- 16 Mart 2025
- 41
- 38
- 3
- 38
İnşallah güzel haberler alırsınız. Kucağınıza almak nasip olsunmerhabalar sanırım ben de burada olacağım. :)
sat 19 şubattı, regl gecikmesinin 3. günü ve iki gündür normal çubuk testlerde silik çizgi çıkıyor. 2 Nisan'da doktor randevum var. umarım güzel haberler alırım.
geçen yıl kasım 2024 annesi olacaktım. kızımı kaybettim. onun beklenen doğum tarihi 25 Kasımdı. bu bebeğin de 26 Kasım gösteriyor. çok karışık duygular içindeyim bu nedenle. umarım hepimiz güzel bir hamilelik süreci geçiririz.
Ya bana doktor 1 ay sonra gel dedi biraz fazla değil mi sen ne zaman gidiyorsun tekrar görmeyeayy evet kız bende ona bakıyordum şimdihahahahaha yerleşme stilleri çok farklı bıdıkların
Başı dönecek benim çocuğunayy evet kız bende ona bakıyordum şimdihahahahaha yerleşme stilleri çok farklı bıdıkların
biz benim önceki kayıplarımdan dolayı doktorla birlikte karar aldık bir süre her hafta göreceğiz. bu cumartesi randevum var. istersen aylık kontrol rutinine de geçebiliriz ama bu şekilde içimiz rahat eder her hafta görelim mi dedi. benim de canıma minnetYa bana doktor 1 ay sonra gel dedi biraz fazla değil mi sen ne zaman gidiyorsun tekrar görmeye
Aynen benim de öyle. Hapşırdıkça karnım acıyor, kasılıyor. Nefes alamamaktan uykuya dalamıyorum. Sağ gözümden sürekli yaş akıyor. Perisan haldeyim yaa. Ne olacağız böyleTransferden beri nefes alamiyorum, surekli tikaniyor aciliyor bazen burnum kaniyor hatta. Hepsi normalmis. Cok da hapsiriyorum karnim aciyor cokben artik pes ettigim icin bebeklere bile kullanilabilen tamamen dogal deniz sularindan aldim sprey. Icinde sadexe deniz suyu tuz ve su var yani. Her gun kullanmiyorum aliskanlik olmamasi icin. Ama bazen uykuya dalamiyorum nefessizlikten ve kullaniyorum
Ya bana kimse gebeligi boyle anlatmamistiAynen benim de öyle. Hapşırdıkça karnım acıyor, kasılıyor. Nefes alamamaktan uykuya dalamıyorum. Sağ gözümden sürekli yaş akıyor. Perisan haldeyim yaa. Ne olacağız böyle
18marttaki muayenede bebek gozukmedimi ne zaman gel dedi dr sonraki randevu. Hemen hemen ayniyiz bende sat 11 subat:):) bu arada benim üyeliğim ancak onaylandı, bir haftadır takip ediyorum bu konuyu, ancak yazabildim.
beni de baştaki listeye dahil edebilirseniz sevinirim. sat 9 şubat, kese 18 mart, yaş 40, 1. çocuk.
seninki çok tatlı ya güldürdü beniBaşı dönecek benim çocuğun
Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hastayım. Hiçbir şey yapamıyorum. Peçetem, battaniyem ve ben sürekli yatıyoruzYa bana kimse gebeligi boyle anlatmamistiokyanuslari astim derede bogulacak gibi hissediyorum
Benim da sat 12 Şubat. Yarın devlet hastanesi randevum var, cumartesi özelde. Bakalım yarın görünecek mi? Haber veririm.18marttaki muayenede bebek gozukmedimi ne zaman gel dedi dr sonraki randevu. Hemen hemen ayniyiz bende sat 11 subat
Güzel haberler aldınız inşallah gördünüz mü bebeğiMerhaba, kizlar! Araniza bende katiliyorum. 6+5 haftadayim. 5+5 ilk kontolum gecri. keseyi gorduk, aksam hafifi kahverengi bi akintim oldu, beyaz akintim vardi ozamana kadar, doktoruma yazdim aksam, bugun mutlaka bi kontrol edelim dedi? sizce bi sorun varmidir? Sabah baktimda beyazdi akinti. VE bugun kalp atishini duyma shansim var mi? Karindan yapiyor muaneyi.
Doğru canım en iyisini yapıyorsunuz her hafta onun sağlıklı olduğunu görmek daha güzelbiz benim önceki kayıplarımdan dolayı doktorla birlikte karar aldık bir süre her hafta göreceğiz. bu cumartesi randevum var. istersen aylık kontrol rutinine de geçebiliriz ama bu şekilde içimiz rahat eder her hafta görelim mi dedi. benim de canıma minnet
Yaa cok gecmis olsunBen hamile olduğumu öğrendiğimden beri hastayım. Hiçbir şey yapamıyorum. Peçetem, battaniyem ve ben sürekli yatıyoruzAllah'tan burada sizler varsınız da bana moral oluyor.
Bebek gozukmedimiBende katıldım aranizaaa uzun uğraşlar sonucu 5+4 keseyi gördük inşallah sağlıkla ilerler sürecim
Bu goruntu kacinci haftaya aitAyy benim yaban mersini minnoşum en son böyleydibi sonraki görüşmeye nasıl da büyümüş olucak acaba sürekii açıp açıp bakıyorumm ya
Ayy supersiniz haber beklerim bende cuma gunu devlet hastanesinde randevumvar daha sonra özel de devam edecegim bakalımBenim da sat 12 Şubat. Yarın devlet hastanesi randevum var, cumartesi özelde. Bakalım yarın görünecek mi? Haber veririm.
Kese görülür kalp atışı da duyulur muhtemelenKizlar bisey soracam 6martta beta 67.90 di 12 martta beta 1000 olmus 21 martta da kontrolum var acaba beta kac olmus olur. Belli bi zamanda beta artisi yavasliyomu
Asiri heycanliyim bakalimKese görülür kalp atışı da duyulur muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?