Ya kızlar siz bu ev işlerini napıyorsunuz ya . Herkesin mi annesi yakınında
ailemerimiz uzakta , olduğumuz şehirde kimsemiz yok. İş e de gidiyorum. Eşim yardım ediyor ana her şeyi de o yapamaz ki ağırları ona yaptırmaya çalışıyorum ama bitmiyor ki. Birçok arkadaş değmez bebeğini düşün her şeyi boşver diyor da yani keyfi hiçbir şey yapmamama rağmen bitmiyor. Hava aniden buz kesildi mecburen bugün kışlıkları indirdik eşimle yaptık ama şuan belim koptu. Yapmak zorundayım yapmasam bu soğukta nasıl iş e gideceğim bugğn yapmasam bi haftasonra yapacaktım. Sürekli illaki böyle iş çıkıyor. Elimden geldiğinde dikkat etmeye çalışıyorum ama o kadwr bitmez bir ev işi silsilesi varki bebeğe zarar gelcek diye ödüm kopuyor yapınca da . Hem çalışıp hem yakınında kimsesi olmayan tüm kadınlara allah yardım etsin ya valla. Her akşam annesinde yemek yiyen . İşi oldu mu annesi kardeşi koşan insanlara çok özeniyorum . Evi 3 haftadır temizlemedim o sorun değil erteleyebiliyorsun . Ama yemek yapmaj zorundayız sağlıklı biröşeulee yiyebilmek için. Çanaşırımızı bulaşığımızı yıkamak asmak zorundayız. Ekstra bir sürü şey çıkıyor.