- 3 Nisan 2023
- 1.007
- 813
- 43
- 38
O bendim canım şuan sadece folbiol kullanıyorum henüz başka takviye vermediler ayrıca kan sulandırdığı oksopar iğne ve coraspin içiyorumKızlar pıhtılaşma olduğu için folbiol kullanan biri vardı ayrıca içinde her şey olan takviyelerden de alıyor musunuz? Önceki hamileliğimde bana da folbiol verdiğini hatırlıyorum drumun ama ekstra bişi kullanıyor muydum hatırlamıyorum. Haftaya kontrolü beklemeden başlamak istiyorum.
Ovulasyon takibi mi yaptın canım benim tek ilişki ama ovulasyon ne zamandı bilmiyorum uygulamaya göre 5 gün geçmiş görünüyordu ama geç yumurtlama olmuş demek kiHahaha tmm çin takvimi erkek diyor göğüs ucu kızilişki ve yumurtlama arasında zaman olduğu için bende kız olduğunu düşünüyorum
Aslında o yürüyüşün çok faydası var geçen sene bende hep yürüyerek bırakıyordum birazda yemeye dikkat ettim on kg vermiştim bu sene küçük oğlum yürüyor ve asla el tutturmuyor onunla uğraşamadığım için arabayla gidiyorum mecburengunde toplam 40 dk yuruyorumdur oglumu okula goturup getiriyorum cok uzakda diyil ama toplam 40 dk olur gitmek gelmek hepsi. tabi ki duzenli yuruyus sayilmaz yapdigim ama haraketden de sayilir
bende sag belirgin ama oncesinde de bende uclar hic belli olmaz zor cikardi. sag belirgin gibi biraz benimde kendi tahminim erkek cin takvimi de erkek gosterdi. ama kiz isterdim olsun bir oglum var saglikli olsunda bizimle kalsin onceliyimiz dusuk falan olmasin. bizde esim tarafta hep erkek cocuk oluyor kiz yok o yuzden tahminim erkekCinsiyetli öğrendiğimiz de tekrardan konuşalımbaksın doğru çıkıyor mu
Şuan daha çok yenidir görünmez canımBen bugün 4+1 ile gidiyorum, asıl amacım beta HCG baktırmak ama vajinal baksa görünür mü acabailk kaçta göründü vajinalde kızlar? Erkenden görünen var mı kesesi??
Hayırlısı olsun insallah benim de ikinci erkek oldu önceliğimiz sağlık tabi ki bunda içimden kız geçiyor ama nasip hiç belli olmaz Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin canımbende sag belirgin ama oncesinde de bende uclar hic belli olmaz zor cikardi. sag belirgin gibi biraz benimde kendi tahminim erkek cin takvimi de erkek gosterdi. ama kiz isterdim olsun bir oglum var saglikli olsunda bizimle kalsin onceliyimiz dusuk falan olmasin. bizde esim tarafta hep erkek cocuk oluyor kiz yok o yuzden tahminim erkek
evet yemektende ola bilir hem fazla yiyemiyorum. bi de ben stres yapincada yemekten kesiliyorum hamilelikte cok panik yapiyorum ay bisey olacak diye hep tedirgin stresliyim yemek yiyemiyorum o yuzden.Aslında o yürüyüşün çok faydası var geçen sene bende hep yürüyerek bırakıyordum birazda yemeye dikkat ettim on kg vermiştim bu sene küçük oğlum yürüyor ve asla el tutturmuyor onunla uğraşamadığım için arabayla gidiyorum mecburen
insallah hepimize hayirlisi olsun. ama bir de dusunuyorum erkek olursa da iyi arkadas gibi olurlar bir birlerine destek olurlar. erkekle kizda tabi ki iyi anlasa bilir ama ayni cinsiyyetden olmak bence daha yakin olur daha iyi anlar insani mesela benim erkek kardesim var aramiz iyi olsada her konuyu konusamam konsussamda anlamaz . ama bir tane kiz kardesim de olsaydi bence her seyi rahat paylasirdim destek olurduk kadin kadina olan seylerdeHayırlısı olsun insallah benim de ikinci erkek oldu önceliğimiz sağlık tabi ki bunda içimden kız geçiyor ama nasip hiç belli olmaz Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin canım
