Benimde ilk gebeliğim dün öğrendim 3 +2 yizHayırlı olsunbenim de ilk gebeliğim 5+1 de çağırdı doktorum gidince göreceğiz inşallah keseyi. Doktorunuz normal demiştir diye düşündüm
3+2 nasıl oluyorBenimde ilk gebeliğim dün öğrendim 3 +2 yiz
Normal gözüküyor doktorda bir şey demediyseKızlar bugün ilk kez kontrole gittim . Kese bu şekil göründü normal mi . 5+2 son adet tarihine göre . Yorumlayabilir misiniz. 2 hafta sonraya randevu verdi kalp atışı için
Hamile değilim cnm seni tebrik ederimİnşallah ben burdayim
Kızçe hayırlı haberi almışsın sağlıklı ilerlemeler olsun inşallah bende seni merak etmiştim desene burda da beraberiz inşallah kucağımıza da almak nasip olsunBenimde ilk gebeliğim dün öğrendim 3 +2 yiz
Saoglun inşallah kalirsiniz en yakın zamandaHamile değilim cnm seni tebrik ederim
Erken öğrendim belirtim cokti karın ağrısıyla gittim öğrendim3+2 nasıl oluyorregl e 5 gün kala mı öğrendiniz hayırkı olsun
İnşallah aldım şükürler olsun kiKızçe hayırlı haberi almışsın sağlıklı ilerlemeler olsun inşallah bende seni merak etmiştim desene burda da beraberiz inşallah kucağımıza da almak nasip olsun
Benimde dün hemoroid kanım oldu çok korktum başta sizin şuan nasıl ben fitile daha devam ediyomKızçe hayırlı haberi almışsın sağlıklı ilerlemeler olsun inşallah bende seni merak etmiştim desene burda da beraberiz inşallah kucağımıza da almak nasip olsun
Anlıktı geçti saglikocagina gidip yazdım fitili kullandım hemen kasılmamda geçti çok şükür yarın genel kan tetkiki istedi hepatit ciğer durumu falan bakacam inşallah oda sıkıntısız çıkar kese ve kalp atışına bir gidecem randevu yok çünküBenimde dün hemoroid kanım oldu çok korktum başta sizin şuan nasıl ben fitile daha devam ediyom
Canım senin doğal gebelik mi tüp bebek miKızlarrr bi bakar mısınız doktor ikiz olabilir dedi sizin bir fikriniz var mıı beta 14 ekim 12 16 ekim 72 18 ekim 222 bugün yani 23 ekim 2600 çıktı ortalama hep 3-4 kat artıyor betam normal mi bu
Canım senin doğal gebelik mi tüp bebek miKızlarrr bi bakar mısınız doktor ikiz olabilir dedi sizin bir fikriniz var mıı beta 14 ekim 12 16 ekim 72 18 ekim 222 bugün yani 23 ekim 2600 çıktı ortalama hep 3-4 kat artıyor betam normal mi bu
Yarın doktora gidicem de diyimmi böyle olmuş dieAnlıktı geçti saglikocagina gidip yazdım fitili kullandım hemen kasılmamda geçti çok şükür yarın genel kan tetkiki istedi hepatit ciğer durumu falan bakacam inşallah oda sıkıntısız çıkar kese ve kalp atışına bir gidecem randevu yok çünkü
Bursadayım ben burdan arkadaşlar var mı acaba bilen ilk kızımda pembe mavi diye bir hastane var orda yapmıştım yine öyle yaparım herhalde ama böyle bir doktor bulursam onu da degerlendirebilirimHangi şehirdesiniz ? İstanbulda Dr. Burak Özköse instagramdanda bakabilirsiniz çok kez şahit oldum yaptırdığına
İstersen söyle canim belki kabizlik önleyici bişey verir çünkü zorlanınca kasılıyor rahim risk yaratıyor kabızlıkYarın doktora gidicem de diyimmi böyle olmuş die
Ben de bursadayım. Tam emin olmamakla birlikte birinden duymuştum aytül erdoğmuş diye bi doktor var, o ssvd üzerine çalışan bi doktormuş sanırım. İsterseniz bi araştırınBursadayım ben burdan arkadaşlar var mı acaba bilen ilk kızımda pembe mavi diye bir hastane var orda yapmıştım yine öyle yaparım herhalde ama böyle bir doktor bulursam onu da degerlendirebilirim
Teşekkürler araştırayım bi siz kime gidiyorsunuzBen de bursadayım. Tam emin olmamakla birlikte birinden duymuştum aytül erdoğmuş diye bi doktor var, o ssvd üzerine çalışan bi doktormuş sanırım. İsterseniz bi araştırın
Ben ayşenur kaya diye bi doktora gidiyorum, tatlı dilli çok hoş bi hanımefendi, kuzenim tüm hamilelik ve doğum sürecinde kendisinden çok memnun kalmıştı, henüz içinize sinen bi doktor bulamadıysanız bi şans verebilirsiniz belkiTeşekkürler araştırayım bi siz kime gidiyorsunuz
He tmmİstersen söyle canim belki kabizlik önleyici bişey verir çünkü zorlanınca kasılıyor rahim risk yaratıyor kabızlık