• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Kızlar pıhtılaşma olduğu için folbiol kullanan biri vardı ayrıca içinde her şey olan takviyelerden de alıyor musunuz? Önceki hamileliğimde bana da folbiol verdiğini hatırlıyorum drumun ama ekstra bişi kullanıyor muydum hatırlamıyorum. Haftaya kontrolü beklemeden başlamak istiyorum.
O bendim canım şuan sadece folbiol kullanıyorum henüz başka takviye vermediler ayrıca kan sulandırdığı oksopar iğne ve coraspin içiyorum

Hahaha tmm çin takvimi erkek diyor göğüs ucu kız 🤣 ilişki ve yumurtlama arasında zaman olduğu için bende kız olduğunu düşünüyorum🙃
Ovulasyon takibi mi yaptın canım benim tek ilişki ama ovulasyon ne zamandı bilmiyorum uygulamaya göre 5 gün geçmiş görünüyordu ama geç yumurtlama olmuş demek ki

gunde toplam 40 dk yuruyorumdur oglumu okula goturup getiriyorum cok uzakda diyil ama toplam 40 dk olur gitmek gelmek hepsi. tabi ki duzenli yuruyus sayilmaz yapdigim ama haraketden de sayilir 😁
Aslında o yürüyüşün çok faydası var geçen sene bende hep yürüyerek bırakıyordum birazda yemeye dikkat ettim on kg vermiştim bu sene küçük oğlum yürüyor ve asla el tutturmuyor onunla uğraşamadığım için arabayla gidiyorum mecburen

Cinsiyetli öğrendiğimiz de tekrardan konuşalım 😂 baksın doğru çıkıyor mu
bende sag belirgin ama oncesinde de bende uclar hic belli olmaz zor cikardi. sag belirgin gibi biraz benimde kendi tahminim erkek cin takvimi de erkek gosterdi. ama kiz isterdim olsun bir oglum var saglikli olsunda bizimle kalsin onceliyimiz dusuk falan olmasin. bizde esim tarafta hep erkek cocuk oluyor kiz yok o yuzden tahminim erkek

bende sag belirgin ama oncesinde de bende uclar hic belli olmaz zor cikardi. sag belirgin gibi biraz benimde kendi tahminim erkek cin takvimi de erkek gosterdi. ama kiz isterdim olsun bir oglum var saglikli olsunda bizimle kalsin onceliyimiz dusuk falan olmasin. bizde esim tarafta hep erkek cocuk oluyor kiz yok o yuzden tahminim erkek
Hayırlısı olsun insallah benim de ikinci erkek oldu önceliğimiz sağlık tabi ki bunda içimden kız geçiyor ama nasip hiç belli olmaz Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin canım ❤️

Aslında o yürüyüşün çok faydası var geçen sene bende hep yürüyerek bırakıyordum birazda yemeye dikkat ettim on kg vermiştim bu sene küçük oğlum yürüyor ve asla el tutturmuyor onunla uğraşamadığım için arabayla gidiyorum mecburen
evet yemektende ola bilir hem fazla yiyemiyorum. bi de ben stres yapincada yemekten kesiliyorum hamilelikte cok panik yapiyorum ay bisey olacak diye hep tedirgin stresliyim yemek yiyemiyorum o yuzden.

Hayırlısı olsun insallah benim de ikinci erkek oldu önceliğimiz sağlık tabi ki bunda içimden kız geçiyor ama nasip hiç belli olmaz Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin canım ❤️
insallah hepimize hayirlisi olsun. ama bir de dusunuyorum erkek olursa da iyi arkadas gibi olurlar bir birlerine destek olurlar. erkekle kizda tabi ki iyi anlasa bilir ama ayni cinsiyyetden olmak bence daha yakin olur daha iyi anlar insani mesela benim erkek kardesim var aramiz iyi olsada her konuyu konusamam konsussamda anlamaz . ama bir tane kiz kardesim de olsaydi bence her seyi rahat paylasirdim destek olurduk kadin kadina olan seylerde

Ovulasyon takibi mi yaptın canım benim tek ilişki ama ovulasyon ne zamandı bilmiyorum uygulamaya göre 5 gün geçmiş görünüyordu ama geç yumurtlama olmuş demek ki
Hayır ama tek sefer olmuştu ilişki ve yumurtlamama daha 5 gün olması gerekiyordu ama erken yumurtlamışım yine de en iyi ihtimalle 1 ya da 2 gün sonra döllenme olmuş diye düşünüyorum. Erkek spermler daha hızlı ve kısa ömürlü kızlar ise daha yavaş ve uzun ömürlü diye duymuştum🫢 ordan hesaplayabilirsin belki sende bir ihtimal cinsiyeti😄

insallah hepimize hayirlisi olsun. ama bir de dusunuyorum erkek olursa da iyi arkadas gibi olurlar bir birlerine destek olurlar. erkekle kizda tabi ki iyi anlasa bilir ama ayni cinsiyyetden olmak bence daha yakin olur daha iyi anlar insani mesela benim erkek kardesim var aramiz iyi olsada her konuyu konusamam konsussamda anlamaz . ama bir tane kiz kardesim de olsaydi bence her seyi rahat paylasirdim destek olurduk kadin kadina olan seylerde
Katılıyorum benimde ablam var en yakın arkadaşım tabii ki kıza kız kardeş mük 🙂

Bende de yanma vardı idrarda bi şey çıkmadı bence tahriş oluyor orası :( inşallah temiz gelir idrar yaptır mutlaka
Bende de olmuştu o idrarda yanma hissi, belki 10 gün falan sürdü. Hamileliyi öğrendim duruldu sanki. Birde o sırada orucluydum, ben ne yedim bu kadar tuzlu acaba diyordum, her saat başı idrar yapmak isteyi oluyordu, yapıyordum sanki hiç yapmamışım gibi yanma hissi veriyordu. Çok şükür gecti getti🥰

bu bana mantıksız geldi ya benim normalde zaten sağ göğsüm soldan büyük

bu bana mantıksız geldi ya benim normalde zaten sağ göğsüm soldan büyük
benimde gogus olarak sol buyuk normalde ama uc olarak oncesinde hic dikkat etmedim ama simdi kizlar yazinca baktim sagda biraz belirgin. zaten bunlar hep eylencesine olan seyler bence cokta mantik aramamak gerek 😁

benimde gogus olarak sol buyuk normalde ama uc olarak oncesinde hic dikkat etmedim ama simdi kizlar yazinca baktim sagda biraz belirgin. zaten bunlar hep eylencesine olan seyler bence cokta mantik aramamak gerek 😁
göğüs olarak sağ büyük ama uç olarak sol daha belirgin sanki. du bakalım bu yazımız burda dursun cinsiyet belli olduğunda döner okuruz :D

Günaydın kızlarr. Nasılsınız bugün. Umarım güzel bir gün geçiririz. Herkese sağlık diliyorum 🙃🥰
Günaydın canımm. Ben bugün iyiyim ama tek sorunum çok sık büyük tuvalete çıkıyor olmak. HEr öğünden sonra lavaboya çıkıyorum kızlar böyle bişey yaşayan var mı ya aranızda

Günaydın canımm. Ben bugün iyiyim ama tek sorunum çok sık büyük tuvalete çıkıyor olmak. HEr öğünden sonra lavaboya çıkıyorum kızlar böyle bişey yaşayan var mı ya aranızda
Ben de o şekildeyim özellikle sabahları sık oluyor ve bu yüzden içimdeki fitil bile içimde durmuyor sinirim bozuldu direkt düşüyor😂

Back
X