• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    4
Transferden beri nefes alamiyorum, surekli tikaniyor aciliyor bazen burnum kaniyor hatta. Hepsi normalmis. Cok da hapsiriyorum karnim aciyor cok 😭 ben artik pes ettigim icin bebeklere bile kullanilabilen tamamen dogal deniz sularindan aldim sprey. Icinde sadexe deniz suyu tuz ve su var yani. Her gun kullanmiyorum aliskanlik olmamasi icin. Ama bazen uykuya dalamiyorum nefessizlikten ve kullaniyorum
Aynen bende de kuruluk var aşırı dün gece zor uyudum:// deniz suyu işe yarıyor evet. Bezelye tanesi neler yapıyor işte…

7.hafta 😍 ay giderek insana benziyorlar ya yicem🐣😁 yaban mersini 🫐 kadar oluyormus bu haftada. Ay resmen buyudu cocugum diye geziyorum evde ahahaha
Eki Görüntüle 3562441
yaaaa tipleri böyle mi oluyormuş 7. haftadaaaaa :KK200::nazar: ultrasonda nasıl görünecek acaba cok merak ediyorum ya
Ayy benim yaban mersini minnoşum en son böyleydi😘😍😍bi sonraki görüşmeye nasıl da büyümüş olucak acaba sürekii açıp açıp bakıyorumm ya🙏🏻
anaaaa kesen yusyuvarlak. kızın olacak bence senin

yaaaa tipleri böyle mi oluyormuş 7. haftadaaaaa :KK200::nazar: ultrasonda nasıl görünecek acaba cok merak ediyorum ya

anaaaa kesen yusyuvarlak. kızın olacak bence senin
Ya ben sürekli rüyalarımda kız görüyorum bi akrabamız da beni görmüş yine kız çin takvimi baktım yine kız çıktııı 😅😍 ama herkes bana sende erkek annesi tipi var diyor bende erkek hissediyorum ne yalan söyliyim hayırlısı olsunn bizimle olsun da🙏🏻

Ya ben sürekli rüyalarımda kız görüyorum bi akrabamız da beni görmüş yine kız çin takvimi baktım yine kız çıktııı 😅😍 ama herkes bana sende erkek annesi tipi var diyor bende erkek hissediyorum ne yalan söyliyim hayırlısı olsunn bizimle olsun da🙏🏻
kese yuvarlak olunca kız olurmuş öyle diyorlar yaa ama dediğin gibi sağlıklı olsunlar da gerisinin hiççç önemi yok

Back
X