Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim grip flnmısın enfeksiyon gözüküyor ben öyle anladımKan sonuçlarından anlayan var mı kızlar çoğu referans dışı biraz korktum doktor 10 gün sonra gel dedi
Lokosit vucutta enfeksiyon oldugunun gostergesi diye biliyorum bir tek o da aşırı yüksek değilKan sonuçlarından anlayan var mı kızlar çoğu referans dışı biraz korktum doktor 10 gün sonra gel dedi
Grip değilim ama çok kusmak var canım baş edemiyorumCanim grip flnmısın enfeksiyon gözüküyor ben öyle anladım
İdrar testi verdim acaba o mu kiLokosit vucutta enfeksiyon oldugunun gostergesi diye biliyorum bir tek o da aşırı yüksek değil
Biraz enfeksiyonunuz varKan sonuçlarından anlayan var mı kızlar çoğu referans dışı biraz korktum doktor 10 gün sonra gel dedi
Evet onun icin de bol su icmeyi hatta benim doktorum suyuma biraz karbonat limon suyu eklememi önermişti daha önce benim de yuksek çıkmıştı da ordan biliyorumİdrar testi verdim acaba o mu ki
Benimde ara ara kasik agrim oluyor, hatta 2 gun once gun boyu kasiklarima agri girip durdu, rahim buyuyormus kese yerlesiyormus, agri sebebi bunlar. Kanama olmadikca endise etme. Agir kaldirma, agir egzersiz yapma, agir is yapma evde yeterliKızlar meraba 6+2 yim arada kasık ağrılarım oluyor gaz mı normal ağrı mı ayırt edemiyorum sizler de de oluyor mu 2 gun sonra kalp atışı dinlemeye gidicem
Sağol canım doktorda öyle dedi ama insan işte herşeyden pimpirik yapıyoBenimde ara ara kasik agrim oluyor, hatta 2 gun once gun boyu kasiklarima agri girip durdu, rahim buyuyormus kese yerlesiyormus, agri sebebi bunlar. Kanama olmadikca endise etme. Agir kaldirma, agir egzersiz yapma, agir is yapma evde yeterli
Evet bende nedn agriyor diyip takmistimSağol canım doktorda öyle dedi ama insan işte herşeyden pimpirik yapıyo
Betan 2 binken gidersen alttan keseyi gorebilirsin 2 3 hafta kadar bekle ama folik asite basla derim ben :)Hanımlar selam
Benim son adet tarihim 22 eylül
Beklenen tarihim dün 20 ekimdi olmayınca test yaptım pozitif. Kanda da 36 çıktı
yarın yeniden test verip 2 katına cikmasını göreceğim değil mi? Doktora hangi tarihte gitmeliyim sizce? İlk gebeliğim tecrübelere ihtiyacım var
Ben de 28 ile öğrenmiştim doktor 2 gün sonra testi yenileyelim demisti ama 5 6 gidip vermistim öyle de anlaşılıyor surekli kan aldirmaktan daha mantıklı bence hem surekli sonuç bekleyip stres de olmamış olursunuzHanımlar selam
Benim son adet tarihim 22 eylül
Beklenen tarihim dün 20 ekimdi olmayınca test yaptım pozitif. Kanda da 36 çıktı
yarın yeniden test verip 2 katına cikmasını göreceğim değil mi? Doktora hangi tarihte gitmeliyim sizce? İlk gebeliğim tecrübelere ihtiyacım var
yumurtlama zamanınızı biliyor musunuz?selamlar benim de beklenen adet günü beta hcg değerim 1586 çıktı doktorum normal bir değer olduğunu söyledi ama yine de tedirginim normal midir ?
Anlamadım demek istediğini 5-6 gün sonra mı? Beklemek zor hiç daha doktora gitmedim ya anlamıyorum daBen de 28 ile öğrenmiştim doktor 2 gün sonra testi yenileyelim demisti ama 5 6 gidip vermistim öyle de anlaşılıyor surekli kan aldirmaktan daha mantıklı bence hem
surekli sonuç bekleyip stres de olmamış olursunuz
Folik asit kullanıyorum planlı bir gebelikti sadece beklenmeyen bir zaman çıktı sonuçBetan 2 binken gidersen alttan keseyi gorebilirsin 2 3 hafta kadar bekle ama folik asite basla derim ben :)
Evet ben de takıyorumEvet bende nedn agriyor diyip takmistim
İki gun sonra gidince 70 cıkcak sonraki iki gün 140 falan derken çok uzar süreç bizim gibi cok erken düşük beta ile ogrenenlerin beklemesi daha mantikli yani haftada iki üç test verecegine haftaya pazartesi verip kese görünür hale geldiyse öyle doktora gorunebilirsinAnlamadım demek istediğini 5-6 gün sonra mı? Beklemek zor hiç daha doktora gitmedim ya anlamıyorum da
Folik asit kullanıyorum planlı bir gebelikti sadece beklenmeyen bir zaman çıktı sonuç
Evet haklısın ama insan bir bilene hemen danışmak istiyor işteİki gun sonra gidince 70 cıkcak sonraki iki gün 140 falan derken çok uzar süreç bizim gibi cok erken düşük beta ile ogrenenlerin beklemesi daha mantikli yani haftada iki üç test verecegine haftaya pazartesi verip kese görünür hale geldiyse öyle doktora gorunebilirsin
Merhaba benimde pozitif 1.07 çıktı bende detaylı tahlil verdim bir haftaya çıkacakmış korkutucu yorumlar var internette tedirgin ediyor insani inşallah korktuğumuz gibi bir olmaz sonuçlar