Biz daha keseyi örmedik ama ailelerimize söyledik çünkü bir şey saklamaya çalışmak çok yük oldu bize fazla yakınız çünkü bir de sevincimizi paylaşmak istedikTeşekkür ederim sizede hayırlı olsun Pek açıklayıcı değildi. Kalp atışı duymadan kimseye söylemeyin dedi
Hayırlı uğurlu olsunBenimde ilk gebeliğim dün öğrendim 3 +2 yiz
3-4. Ay gibi başlamıştım ben. Palmers kullandım hiç çatlak olmadı.kişiye göre değişebilir tabi.Bu arada hamişler çatlak önleyici yağlar ve kremler için ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? Uzmanlar genellikle karın çıkmadan başlamak lazım diyolar vücudun elastanını kazandırmak için.
Ve hangi yağları markaları tercih edeceksiniz?
Ben dün akşam bio oil ve palmer’s tummy butter aldım. Vücud losyonu da araştırıyorum.
O kadar da kısa değil ya, benim 1-1,5 saat sürmüştür git gelKızlarrr kuzenim bugün doğum yaptı sezeryan. Odaya girmesi ile çıkması toplam 20 dk sürdü . Böyle kısa mıydı ya
Rabbim ne güzel yaratmış ya doğru diyorsunuzÖyle hemencecik bişey olmaz bebeklerimize .zaten vücüdumuzdaki gebelik sisteminde bebeğe asla toksik, zararlı madde gitmiyor.sistem o kadar kusursuzki zararlı maddeleri anne alıyor. ama yine de dikkat etmek önemli. eldiven ve maske kullanın birdahikü sefere .
Saoglun nasıl yani ilk pozitif görüp sonramı negatif olduBiz daha keseyi örmedik ama ailelerimize söyledik çünkü bir şey saklamaya çalışmak çok yük oldu bize fazla yakınız çünkü bir de sevincimizi paylaşmak istedikne olacak bilmiyoruz tabi üzüleceksek beraber üzüleceği ama negatif düşünmek istemiyorum.
Hayırlı uğurlu olsunbenim 3+4 te kan testim negatifti
Saoglun nasıl yani ilk pozitif görüp sonramı negatifBiz daha keseyi örmedik ama ailelerimize söyledik çünkü bir şey saklamaya çalışmak çok yük oldu bize fazla yakınız çünkü bir de sevincimizi paylaşmak istedikne olacak bilmiyoruz tabi üzüleceksek beraber üzüleceği ama negatif düşünmek istemiyorum.
Hayırlı uğurlu olsunbenim 3+4 te kan testim negatifti
Benimde öyle ama normaldir herhaldeMerhabalar benim dün gece uykudan uyandıran aşırı ağrım oldu acile gidecektim neredeyse. Normal mi acaba bilemedim içime şüphe düştü
Hamile Bi arkadaşım var ona sordum normal dedi ama yarın hayırlısıyla Bi gitsem Dr a 4+6 yim kese görünür mü bakalım. En azından dış gebelik ihtimali elense Biraz daha rahatlarım gibiBenimde öyle ama normaldir herhalde
Herkesin farklı demekki . Bizzat şahit oldum dün . 1,5 saati de ilk kez sizden duydum açıkçasıO kadar da kısa değil ya, benim 1-1,5 saat sürmüştür git gel
Merhaba ben de bursadayim ilk hamileliğim ama son cikan haberlerden sonra özel hastanelerden soğudum çevremde de sürekli olumsuz yorumlar almaya başladım özel hastanede doğum yapan kisilerden bir tanıdığım şehir Hastanesi'nde doğum yapmis o kadar memnun kalmis ki anlata anlata bitiremedi bir de orda tanıdıgimiz var yenidoğan yoğun bakımda calisiyo orayı düşünüyorum ilk randevumu yüksek ihtisastan aldım bundan sonrakileri şehir hastanesinden almayı düşünüyorum eğer devlet düşünürseniz şehir çok oneriliyo bilginiz olsunBursadayım ben burdan arkadaşlar var mı acaba bilen ilk kızımda pembe mavi diye bir hastane var orda yapmıştım yine öyle yaparım herhalde ama böyle bir doktor bulursam onu da degerlendirebilirim
Geç döllenme olmuştur tatlımKızlar merhaba kesem 1 hafta ultrasonda geriden geliyor bu normal mi ? Kalp atışlarını duydukEki Görüntüle 3494082
Merhaba geç dollenme mi oldu acaba ama kalp atışını duymussunuz bı sıkıntı yoktur bence olsa doktor söylerdi mutlaka kaçıncı haftadasinizKızlar merhaba kesem 1 hafta ultrasonda geriden geliyor bu normal mi ? Kalp atışlarını duydukEki Görüntüle 3494082
Bilmiyorum ki valla kese için ben daha 3+3 um kanlarla takip ediyoruzHamile Bi arkadaşım var ona sordum normal dedi ama yarın hayırlısıyla Bi gitsem Dr a 4+6 yim kese görünür mü bakalım. En azından dış gebelik ihtimali elense Biraz daha rahatlarım gibi
Dr dan geliyorum tekrar beta istedi verdik sonucu bekliyorum. Rahim kalınlaşması var dedi kese olduğunu tahmin ettiğim küçük bir yapı var ama net değil cumartesi tekrar gel dedi. Bakalım inşallah hepimizin sağlıklı geçer süreciBilmiyorum ki valla kese için ben daha 3+3 um kanlarla takip ediyoruz
Anormal birsey olsa bence de Dr söylerdi hem kalp atışı duymussunuz tekrar tebriklerKızlar merhaba kesem 1 hafta ultrasonda geriden geliyor bu normal mi ? Kalp atışlarını duydukEki Görüntüle 3494082
5+0 da çoopk küçük 1 mm kese gördük . 5+4 te net büyük kese gördük. KarındanHamile Bi arkadaşım var ona sordum normal dedi ama yarın hayırlısıyla Bi gitsem Dr a 4+6 yim kese görünür mü bakalım. En azından dış gebelik ihtimali elense Biraz daha rahatlarım gibi
Ya o zaman muhtemelen cumartesi benim de öyle görünür mm olarak birsey demedi ama cumartesi gorecegimizi düşünüyorum dedi5+0 da çoopk küçük 1 mm kese gördük . 5+4 te net büyük kese gördük. Karından