Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben dr konusunda çok kararsızım. Devlette randevu yok normal sıra beklesem aşırı kalabalık. Üniversitede hocaları da denk getiremiyorum. Normal sıra alsam asistan bakacak içime sinmiyor. Özel bi hastaneye şimdilik randevu aldım ama arayış içindeyim. Bu arada bari keseyi bebeği vs göreyim diye sabredemiyorum çünkü orda mi var mı emin olmak istiyorum 🥹 senin öyle bir öykün de varsa tabi erken gitmende fayda var. Benim ilk pozitif gördüğüm bu o yüzden Bi sorunum var mı onu da bilmiyorum. İnşallah sağlıkla ilerler hepimizin süreçleri 🥹 erken öğrenmenin dezavantajları işte bunlar 😅
Evet o konuda biraz dezavantajlıyız ama sağlıkla gelsinler biraz stres çekebiliriz bişey olmaz 😅 özeller bu olaylardan sonra pek güvenim kalmadı randevusuz da alınmıyor bakalım artık hepimiz hakkında hayırlısı olsun sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza 🤲🏻🤗

Ahah beklerim ya. Bana da ara ara geliyor o vesveseler bu akşaö böyle çöktü üzerime . Sanki sağlıklı bebek doğurmaj çok düşük ihtimalmiş gibi. Halbuki yüksek ihtimal sağlıklı doğuyor bebekler . Ama işteeeee gel de dinlet
Rabbim gönlümüze ferahlık versin inşallah 9 ayda 9 doğuracaz vallahi 😅😅

Ay amin ya nasıl geçecek 9 ay böyle😭 keyfini çıkarmamız lazım ama zırt pırt taramalar testler
Sıkma canını sıkıntı stres bebeği etkiler inşallah çok güzel geçecek dur daha bebisleri kucağımıza alınca gazı uykusu düzeni duşu gribi diye aglayacaz sancilanacaz şimdi tadını çıkaralım güzel güzel hamilelikler geçirelim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🤲🏻 💖

Ben pazartesiye kadar bile zor dayanırım gibi geliyor🙈 ilk kan sonucu mu tekrar baktıracak mısınız
Evet evet ilk kan. Tekrar baktırmam muhtemelen. Gerçi böyle diyorum ama ben de dayanamayıp gidebilirim. Meraktan çatlayacağım 😄 tek sorun, çok küçük benimki. Geç döllenme olduğu için 4+0 anca vardır

Yüzde 66 olması gerekiyor zaten canım benimde 48,143,402,1000 diye arttı sonuncuyu bugün verdim bende kese günü için kararsız kaldım kalp atışıyla bir gitmek istiyorum ama randevu bulamıyorum hipotroidim var ve önceden düşüğüm olduğu için belki önleyici bı ilaç verir kan sulandiriciya ihtiyacım olur diye ne zaman gidebilirim araştırıyorum bende :KK43: inşallah sağlıkla kucağımıza alırız uzun süre bekleyince insan daha mı pimpirikli oluyor ne😅🤗
Merhaba canım hormon testi yaptırdın mı? tsh mutlaka ölçtür ben gebelik planlamaya başladığımdan beri tiroid ilacı alıyorum doktor belirli bir seviyede tutmalıyız dedi bir ay önce 4,67 çıkmıştı bu ay çok şükür 2,39 oldu ilaca devam ediyorum. Bebek gelişimi için tsh önemliymiş. Ben sağlık ocağında ölçtürmüştüm

Merhaba canım hormon testi yaptırdın mı? tsh mutlaka ölçtür ben gebelik planlamaya başladığımdan beri tiroid ilacı alıyorum doktor belirli bir seviyede tutmalıyız dedi bir ay önce 4,67 çıkmıştı bu ay çok şükür 2,39 oldu ilaca devam ediyorum. Bebek gelişimi için tsh önemliymiş. Ben sağlık ocağında ölçtürmüştüm
Merhabalar canım ilaç kullanıyorum doğuştan troid sıkıntım var zaten kontrol altında ama hamilelik olursa mutlaka gel dedi doktorum doz yükseltip kontrole alacakmış ama randevular kilitlenmiş hicbir yere randevu bulamıyorum

