- 10 Aralık 2023
- 77
- 127
- 13
Hamilelik riniti diye bir şey varmış araştırın isterseniz. Benim de önüme bir video çıkmıştı oradan biliyorum hamilelikte olan bir durummuşGünaydın herkese. Ben 2 gündür grip nezle ne olduğu belli olmayan birsey oldum. Sadece hapşırma atağı geçiriyorum. Tahmin edebilir misiniz bilemiyorum? Çok şiddetli ve peşpeşe. O kadar şiddetli bir hapşırma ki tedirgin oluyorum. İlk defa böyle birsey yaşıyorum. Hamilelikte hapşırma atağı yaşayan var mı?
İdrar değil ama büyük tuvalet. seninde mi öyle?Ben de o şekildeyim özellikle sabahları sık oluyor ve bu yüzden içimdeki fitil bile içimde durmuyor sinirim bozuldu direkt düşüyor
Benim de bugun ansızın bir durdu. Sizin gibi korkuyorum ben de cumartesi doktora gideceğim.ay benim de mide bulantısı bi durdu korkutuyor beni bu durum. bi an önce ctesi olsa da gitsem doktora
Evet evet transfer olduğum günden beri benim bu şekilde canım.İdrar değil ama büyük tuvalet. seninde mi öyle?
Teşekkür ederimYatmadan önce ayetel-kürsi oku canım, rahat uyursun o zaman
GünaydınnGünaydın kızlarr. Nasılsınız bugün. Umarım güzel bir gün geçiririz. Herkese sağlık diliyorum
Kaybına üzüldüm umarım sevincin üzüntünü unutturur :) hoşgeldinmerhabalar sanırım ben de burada olacağım. :)
sat 19 şubattı, regl gecikmesinin 3. günü ve iki gündür normal çubuk testlerde silik çizgi çıkıyor. 2 Nisan'da doktor randevum var. umarım güzel haberler alırım.
geçen yıl kasım 2024 annesi olacaktım. kızımı kaybettim. onun beklenen doğum tarihi 25 Kasımdı. bu bebeğin de 26 Kasım gösteriyor. çok karışık duygular içindeyim bu nedenle. umarım hepimiz güzel bir hamilelik süreci geçiririz.
Bende de oldu galiba nefes alamıyorum burnum şişti, burun bandı ile zor uyudum dünHamilelik riniti diye bir şey varmış araştırın isterseniz. Benim de önüme bir video çıkmıştı oradan biliyorum hamilelikte olan bir durummuş
Ama çok heyecanlı yarın kavuşma varGunaydin herkeseumarim dunden daha iyi olur bugun herkes
Doktorumun asistani aradi sabah, acil ameliyata girecegi icin yarin sabaha kaydirdik randevumu. Bugun gun bitmek bilmez bana
Evet alerji gibi bir şeymiş, internette çözüm yolları varBende de oldu galiba nefes alamıyorum burnum şişti, burun bandı ile zor uyudum dün
Bugun yine gorucem diye bir haftadir geri sayiyordum, bir gun daha yedimAma çok heyecanlı yarın kavuşma var
Kızlaaar sonucum çıktıGünaydın canım, ben iyiyimbu gün ikinci kez betta hcg için kan vermeye geldim in şe Allah ikiqat artmıştır
Transferden beri nefes alamiyorum, surekli tikaniyor aciliyor bazen burnum kaniyor hatta. Hepsi normalmis. Cok da hapsiriyorum karnim aciyor cokEvet alerji gibi bir şeymiş, internette çözüm yolları var
Olsun az daha büyümüş olur minnoşBugun yine gorucem diye bir haftadir geri sayiyordum, bir gun daha yedimneyse saglikli olsun da gec goreyim
aaa şansa bak ya. neyse bir gün daha büyümüş olacak en azındanGunaydin herkeseumarim dunden daha iyi olur bugun herkes
Doktorumun asistani aradi sabah, acil ameliyata girecegi icin yarin sabaha kaydirdik randevumu. Bugun gun bitmek bilmez bana
merhaba canım hoşgeldinn. kalp atışını ben 6+0da vajinal ultrasonla duydum. lekelenme olduğunda kontrole çağırması normal ya içini ferah tut. takip etsin işte ne güzel :)Merhaba, kizlar! Araniza bende katiliyorum. 6+5 haftadayim. 5+5 ilk kontolum gecri. keseyi gorduk, aksam hafifi kahverengi bi akintim oldu, beyaz akintim vardi ozamana kadar, doktoruma yazdim aksam, bugun mutlaka bi kontrol edelim dedi? sizce bi sorun varmidir? Sabah baktimda beyazdi akinti. VE bugun kalp atishini duyma shansim var mi? Karindan yapiyor muaneyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?