al Terazi olsun diyeneyse benımde öyle bir talebim olmaz zaten, nasıl olması gerekiyorsa öyle olsun
Aaa yeni endişeli anne adayımız hoşgeldinYaa gerçekten miteşekkür ederim bu arada sizinde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Boş gebelik falan diye düşünüp kendimi strese sokuyorum elimde olmadan, belirti olmayınca kendimi hamileymişim gibi hissedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?