- 22 Kasım 2022
- 539
- 377
- 33
- 30
Gebelik ilerledikçe yükseliyor 5. 6. Haftalarda. Benim önceki kayıp gebeliklerimde progesteronum takviye almama rağmen asla 10un üzerine cıkmıyordu. Ama bu son gebeliğimde adetin ilk günü beta 660, progesteron 34 cıktı ve doktorum bunun sağlıklı gebeliğin ilk göstergesi olduğunu söyledi. Rabbim herkese güzel günler göstersin bunlar zor süreçlerBenim adetin ilk günü beta 76 progesteron 8.8 çıkmıştı
Yaaa sağol teyzesiiAyyy bıdışın çok tatlııı Egepol detayı dikkatimi çektiii kime gidiyorsunuz orda
Bennn ♥Kızlar aranızda İzmir’de olan var mı ?
Evet vakumlu peynirler götürmeyi düşünüyorum bakalım inşallah sorunsuz geçer ama uçağın yasak olma kısmına takıldım herkes olumsuz şeyler yaOnca cuma günü doktoruma soracağım inşallah sorun olmazŞimdiden iyi tatiller canım kendini kötüye programa, virüs sıkıntısı falan olmuyor oralarda, yani turistik gidilen bölge otel vs korkulacak boyutta bir sıkıntı yok. Ama yemekler sana pek uymazsa diye yanında biraz götür bence, yani mideni bastıracak paketli birkaç alternatif falan.
Evet çok mantıklı öyle yaparım canım çok teşekkürlerTropik tatillerde dikkatli olmakta fayda var, ben maldivlerde inanilmaz alerji olup dokuntu dokmustum okyanus baliklarindan biri dokunmustucok dikkatli olun her konuda, degisik bitkiler, sinekler filan oluyor o bolgelerde. Ucakta saat basi kalkip yuruyun koridorda dolasim icin simdiden iyi tatiller
Evet evet muhakkak parol filan da alin yaniniza ates dusurucu bir tek onu kullanabiliyoruz sanirim su an gebelikte. Mevsim degisimi belli olmaz kirginlik hissedebilirsiniz vs. Kotuyu dusunmeyin ama tedbirsiz de kalmayinEvet çok mantıklı öyle yaparım canım çok teşekkürlerherhangi bir alerji yada hastalık gibi durumlar olursa diye doktorumun vereceği ilaçları da ya ımda bulunduracağım
Tabi canım öncelikle mutlaka sor, müsade ederse de, yanına varis çorabı al uçakta giymek için, uzun uçuşlarda inanılmaz rahat oluyor. Saat başı da kalkar boydan boya yürürsün, rahat geçer inşallah.Evet vakumlu peynirler götürmeyi düşünüyorum bakalım inşallah sorunsuz geçer ama uçağın yasak olma kısmına takıldım herkes olumsuz şeyler yaOnca cuma günü doktoruma soracağım inşallah sorun olmaz
Bende cuma gidecem saat 2 deBenimde sat 11 şubat. Bu cuma gel keseyim görürüz dedi sabırsızlıkla bekliyorum.
İnşallah hepimiz için güzel geçer bu süreçSıkıntısız bir süreç olur inşallah çok sık gidip gitmenize gerek kalmaz
Aaa cok iyi tavsiyenize tsk ederim. Bende ilk gebelimde baskentte hakan hocaya gitmisdimBende adanadayim
Erdal Candan a gidiyorum özel kliniği var ilk dogumumda da ona gitmiştim cok memnunum tavsiye ederim
Yaaa uğur getirsin bakalımYaaa sağol teyzesiiGökalp hocaya gidiyorum candır ciğerdirr benim uğurumdur
Evet soğuk zincire hiç dikkat etmiyorlar maalesefYa bizim basimiza bir kac sefer cok iyi zincir otel ve restoranlarda boyle yaz enfeksiyonlari salginlari denk geldi malesef, illet bir sey allah korusun o yuzden ekstra korkarim. Yoksa disarida yemek yemeye de tatile de bayilirim
Yeter ki saglikla varalim kirip dizimi otururum diyorum en kotu iste ahajajaEvet soğuk zincire hiç dikkat etmiyorlar maalesefneyse o haftalara bir varalım da düşünürüz o zaman
Beta HCG kaçtı peki gördüğündebiraz gec okudum yazini. karindan bakti biseyler var dedi ama tam anlayamadi vajinal bakti sonra gordu ama cok kucuktu
Yaa haklısın aslında zaten bunu biliyordum giderken ama doktorun konuşmalarından etkilendim galiba. Direkt dış gebelik olabilir falan diyince moralim bozuldu, bir de tek taraflı ağrım olunca acaba öyle mi falan dedim bilmiyorum şu 1 2 hafta nasıl geçecekCanım ben şuan 4+6 dayım iki gün önce betam daha 461di sen biraz fazla mı stres yapıyorsun çok ama çok aşırı erken o kadar erken heleki karından bebek gözükmez neden kendini strese sokuyorsun 8. Haftaya kadar gören bile var .
Bence kendini üzme . Allahın yazdığı yazıyı ne bir doktor ne de sen düşünerek değiştiremezsin . Dış gebelik demek için beta artışının düzensiz olması lazım dayanılmaz ağrılar çekmen lazım . Benim de adet olcak gibi ağrılarım var ama rahim büyüyor sonuçta mantıklı düşününce normal geliyor . Bazen endişelendirsede. Sabretmekten başka çaremiz yok . Bol dua et herşey güzel olsunYaa haklısın aslında zaten bunu biliyordum giderken ama doktorun konuşmalarından etkilendim galiba. Direkt dış gebelik olabilir falan diyince moralim bozuldu, bir de tek taraflı ağrım olunca acaba öyle mi falan dedim bilmiyorum şu 1 2 hafta nasıl geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?