Merhabalar canım ilaç kullanıyorum doğuştan troid sıkıntım var zaten kontrol altında ama hamilelik olursa mutlaka gel dedi doktorum doz yükseltip kontrole alacakmış ama randevular kilitlenmiş hicbir yere randevu bulamıyorum
Haklısın randevu bulmak çok zor umarım boşluk yakalarsın 🙏🏻

Görürsün görürsünn inşallah. Ben hep şey için dua ettim Allahım vajinal ultrasona gerek kalmadan inşallah direk normal ultrasondan görünür dedim çok şükür göründü 🥰senin de öyle olur inşallah
Ay inşallah yaa bakıldı cunku bi kere alttan cok irite bişiiii, sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağımıza alalım Amin 🥹❤️

Bugün tam 6 haftalık hamileyim. Ara ara kasık ağrılarım oluyor. Bir de son 2-3 gündür bacak ağrım var. Sol bacağım diz kapağıma kadar ağrıyor böyle bir şey yaşayan var mı ? Belirtilerden mi bilemedim. Gece uykumdan uyandım öyle bir ağrı.

Bugün tam 6 haftalık hamileyim. Ara ara kasık ağrılarım oluyor. Bir de son 2-3 gündür bacak ağrım var. Sol bacağım diz kapağıma kadar ağrıyor böyle bir şey yaşayan var mı ? Belirtilerden mi bilemedim. Gece uykumdan uyandım öyle bir ağrı.
Evet geçen hafta bende de olmuştu bugün 7’ye girdim🧿♥️
Doğal Mineralli maden suyu içmek iyiymiş günde 1, max 2 tane düzenli İyi geliyormuş, benim geçmişti 2 güne. 🙏 kasık ağları da normal sanırım hepimizfe herkeste olan şey tedirgin olma canım ♥️

Günaydın kızlar doktordan yeni çıktım. Sağlık ocağına gitmiştim muayene oldum kese 22mm bişeyler var içinde ama makinalar kötü net göstermiyor dedi haftaya gel kalbini duyarız dedi , bulantı içinde ilaç yazdı 🥰🌸

Eklentiler

• 4715F574-ED5A-44EE-BF22-65327DB2A9E2.jpeg
    4715F574-ED5A-44EE-BF22-65327DB2A9E2.jpeg
    87,1 KB · Görüntüleme: 42
Evet geçen hafta bende de olmuştu bugün 7’ye girdim🧿♥️
Doğal Mineralli maden suyu içmek iyiymiş günde 1, max 2 tane düzenli İyi geliyormuş, benim geçmişti 2 güne. 🙏 kasık ağları da normal sanırım hepimizfe herkeste olan şey tedirgin olma canım ♥️
Merhaba . Siz kalp atışınu duydunuz mu acana

Günaydın kızlar doktordan yeni çıktım. Sağlık ocağına gitmiştim muayene oldum kese 22mm bişeyler var içinde ama makinalar kötü net göstermiyor dedi haftaya gel kalbini duyarız dedi , bulantı içinde ilaç yazdı 🥰🌸
Gözünüz aydın :) kaç haftalıksınız

Merhaba . Siz kalp atışınu duydunuz mu acana
geçen hafta pazartesi gitmiştim kontrole 5+5’tim o zaman keseyi görmüştük vajinal, doktorum 2 hafta sonra gel dedi önümüzdeki pazartesiye denk geliyor ama o zamana kadar bekleyemeceğiz sanırım cumartesi gideceğiz 😍 inşallah o zaman duyarız ve görürüz🙏

geçen hafta pazartesi gitmiştim kontrole 5+5’tim o zaman keseyi görmüştük vajinal, doktorum 2 hafta sonra gel dedi önümüzdeki pazartesiye denk geliyor ama o zamana kadar bekleyemeceğiz sanırım cumartesi gideceğiz 😍 inşallah o zaman duyarız ve görürüz🙏
7+3 olcaksınız duyarsıjız bence ya . Benim doktorum da garanti olsun diye geç çağırdı beni. 7+4 de randevu verdi. Ama ondan öncede duyuluyormuş

X