Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim sizede hayırlı olsun Pek açıklayıcı değildi. Kalp atışı duymadan kimseye söylemeyin dedi
Biz daha keseyi örmedik ama ailelerimize söyledik çünkü bir şey saklamaya çalışmak çok yük oldu bize fazla yakınız çünkü bir de sevincimizi paylaşmak istedik 😊 ne olacak bilmiyoruz tabi üzüleceksek beraber üzüleceği ama negatif düşünmek istemiyorum.
Benimde ilk gebeliğim dün öğrendim 3 +2 yiz
Hayırlı uğurlu olsun 😊 benim 3+4 te kan testim negatifti 😁

Bu arada hamişler çatlak önleyici yağlar ve kremler için ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? Uzmanlar genellikle karın çıkmadan başlamak lazım diyolar vücudun elastanını kazandırmak için.
Ve hangi yağları markaları tercih edeceksiniz?
Ben dün akşam bio oil ve palmer’s tummy butter aldım. Vücud losyonu da araştırıyorum.
3-4. Ay gibi başlamıştım ben. Palmers kullandım hiç çatlak olmadı.kişiye göre değişebilir tabi.

Öyle hemencecik bişey olmaz bebeklerimize .zaten vücüdumuzdaki gebelik sisteminde bebeğe asla toksik, zararlı madde gitmiyor.sistem o kadar kusursuzki zararlı maddeleri anne alıyor. ama yine de dikkat etmek önemli. eldiven ve maske kullanın birdahikü sefere .
Rabbim ne güzel yaratmış ya doğru diyorsunuz ❤️

Merhabalar benim dün gece uykudan uyandıran aşırı ağrım oldu acile gidecektim neredeyse. Normal mi acaba bilemedim içime şüphe düştü 🥲

Biz daha keseyi örmedik ama ailelerimize söyledik çünkü bir şey saklamaya çalışmak çok yük oldu bize fazla yakınız çünkü bir de sevincimizi paylaşmak istedik 😊 ne olacak bilmiyoruz tabi üzüleceksek beraber üzüleceği ama negatif düşünmek istemiyorum.

Saoglun nasıl yani ilk pozitif görüp sonramı negatif oldu

Saoglun nasıl yani ilk pozitif görüp sonramı negatif
Merhabalar benim dün gece uykudan uyandıran aşırı ağrım oldu acile gidecektim neredeyse. Normal mi acaba bilemedim içime şüphe düştü 🥲
Benimde öyle ama normaldir herhalde

Bursadayım ben burdan arkadaşlar var mı acaba bilen ilk kızımda pembe mavi diye bir hastane var orda yapmıştım yine öyle yaparım herhalde ama böyle bir doktor bulursam onu da degerlendirebilirim
Merhaba ben de bursadayim ilk hamileliğim ama son cikan haberlerden sonra özel hastanelerden soğudum çevremde de sürekli olumsuz yorumlar almaya başladım özel hastanede doğum yapan kisilerden bir tanıdığım şehir Hastanesi'nde doğum yapmis o kadar memnun kalmis ki anlata anlata bitiremedi bir de orda tanıdıgimiz var yenidoğan yoğun bakımda calisiyo orayı düşünüyorum ilk randevumu yüksek ihtisastan aldım bundan sonrakileri şehir hastanesinden almayı düşünüyorum eğer devlet düşünürseniz şehir çok oneriliyo bilginiz olsun

Kızlar merhaba kesem 1 hafta ultrasonda geriden geliyor bu normal mi ? Kalp atışlarını duyduk
IMG_3496.jpeg

Hamile Bi arkadaşım var ona sordum normal dedi ama yarın hayırlısıyla Bi gitsem Dr a 4+6 yim kese görünür mü bakalım. En azından dış gebelik ihtimali elense Biraz daha rahatlarım gibi
Bilmiyorum ki valla kese için ben daha 3+3 um kanlarla takip ediyoruz

Şu mide bulantısı ne zaman geçiypr? Ağzımın tadı kalmadı ya her şey bulandırıyor midemi. Gerçekten çok kötü

Bilmiyorum ki valla kese için ben daha 3+3 um kanlarla takip ediyoruz
Dr dan geliyorum tekrar beta istedi verdik sonucu bekliyorum. Rahim kalınlaşması var dedi kese olduğunu tahmin ettiğim küçük bir yapı var ama net değil cumartesi tekrar gel dedi. Bakalım inşallah hepimizin sağlıklı geçer süreci 🤲🥹

X