O zmn boyle bi şikayetim yoktu bu hafta sonu gidicem o zmn yazmasını istiycembol bol sıvı tükenmeniz gerekli kabız yapabilecek gıdalardan uzun durun sıvı alımı fark ettiriyor. bulantı için doktor ilaç yazmadı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zmn boyle bi şikayetim yoktu bu hafta sonu gidicem o zmn yazmasını istiycembol bol sıvı tükenmeniz gerekli kabız yapabilecek gıdalardan uzun durun sıvı alımı fark ettiriyor. bulantı için doktor ilaç yazmadı mı
İlk kalp atışımı üstten 7 haftada duydum ondan korkmayın genelde alttan bakarsa 6 da üstten bakarlarsa 7 de duyuyorlarçook üzüldüm kaç haftalıktı , benim son kontrol ultrason kâğıdında 5 haftalık yazıyordu gittiğimde duymadı ay sonu gel dedi 9 gün var bende de o korku var şuan
kalp atışı duymadığı zaman hemen sonlandırıyor mu bekleme süresi filan yokmu
6 aylıktı. 9 aylıkken süt kendiliğinden gitmiş oldu. Aralarında tam 15 ay varİkinci kızınıza ne zaman hamile kaldınız ilk bebeginiz ne kadarlikti
Merhaba karından mı gördünüz acaba demiştim ki önceki yorumlarda cevaplamışsınız :) Hayırlıs olsun, saglıkla kucağınıza alın inşallah6+4 keseyi ve kalp atışlarını gördüm Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Sezeryan kısa sürüyor bebeği hemen veriyorlar anne ayılınca çıkarıyorlar süre uzun değil de sonrası zor sezeryanın aöa galiba o da bünye ile ilgili ben çok zorlandım ama bi tanıdığım ertesi günü normal hayata döndü hareketleri falan ben bi hafta çocuğu tek emziremedim ya dogrulamıyordum cocugu tutamıyordum herkesin durumu farklı oluyor yaniKızlarrr kuzenim bugün doğum yaptı sezeryan. Odaya girmesi ile çıkması toplam 20 dk sürdü . Böyle kısa mıydı ya
Yaaa cok güzel benim de bugün baktı 2 mm anca var daha belli değil buralarda bi yerde olusacak dedi işaretledi üzüldüm ben hala göremiyorum diye tabi ama sabır dimi bak ne güzel görünmüş maşallahGünaydın kızlar doktordan yeni çıktım. Sağlık ocağına gitmiştim muayene oldum kese 22mm bişeyler var içinde ama makinalar kötü net göstermiyor dedi haftaya gel kalbini duyarız dedi , bulantı içinde ilaç yazdı
Canım lifli gıdalar tüket, muz yiyorsan sabahları ye bu her insan için geçerli aksam yenen kuz kabız yapar. Kuru (gün karası) kayısı al, ballı süt iç. Muzla beraber de ceviz ye. Bi de kefir her gün bi tane. Benim 4.haftada geçti kabızlık her gün bunları yapıyorumKızlar 6 haftalıpım ama çok kabızlık problemi yaşıyorum nasıl çözebilirşm doktorum kabız olmaman gerekiyor dedi ama ilaç da yazmadı nasıl bi çözüm olabilir bi öneriniz varmı bu arada mide bulantım var hiçbişey yiyemiyorum
Kuru erik yiyebilirsiniz özellikle sabahları aç karnına üstüne suKızlar 6 haftalıpım ama çok kabızlık problemi yaşıyorum nasıl çözebilirşm doktorum kabız olmaman gerekiyor dedi ama ilaç da yazmadı nasıl bi çözüm olabilir bi öneriniz varmı bu arada mide bulantım var hiçbişey yiyemiyorum
Evet kişiden kişiye değişiyor . Doktorun eline de bağlı herhalde . Yine de şanslıyız ki artık tıp ilerledi. İçinden bi canlı çıkıyor ve tüm işkemler 20 dk sürüyorSezeryan kısa sürüyor bebeği hemen veriyorlar anne ayılınca çıkarıyorlar süre uzun değil de sonrası zor sezeryanın aöa galiba o da bünye ile ilgili ben çok zorlandım ama bi tanıdığım ertesi günü normal hayata döndü hareketleri falan ben bi hafta çocuğu tek emziremedim ya dogrulamıyordum cocugu tutamıyordum herkesin durumu farklı oluyor yani
Hangi şehirdesiniz ? İstanbulda Dr. Burak Özköse instagramdanda bakabilirsiniz çok kez şahit oldum yaptırdığınaSsvd yi arastıran var mı acaba benim 8 sene geçti olabilir mi ki ilkinde sezeryan zorladığı için şuan normal olsa diyorum ama her doktor o riski almıyor ben de yapabilir miyim bilmiyorum cevremde örneği de yok hiç
Hayırlı olsun benim de ilk gebeliğim 5+1 de çağırdı doktorum gidince göreceğiz inşallah keseyi. Doktorunuz normal demiştir diye düşündümKızlar bugün ilk kez kontrole gittim . Kese bu şekil göründü normal mi . 5+2 son adet tarihine göre . Yorumlayabilir misiniz. 2 hafta sonraya randevu verdi kalp atışı için
Teşekkür ederim sizede hayırlı olsun Pek açıklayıcı değildi. Kalp atışı duymadan kimseye söylemeyin dediHayırlı olsun benim de ilk gebeliğim 5+1 de çağırdı doktorum gidince göreceğiz inşallah keseyi. Doktorunuz normal demiştir diye düşündüm
İnşallah ben burdayimGrubun ilk mesajı benden olsun bu ay burda olurum inşallah