Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada hamişler çatlak önleyici yağlar ve kremler için ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? Uzmanlar genellikle karın çıkmadan başlamak lazım diyolar vücudun elastanını kazandırmak için.
Ve hangi yağları markaları tercih edeceksiniz?
Ben dün akşam bio oil ve palmer’s tummy butter aldım. Vücud losyonu da araştırıyorum.

Evet geçen hafta bende de olmuştu bugün 7’ye girdim🧿♥️
Doğal Mineralli maden suyu içmek iyiymiş günde 1, max 2 tane düzenli İyi geliyormuş, benim geçmişti 2 güne. 🙏 kasık ağları da normal sanırım hepimizfe herkeste olan şey tedirgin olma canım ♥️
Çok iyi en azından geçmiş 😊 evet kasık ağrıları genelde oluyormuş. Doktoruma maden suyunu soracağım teşekkür ederim 🙏

Bu arada hamişler çatlak önleyici yağlar ve kremler için ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? Uzmanlar genellikle karın çıkmadan başlamak lazım diyolar vücudun elastanını kazandırmak için.
Ve hangi yağları markaları tercih edeceksiniz?
Ben dün akşam bio oil ve palmer’s tummy butter aldım. Vücud losyonu da araştırıyorum.

ah o çatlaklar valla şimdiden başlayın hiç çatlağı olmayan bende öneri
ben ilk hamilelikte ay ne güzel esnekmiş hiç çatlamadı cildim diye salladım doğru düzgün sürmedim 7,5 aya kadar bi tane çatlak yoktu sonra karnımda bir kaşıntı başladı 3 4 günde birde çatladı :KK43: o kadar pişman oldum ki çatlamadı diye sürmedim hiç

Kızlar bende bugün çift çizgi ile öğrendim oğlum daha 1 yaşında emiyor sorun olur mu ona da üzülüyorum kesmek istemiyorum

Kızlar 6 haftalıpım ama çok kabızlık problemi yaşıyorum nasıl çözebilirşm doktorum kabız olmaman gerekiyor dedi ama ilaç da yazmadı nasıl bi çözüm olabilir bi öneriniz varmı bu arada mide bulantım var hiçbişey yiyemiyorum

Kızlar 6 haftalıpım ama çok kabızlık problemi yaşıyorum nasıl çözebilirşm doktorum kabız olmaman gerekiyor dedi ama ilaç da yazmadı nasıl bi çözüm olabilir bi öneriniz varmı bu arada mide bulantım var hiçbişey yiyemiyorum
Oğlumda yaşamıştım çok zorluyor o
Lifli gıdalar tüketin, kefir falan için belki rahatlatır
Hakiki z.yağı varsa salatalarınıza çorbalarınıza katın

Benimde cok oluyor gaz birikiyor karnımda resmen

Kızlar iki gündür kuru kasılma tarzında bikac saatte bir kasılıyorum uygulamaya göre 4+5 adete göre günüm 3 gün gecikti adet olunca ilk gün kasılma olur ya o tarz ve kabızlık bende de var çok afedersiniz az önce hemoroid kanamam oldu progestan fitilim bitti acaba ondan mı kasılmalar 🤦🤦 of biran önce randevular açılsa gidebilsem baya takıntılı olacam galiba hamilelik boyunca 🫤

bol bol sıvı tükenmeniz gerekli kabız yapabilecek gıdalardan uzun durun sıvı alımı fark ettiriyor. bulantı için doktor ilaç yazmadı mı

Kızlar bende bugün çift çizgi ile öğrendim oğlum daha 1 yaşında emiyor sorun olur mu ona da üzülüyorum kesmek istemiyorum
Ben ikinci kızıma hamile kalınca dr herhangi bir zararı olmaz zaten zamanla sütün azalır bebek kendisi bırakır demişti. Tam da öyle oldu. 3 aylık olunca sütüm kesildi tamamen.

Ben ikinci kızıma hamile kalınca dr herhangi bir zararı olmaz zaten zamanla sütün azalır bebek kendisi bırakır demişti. Tam da öyle oldu. 3 aylık olunca sütüm kesildi tamamen.
Banada sabah sağlık ocağında aynı şekilde söyledi doktorum

İkinci kızınıza ne zaman hamile kaldınız ilk bebeginiz ne kadarlikti

Ilk gebeligimde ben de ayni sorunu yasadim, doktorum bana diyetisyene git dedi hatta, ne bi ilac ne bi yonlendirme yapilmadi. Ne yesem olmadi armut kuru kayisi uzum hosafi vs. Ama dusuk yaptiktan sonra deneyerek ogrendim ki magnezyum sitrat bagirsaklarima cok iyi geliyomus. Simdi yine gebelik icin doktora gidersem sorucam bi zarari olmayacaksa her gun 200-250mg magnezyum sitrat kullanayim mi diye. Siz de hicbi cozum bulamazsaniz doktorunuza sorun isterseniz.

Benimde cok oluyor gaz birikiyor karnımda resmen
Bunun icin de soyle bi sey onerebilirim, eger sut yogurt vs tuketiyosaniz o da gaz yapiyor olabilir. Koyun yogurdu tuketebilirsiniz, a1 tip kazein iceriyor. Benim ilk gebeligimde midem o kadar kotuydu ki kuru ekmek peynir yesem bile gaz oluyodu, hayatimda hic gegirmedigim kadar gegiriyodum cok kotuydu 😊 hormonlar yuzunden ac da kalsaniz gaz oluyor zaten, o yuzden olabildigince gaz yapici seylerden uzak durmakta, en azindan az tuketmekte fayda var. Pirasadir lahanadir bakliyattir vs, vucut hormonal degisikligr alisana kadar yalnizca...

X