Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Aynen bende de kuruluk var aşırı dün gece zor uyudum:// deniz suyu işe yarıyor evet. Bezelye tanesi neler yapıyor işte…

aaa şansa bak ya. neyse bir gün daha büyümüş olacak en azından
Hayir bir de dedi ki diger doktor bakabilir buyrun yok dedim kendi doktorum baksın ben yarin gelirim ahdjdjdj. Pf napiyim aklim cikiyor hala cok evhamliyim ille de kendi doktorum ajdjdj

7.hafta ay giderek insana benziyorlar ya yicem yaban mersini kadar oluyormus bu haftada. Ay resmen buyudu cocugum diye geziyorum evde ahahaha
Eki Görüntüle 3562441
yaaaa tipleri böyle mi oluyormuş 7. haftadaaaaa ultrasonda nasıl görünecek acaba cok merak ediyorum ya
Ayy benim yaban mersini minnoşum en son böyleydibi sonraki görüşmeye nasıl da büyümüş olucak acaba sürekii açıp açıp bakıyorumm ya
anaaaa kesen yusyuvarlak. kızın olacak bence senin

yaaaa tipleri böyle mi oluyormuş 7. haftadaaaaa ultrasonda nasıl görünecek acaba cok merak ediyorum ya

anaaaa kesen yusyuvarlak. kızın olacak bence senin
Ya ben sürekli rüyalarımda kız görüyorum bi akrabamız da beni görmüş yine kız çin takvimi baktım yine kız çıktııı ama herkes bana sende erkek annesi tipi var diyor bende erkek hissediyorum ne yalan söyliyim hayırlısı olsunn bizimle olsun da

kese yuvarlak olunca kız olurmuş öyle diyorlar yaa ama dediğin gibi sağlıklı olsunlar da gerisinin hiççç önemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…