Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
İnşallah güzel haberler alırsınız. Kucağınıza almak nasip olsun

Ya bana doktor 1 ay sonra gel dedi biraz fazla değil mi sen ne zaman gidiyorsun tekrar görmeye
biz benim önceki kayıplarımdan dolayı doktorla birlikte karar aldık bir süre her hafta göreceğiz. bu cumartesi randevum var. istersen aylık kontrol rutinine de geçebiliriz ama bu şekilde içimiz rahat eder her hafta görelim mi dedi. benim de canıma minnet

Aynen benim de öyle. Hapşırdıkça karnım acıyor, kasılıyor. Nefes alamamaktan uykuya dalamıyorum. Sağ gözümden sürekli yaş akıyor. Perisan haldeyim yaa. Ne olacağız böyle

Aynen benim de öyle. Hapşırdıkça karnım acıyor, kasılıyor. Nefes alamamaktan uykuya dalamıyorum. Sağ gözümden sürekli yaş akıyor. Perisan haldeyim yaa. Ne olacağız böyle
Ya bana kimse gebeligi boyle anlatmamisti okyanuslari astim derede bogulacak gibi hissediyorum

:):) bu arada benim üyeliğim ancak onaylandı, bir haftadır takip ediyorum bu konuyu, ancak yazabildim.
beni de baştaki listeye dahil edebilirseniz sevinirim. sat 9 şubat, kese 18 mart, yaş 40, 1. çocuk.
18marttaki muayenede bebek gozukmedimi ne zaman gel dedi dr sonraki randevu. Hemen hemen ayniyiz bende sat 11 subat

Güzel haberler aldınız inşallah gördünüz mü bebeği

Selam kızlar. az önce çıktım ikizler gayet iyi doktor risklerden bahsetti her gebelikte olan riskler *2 olacakmış . 15 gün sonra kontrol dedi .mucize gibi bir olay yaşıyorsun anı yaşa . strese girme olacakla öleceğin önüne gecemeyiz dedi. Yakın takibe alacağız ilerleyen haftalarda dedi

Doğru canım en iyisini yapıyorsunuz her hafta onun sağlıklı olduğunu görmek daha güzel Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ömrü bahtı açık olsun

Kizlar bisey soracam 6martta beta 67.90 di 12 martta beta 1000 olmus 21 martta da kontrolum var acaba beta kac olmus olur. Belli bi zamanda beta artisi yavasliyomu

Kızlar benim progestan bugün olduğu gibi geri geldi ay normal mi ya neden böyle oldu yerleştirmede sıkıntı yok

Kizlar bisey soracam 6martta beta 67.90 di 12 martta beta 1000 olmus 21 martta da kontrolum var acaba beta kac olmus olur. Belli bi zamanda beta artisi yavasliyomu
Kese görülür kalp atışı da duyulur muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…