- 19 Aralık 2023
- 740
- 265
- 23
Aynen bende de kuruluk var aşırı dün gece zor uyudum:// deniz suyu işe yarıyor evet. Bezelye tanesi neler yapıyor işte…Transferden beri nefes alamiyorum, surekli tikaniyor aciliyor bazen burnum kaniyor hatta. Hepsi normalmis. Cok da hapsiriyorum karnim aciyor cokben artik pes ettigim icin bebeklere bile kullanilabilen tamamen dogal deniz sularindan aldim sprey. Icinde sadexe deniz suyu tuz ve su var yani. Her gun kullanmiyorum aliskanlik olmamasi icin. Ama bazen uykuya dalamiyorum nefessizlikten ve kullaniyorum
Evet dogru bir gun bir gundurOlsun az daha büyümüş olur minnoşbenim daha beş günüm var ilk kavuşmaya
Esim horluyorsun dedi ilk kezAynen bende de kuruluk var aşırı dün gece zor uyudum:// deniz suyu işe yarıyor evet. Bezelye tanesi neler yapıyor işte…
Hayir bir de dedi ki diger doktor bakabilir buyrunaaa şansa bak ya. neyse bir gün daha büyümüş olacak en azından
yaaaa tipleri böyle mi oluyormuş 7. haftadaaaaa7.haftaay giderek insana benziyorlar ya yicem yaban mersini kadar oluyormus bu haftada. Ay resmen buyudu cocugum diye geziyorum evde ahahaha
Eki Görüntüle 3562441
OyyAyy benim yaban mersini minnoşum en son böyleydibi sonraki görüşmeye nasıl da büyümüş olucak acaba sürekii açıp açıp bakıyorumm ya
yaaaa tipleri böyle mi oluyormuş 7. haftadaaaaa7.haftaay giderek insana benziyorlar ya yicem yaban mersini kadar oluyormus bu haftada. Ay resmen buyudu cocugum diye geziyorum evde ahahaha
Eki Görüntüle 3562441
anaaaa kesen yusyuvarlak. kızın olacak bence seninAyy benim yaban mersini minnoşum en son böyleydibi sonraki görüşmeye nasıl da büyümüş olucak acaba sürekii açıp açıp bakıyorumm ya
Sata göre 7+3 ama doktoruma göre 6+6 kocaman olmuş kerataOyytam kac gunluk bu ultrasonda simdi
Cok seker di mi yayaaaa tipleri böyle mi oluyormuş 7. haftadaaaaaultrasonda nasıl görünecek acaba cok merak ediyorum ya
Sata göre 7+3 ama doktoruma göre 6+6 kocaman olmuş kerata
Aaaa oyle mi oluyormusanaaaa kesen yusyuvarlak. kızın olacak bence senin
Ya ben sürekli rüyalarımda kız görüyorum bi akrabamız da beni görmüş yine kız çin takvimi baktım yine kız çıktıııyaaaa tipleri böyle mi oluyormuş 7. haftadaaaaaultrasonda nasıl görünecek acaba cok merak ediyorum ya
anaaaa kesen yusyuvarlak. kızın olacak bence senin
İnşallah artmıştır canımGünaydın canım, ben iyiyimbu gün ikinci kez betta hcg için kan vermeye geldim in şe Allah ikiqat artmıştır
Teşekkür ederim.Hamilelik riniti diye bir şey varmış araştırın isterseniz. Benim de önüme bir video çıkmıştı oradan biliyorum hamilelikte olan bir durummuş
kese yuvarlak olunca kız olurmuş öyle diyorlar yaa ama dediğin gibi sağlıklı olsunlar da gerisinin hiççç önemi yokYa ben sürekli rüyalarımda kız görüyorum bi akrabamız da beni görmüş yine kız çin takvimi baktım yine kız çıktıııama herkes bana sende erkek annesi tipi var diyor bende erkek hissediyorum ne yalan söyliyim hayırlısı olsunn bizimle olsun da
Ayy maşallahhBenim bıdışım da 6+0da böyleydiii
ayy evet kız bende ona bakıyordum şimdiAyy maşallahhbenimki tavanda yatıyor senin ki tabanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?