- 3 Nisan 2023
- 1.048
- 882
- 43
- 38
gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallahSelam güzel hamişler, bugün kontrole gittim 7+2 dedi doktorum 1.11 cm olmuş minik yaban mersinimherşey güzel dedi kalp atışını da dinledik artık daha net duyuluyor. İçim rahatladı haftaya da tüp bebek doktoruma son kontrole gidip onunla da yollarımızı ayıracağı artık. Takipli doktorumla devam edeceğim
Canım düşüklerin erken haftalarda mı olduİnşallah rahatım troidim de normal çıkmış . Ondan korkuyordum hamile kalınca fırlıyordu normalde . Çok şükür herşey normal . Mucize bebek tam tüp bebeğe başlıcaktık bu ay 4 senedir uğraşıyorum 4 düşükgeleceği zamanı o kadar iyi biliyorlar ki ..
Yaaa canım tebrik ederimm allah nazardan saklasınSelam güzel hamişler, bugün kontrole gittim 7+2 dedi doktorum 1.11 cm olmuş minik yaban mersinimherşey güzel dedi kalp atışını da dinledik artık daha net duyuluyor. İçim rahatladı haftaya da tüp bebek doktoruma son kontrole gidip onunla da yollarımızı ayıracağı artık. Takipli doktorumla devam edeceğim
Oh rahatladin di mi cokSelam güzel hamişler, bugün kontrole gittim 7+2 dedi doktorum 1.11 cm olmuş minik yaban mersinimherşey güzel dedi kalp atışını da dinledik artık daha net duyuluyor. İçim rahatladı haftaya da tüp bebek doktoruma son kontrole gidip onunla da yollarımızı ayıracağı artık. Takipli doktorumla devam edeceğim
Aa senin ki doğal mı oldu kibizim aile de de yok canım ikiz .Bize aşırı süpriz oldu ama ikizlerde risk çok fazla korkuyorum biraz
Günümüz aynıymışSelam güzel hamişler, bugün kontrole gittim 7+2 dedi doktorum 1.11 cm olmuş minik yaban mersinimherşey güzel dedi kalp atışını da dinledik artık daha net duyuluyor. İçim rahatladı haftaya da tüp bebek doktoruma son kontrole gidip onunla da yollarımızı ayıracağı artık. Takipli doktorumla devam edeceğim
BEn ilk kiximi 27 gunlukken kese 33 gunlukken hem bebek hem kalp atisi duymusdum kayitlarina baktım simdi. Ama ozel hastaneydi taniGöremeyebilirsin. Ben dün 6+3 de göremedim doktor normal dedi. Kese büyüklüğüne baktı sadece düzenli büyümüş mü diye.
ayy hem de nasıllll bana dediki 10. haftada gelebilirsin sonraki kontrole dedim yapmayın ben bayramdan sonraki hafta gelsem nasıl olur görmeden rahat edemem dedim tamam gel dediOh rahatladin di mi cok
yaaaa ne güzel aslında sat 30 Ocak benim uygulamaya göre 7+1 ama ultrasonda 7+2 çıkıyor :)Günümüz aynıymış
Evet en fazla 9. Haftaya kadar gidebildik oda boş gebelik olduCanım düşüklerin erken haftalarda mı oldu
15 gün sonralara randevular çok okuyorum, bu kadar erken gebelikleri neden ileri tarihlere atıyor doktorlar acaba, kıyamam annelere de dert oluyor. Hele ki senin zaten çok özel bir durum, çağırsa ne var haftada 1, sinirlendimbenim kontrolüme 15 gün var resmen saatleri sayıyorum .Kafayı yicez galiba bende belirti de yok :)
Benimki de bayram donusu gel dedi yok dedim dayanamam haftaya carsamba yine gidicemayy hem de nasıllll bana dediki 10. haftada gelebilirsin sonraki kontrole dedim yapmayın ben bayramdan sonraki hafta gelsem nasıl olur görmeden rahat edemem dedim tamam gel dedihaftaya tüp bebek doktorumda görücem sonraki hafta da kendi doktoruma gidicem her hafta görmüş olucam sonrasına bakıcaz artık
ya zaten kontrol haklarımız var baksınlar yani bir zahmet :)Benimki de bayram donusu gel dedi yok dedim dayanamam haftaya carsamba yine gidicemkiyamadi tamam diyor
Selam güzel hamişler, bugün kontrole gittim 7+2 dedi doktorum 1.11 cm olmuş minik yaban mersinimherşey güzel dedi kalp atışını da dinledik artık daha net duyuluyor. İçim rahatladı haftaya da tüp bebek doktoruma son kontrole gidip onunla da yollarımızı ayıracağı artık. Takipli doktorumla devam edeceğim
uygulama öyle gösteriyor :) aslında yaban mersini en olarak 1 cm den büyük değildir minik bir meyvedir :)maşallah canım. Benım aklıma şu meyve benzetmesi ve cm olayı çok takılıyor. Bakınca bir yaban mersini 1 cm’den çok çok daha büyük nasıl yapıyorlar acaba hesaplamayı
Benim bebek gözükmedi canım. İnşallah senin gözükür amaAyy bugun benimde randevum.var 5+3 bende bebegi merak ediyorum kese icinde varmi yokmu diye
Günlerimiz aynı ve benim de yarın randevum var
Tüp Bebek canım benimAa senin ki doğal mı oldu kiben tüp bebek sandımm
Yaa rabbim korur kollar inşallah korkma. Allah'a emanetler inşallah biz h koruyamıyoruz kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?