Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
merhabalar sanırım ben de burada olacağım. :)
sat 19 şubattı, regl gecikmesinin 3. günü ve iki gündür normal çubuk testlerde silik çizgi çıkıyor. 2 Nisan'da doktor randevum var. umarım güzel haberler alırım.

geçen yıl kasım 2024 annesi olacaktım. kızımı kaybettim. onun beklenen doğum tarihi 25 Kasımdı. bu bebeğin de 26 Kasım gösteriyor. çok karışık duygular içindeyim bu nedenle. umarım hepimiz güzel bir hamilelik süreci geçiririz.

Hamilelik riniti diye bir şey varmış araştırın isterseniz. Benim de önüme bir video çıkmıştı oradan biliyorum hamilelikte olan bir durummuş

kızlarrrr beslenmenize çok dikkat edin. dün sağlık ocağına verdiğim kanların sonucu çıkmış. ALT biraz yüksek. karaciğer enzimleriyle alakalı bir değerdir. 52 kiloyum ama karbonhidrat fazla tükettiğim için muhtemelen böyle bişey oldu. bundan sonra çok dikkat edicem uyardı doktor

Kaybına üzüldüm umarım sevincin üzüntünü unutturur :) hoşgeldin

Günaydın canım, ben iyiyimbu gün ikinci kez betta hcg için kan vermeye geldimin şe Allah ikiqat artmıştır
Kızlaaar sonucum çıktı 491,2 değerim 1553 olmuş 48 saatdeüçkatten fazla artmış, karından ultrasyon oldum ama kese gözükmedi bekleyelim dedi doktor, benim gibi bekleyen herkes için hayırlı haberler almağı nasip etsin Rabbim, amin

Evet alerji gibi bir şeymiş, internette çözüm yolları var
Transferden beri nefes alamiyorum, surekli tikaniyor aciliyor bazen burnum kaniyor hatta. Hepsi normalmis. Cok da hapsiriyorum karnim aciyor cok ben artik pes ettigim icin bebeklere bile kullanilabilen tamamen dogal deniz sularindan aldim sprey. Icinde sadexe deniz suyu tuz ve su var yani. Her gun kullanmiyorum aliskanlik olmamasi icin. Ama bazen uykuya dalamiyorum nefessizlikten ve kullaniyorum

Merhaba, kizlar! Araniza bende katiliyorum. 6+5 haftadayim. 5+5 ilk kontolum gecri. keseyi gorduk, aksam hafifi kahverengi bi akintim oldu, beyaz akintim vardi ozamana kadar, doktoruma yazdim aksam, bugun mutlaka bi kontrol edelim dedi? sizce bi sorun varmidir? Sabah baktimda beyazdi akinti. VE bugun kalp atishini duyma shansim var mi? Karindan yapiyor muaneyi.

merhaba canım hoşgeldinn. kalp atışını ben 6+0da vajinal ultrasonla duydum. lekelenme olduğunda kontrole çağırması normal ya içini ferah tut. takip etsin işte ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…