Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Benim adetin ilk günü beta 76 progesteron 8.8 çıkmıştı
Gebelik ilerledikçe yükseliyor 5. 6. Haftalarda. Benim önceki kayıp gebeliklerimde progesteronum takviye almama rağmen asla 10un üzerine cıkmıyordu. Ama bu son gebeliğimde adetin ilk günü beta 660, progesteron 34 cıktı ve doktorum bunun sağlıklı gebeliğin ilk göstergesi olduğunu söyledi. Rabbim herkese güzel günler göstersin bunlar zor süreçler

Evet vakumlu peynirler götürmeyi düşünüyorum bakalım inşallah sorunsuz geçer ama uçağın yasak olma kısmına takıldım herkes olumsuz şeyler yaOnca cuma günü doktoruma soracağım inşallah sorun olmaz

Evet çok mantıklı öyle yaparım canım çok teşekkürler herhangi bir alerji yada hastalık gibi durumlar olursa diye doktorumun vereceği ilaçları da ya ımda bulunduracağım

Evet çok mantıklı öyle yaparım canım çok teşekkürler herhangi bir alerji yada hastalık gibi durumlar olursa diye doktorumun vereceği ilaçları da ya ımda bulunduracağım
Evet evet muhakkak parol filan da alin yaniniza ates dusurucu bir tek onu kullanabiliyoruz sanirim su an gebelikte. Mevsim degisimi belli olmaz kirginlik hissedebilirsiniz vs. Kotuyu dusunmeyin ama tedbirsiz de kalmayin

Tabi canım öncelikle mutlaka sor, müsade ederse de, yanına varis çorabı al uçakta giymek için, uzun uçuşlarda inanılmaz rahat oluyor. Saat başı da kalkar boydan boya yürürsün, rahat geçer inşallah.

Ya bizim basimiza bir kac sefer cok iyi zincir otel ve restoranlarda boyle yaz enfeksiyonlari salginlari denk geldi malesef, illet bir sey allah korusun o yuzden ekstra korkarim. Yoksa disarida yemek yemeye de tatile de bayilirim
Evet soğuk zincire hiç dikkat etmiyorlar maalesef neyse o haftalara bir varalım da düşünürüz o zaman

Yaa haklısın aslında zaten bunu biliyordum giderken ama doktorun konuşmalarından etkilendim galiba. Direkt dış gebelik olabilir falan diyince moralim bozuldu, bir de tek taraflı ağrım olunca acaba öyle mi falan dedim bilmiyorum şu 1 2 hafta nasıl geçecek

Diş anestezisi için bir fikriniz var mı sizce sorun olur mu ya da yaptıran var mı aranızda kızlar ?

Bence kendini üzme . Allahın yazdığı yazıyı ne bir doktor ne de sen düşünerek değiştiremezsin . Dış gebelik demek için beta artışının düzensiz olması lazım dayanılmaz ağrılar çekmen lazım . Benim de adet olcak gibi ağrılarım var ama rahim büyüyor sonuçta mantıklı düşününce normal geliyor . Bazen endişelendirsede. Sabretmekten başka çaremiz yok . Bol dua et herşey güzel olsun

Kızlar bugün çok fazla gaz sancısı ve bırt sorunum var afedersiniz. Ve misafir geliyor suan hadi bakalım naneyi yedim. Ne geçirir bunu hızlıca

Kızlar merhaba yorum yaparsanız çok sevinirim. Beta hcg değerlerim 2 gün arayla 20-85-200 çıktı. Artış hızı azalmış gibi sizce normal mi? İlk gebeliğim çok heyecanlıyım her şeyi kafaya takıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…