Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızçe hayırlı haberi almışsın sağlıklı ilerlemeler olsun inşallah bende seni merak etmiştim desene burda da beraberiz inşallah kucağımıza da almak nasip olsun
Benimde dün hemoroid kanım oldu çok korktum başta sizin şuan nasıl ben fitile daha devam ediyom

Benimde dün hemoroid kanım oldu çok korktum başta sizin şuan nasıl ben fitile daha devam ediyom
Anlıktı geçti saglikocagina gidip yazdım fitili kullandım hemen kasılmamda geçti çok şükür yarın genel kan tetkiki istedi hepatit ciğer durumu falan bakacam inşallah oda sıkıntısız çıkar kese ve kalp atışına bir gidecem randevu yok çünkü

Yarın doktora gidicem de diyimmi böyle olmuş die

Hangi şehirdesiniz ? İstanbulda Dr. Burak Özköse instagramdanda bakabilirsiniz çok kez şahit oldum yaptırdığına
Bursadayım ben burdan arkadaşlar var mı acaba bilen ilk kızımda pembe mavi diye bir hastane var orda yapmıştım yine öyle yaparım herhalde ama böyle bir doktor bulursam onu da degerlendirebilirim

Bursadayım ben burdan arkadaşlar var mı acaba bilen ilk kızımda pembe mavi diye bir hastane var orda yapmıştım yine öyle yaparım herhalde ama böyle bir doktor bulursam onu da degerlendirebilirim
Ben de bursadayım. Tam emin olmamakla birlikte birinden duymuştum aytül erdoğmuş diye bi doktor var, o ssvd üzerine çalışan bi doktormuş sanırım. İsterseniz bi araştırın

Teşekkürler araştırayım bi siz kime gidiyorsunuz
Ben ayşenur kaya diye bi doktora gidiyorum, tatlı dilli çok hoş bi hanımefendi, kuzenim tüm hamilelik ve doğum sürecinde kendisinden çok memnun kalmıştı, henüz içinize sinen bi doktor bulamadıysanız bi şans verebilirsiniz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…