Hayır ama tek sefer olmuştu ilişki ve yumurtlamama daha 5 gün olması gerekiyordu ama erken yumurtlamışım yine de en iyi ihtimalle 1 ya da 2 gün sonra döllenme olmuş diye düşünüyorum. Erkek spermler daha hızlı ve kısa ömürlü kızlar ise daha yavaş ve uzun ömürlü diye duymuştumOvulasyon takibi mi yaptın canım benim tek ilişki ama ovulasyon ne zamandı bilmiyorum uygulamaya göre 5 gün geçmiş görünüyordu ama geç yumurtlama olmuş demek ki
Katılıyorum benimde ablam var en yakın arkadaşım tabii ki kıza kız kardeş mükinsallah hepimize hayirlisi olsun. ama bir de dusunuyorum erkek olursa da iyi arkadas gibi olurlar bir birlerine destek olurlar. erkekle kizda tabi ki iyi anlasa bilir ama ayni cinsiyyetden olmak bence daha yakin olur daha iyi anlar insani mesela benim erkek kardesim var aramiz iyi olsada her konuyu konusamam konsussamda anlamaz . ama bir tane kiz kardesim de olsaydi bence her seyi rahat paylasirdim destek olurduk kadin kadina olan seylerde
Bende de olmuştu o idrarda yanma hissi, belki 10 gün falan sürdü. Hamileliyi öğrendim duruldu sanki. Birde o sırada orucluydum, ben ne yedim bu kadar tuzlu acaba diyordum, her saat başı idrar yapmak isteyi oluyordu, yapıyordum sanki hiç yapmamışım gibi yanma hissi veriyordu. Çok şükür gecti gettiBende de yanma vardı idrarda bi şey çıkmadı bence tahriş oluyor orasıinşallah temiz gelir idrar yaptır mutlaka
Benim 3 haftalıkken göründü, reglime 6 gün varken test yapmıştım. Test pozitif çıkınca gittik kese göründü. Doktor erken döllenme olabileceğini söyledi.bende 4+5 de gordu. 4+1 cok kucuk ama belki gorur kucukte olsa
Yatmadan önce ayetel-kürsi oku canım, rahat uyursun o zamanKızlar rüyam da örümcek görüyorum yılan görüyorum birden üstüme atlar gibi oluyor korkuyorum
bu bana mantıksız geldi ya benim normalde zaten sağ göğsüm soldan büyükbende sag belirgin ama oncesinde de bende uclar hic belli olmaz zor cikardi. sag belirgin gibi biraz benimde kendi tahminim erkek cin takvimi de erkek gosterdi. ama kiz isterdim olsun bir oglum var saglikli olsunda bizimle kalsin onceliyimiz dusuk falan olmasin. bizde esim tarafta hep erkek cocuk oluyor kiz yok o yuzden tahminim erkek
Günaydın canım, ben iyiyimGünaydın kızlarr. Nasılsınız bugün. Umarım güzel bir gün geçiririz. Herkese sağlık diliyorum
benimde gogus olarak sol buyuk normalde ama uc olarak oncesinde hic dikkat etmedim ama simdi kizlar yazinca baktim sagda biraz belirgin. zaten bunlar hep eylencesine olan seyler bence cokta mantik aramamak gerekbu bana mantıksız geldi ya benim normalde zaten sağ göğsüm soldan büyük
göğüs olarak sağ büyük ama uç olarak sol daha belirgin sanki. du bakalım bu yazımız burda dursun cinsiyet belli olduğunda döner okuruzbenimde gogus olarak sol buyuk normalde ama uc olarak oncesinde hic dikkat etmedim ama simdi kizlar yazinca baktim sagda biraz belirgin. zaten bunlar hep eylencesine olan seyler bence cokta mantik aramamak gerek
Günaydın canımm. Ben bugün iyiyim ama tek sorunum çok sık büyük tuvalete çıkıyor olmak. HEr öğünden sonra lavaboya çıkıyorum kızlar böyle bişey yaşayan var mı ya aranızdaGünaydın kızlarr. Nasılsınız bugün. Umarım güzel bir gün geçiririz. Herkese sağlık diliyorum
Ben de o şekildeyim özellikle sabahları sık oluyor ve bu yüzden içimdeki fitil bile içimde durmuyor sinirim bozuldu direkt düşüyorGünaydın canımm. Ben bugün iyiyim ama tek sorunum çok sık büyük tuvalete çıkıyor olmak. HEr öğünden sonra lavaboya çıkıyorum kızlar böyle bişey yaşayan var mı ya aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?