- 24 Mart 2024
- 77
- 64
- 3
- 29
Ağızdan mı alsam diye düşünmeye başladım bşr daha doktora gidince soracağım. İdrar tahlilini nerde yaptırdın yine kadın doğuma mı gitmem lazım ?Bende de yanma vardı idrarda bi şey çıkmadı bence tahriş oluyor orasıinşallah temiz gelir idrar yaptır mutlaka
canım yatmadan önce sıcak su bal limon yap iç. sabah cenneti yaşakizlar kabizlik icin en etkili ne olur ? kucuk cocuklara bebeklere kullanilan fitiller olur ya ondan kullansam acaba bi sorun olurmu? gliserin olan. internetden okumustum hamilelere olur diyor. ayipdir soylemesi 1 haftadir boyleyim 1 haftadan oncesinde de 10 gun olmusdu aslinda beni rahatsiz etmiyor ama zararli bisey oldugundan care ariyorum ceviz badem yiyorum su bol iciyorum corba iciyorum
Ayyy daha neler gorecegizya kusmak dedin de ben dün gece uykumdan öğürtüyle uyandım. kalkıp peynir ekmek yedim midemi bastırsın diye. ama sabah bi uyandım gayet iyiyimbugün çok öyle çeşitli beslenme peynir ekmek tuzlu şeyler ye iyice bulanmasın miden
Günaydın cnm ben magnesie calsinee diye bir toz kullanmıştım 20. Haftalarda hiç wc çıkamadığım için acillik oluyordum artıkkizlar kabizlik icin en etkili ne olur ? kucuk cocuklara bebeklere kullanilan fitiller olur ya ondan kullansam acaba bi sorun olurmu? gliserin olan. internetden okumustum hamilelere olur diyor. ayipdir soylemesi 1 haftadir boyleyim 1 haftadan oncesinde de 10 gun olmusdu aslinda beni rahatsiz etmiyor ama zararli bisey oldugundan care ariyorum ceviz badem yiyorum su bol iciyorum corba iciyorum
Şu mesajı kimse görmedi buna bi dikkat edin bakalım ne göreceksiniz merak ediyorumKızlar ben önceki gebeliklerimde biseye dikkat ettim buna sizde bakar mısınızbelki saçma ama ikisinde de tuttu bunda da sol gogus ucum buyuk
Ben baktım hemen ama hareketleri hissettiğimizde zaten çoktan öğrenmiş oluruz cinsiyetiŞu mesajı kimse görmedi buna bi dikkat edin bakalım ne göreceksiniz merak ediyorum
bal siparis etmistik daha gelmedi bakayim ne buluyorum kayisi ceviz suyu yapmak istiyorumda cevizin suyunu icmek olurmu bilemedimcanım yatmadan önce sıcak su bal limon yap iç. sabah cenneti yaşa
İnşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebegimizeHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim de 6 Şubat regl
Cinsiyetli öğrendiğimiz de tekrardan konuşalımBen baktım hemen ama hareketleri hissettiğimizde zaten çoktan öğrenmiş oluruz cinsiyetigöğüs ucuna göre sol büyük ikinci kız geliyor sanırsamsa
Bir de ne kadar hareketlisiniz bilmiyorum ama yürüyüş çok etkili oturarak çalıştığım için ben çok fazla kabız oluyordum her gün yürüyüşe başlayınca düzene girmişti.bal siparis etmistik daha gelmedi bakayim ne buluyorum kayisi ceviz suyu yapmak istiyorumda cevizin suyunu icmek olurmu bilemedim
doktorum hep diyor ki 4-8-12 haftalarda ağrılar şiddetli olur korkma. adet dönemi civarlarında rahim senelerdir kasılmaya alışık olduğu için aynı davranışı sergilimeye devam edermişMerhaba kızlar bugün 8+1 olduk fakat progestan fitil sonrası hafif bir leke gördüm iki gündürde kısa süreli kramp tarzı ağrı yaşıyorum normalmi acaba aynı durumu yaşayanlar oldumu .
Doktorumada bilgi verdim karnımı ve ayaklarımı sıcak tutarak istirat etmemi istedi korkmaya başladım
doktora gideceyim bu gune yarina randevu alsam gitdiyimde sorarim gidene kadar evde biseyler yapmak istedim ki belki ilaca gerek kalmazGünaydın cnm ben magnesie calsinee diye bir toz kullanmıştım 20. Haftalarda hiç wc çıkamadığım için acillik oluyordum artıkama erken haftalarda kullanılır mı bilmiyorum druna danışıp deneyebilirsin
Hahaha tmm çin takvimi erkek diyor göğüs ucu kızCinsiyetli öğrendiğimiz de tekrardan konuşalımbaksın doğru çıkıyor mu
ama ilacsiz cozulene de benzemiyordoktora gideceyim bu gune yarina randevu alsam gitdiyimde sorarim gidene kadar evde biseyler yapmak istedim ki belki ilaca gerek kalmaz
Canım bu şurubu kullanabilirsin tabi yine önce doktoruna danış ama bana doktorum bunu vermiştikizlar kabizlik icin en etkili ne olur ? kucuk cocuklara bebeklere kullanilan fitiller olur ya ondan kullansam acaba bi sorun olurmu? gliserin olan. internetden okumustum hamilelere olur diyor. ayipdir soylemesi 1 haftadir boyleyim 1 haftadan oncesinde de 10 gun olmusdu aslinda beni rahatsiz etmiyor ama zararli bisey oldugundan care ariyorum ceviz badem yiyorum su bol iciyorum corba iciyorum
Anladım aslında bugünlerde adet dönemim ağrının ondan kaynaklı olucağını düşündüm fakat leke biraz korkuttu benidoktorum hep diyor ki 4-8-12 haftalarda ağrılar şiddetli olur korkma. adet dönemi civarlarında rahim senelerdir kasılmaya alışık olduğu için aynı davranışı sergilimeye devam edermiş
Şu mesajı kimse görmedi buna bi dikkat edin bakalım ne göreceksiniz merak ediyorum
gunde toplam 40 dk yuruyorumdur oglumu okula goturup getiriyorum cok uzakda diyil ama toplam 40 dk olur gitmek gelmek hepsi. tabi ki duzenli yuruyus sayilmaz yapdigim ama haraketden de sayilirBir de ne kadar hareketlisiniz bilmiyorum ama yürüyüş çok etkili oturarak çalıştığım için ben çok fazla kabız oluyordum her gün yürüyüşe başlayınca düzene girmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?