Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
betası böyle yüksek olan var mı? biraz stres oldum.Herkese merhaba. 4+2’de idrar testiyle öğrendim. Bugün (4+3) beta 6000 lerdeydi. Sürpriz ikinci bebek. Duygularım karışık hepimize hayırlı olsun.
büyük ihtimalle haziran annelerinin yarısı mayısta doğurmuş olur :)Arkadaşlar günaydın biz ultrasona göre 7+5 iz belki haziranda bile olmayacak doğum biraz önde normalde bugün 7+3dük yani ben bu grubu terk ediyorum
Aynen bencede benimki tam sınırdaydı zaten 2 Haziran görünüyor bugün durum değişti tabi Allah bilir orasını da inşallah sağ Salim alırız kucaklarımıza yavrularımızıbüyük ihtimalle haziran annelerinin yarısı mayısta doğurmuş olur :)
Ben tarifinizden direkt anladım tansiyon olduğunu çünkü ben normal hayatımda da düşük tansiyon ile yaşıyorum hamilelikte ekstra düşüyor dikkat etmemiz lazımEvet evet benim de öyle olmuş tansiyonum düşmüş. Bulantı, diğer belirtiler hiçbir şey değilmiş bu baş dönmesi hem tehlikeli hem de inanılmaz rahatsız edici.
Umarım hepimiz için geçici bir şeydir
Şekeriniz düşüyor bence şeker düşünce açlık oluyordu sanki tansiyon düşünce işte baş dönmesi sersemlik ayağa kalktığında sanki her şey etrafında dönüyormuş hissi oluyor ben de böyle oluyor yaniBen hiç bilmem tansiyonla alakalı bi sorun yaşadığımı, elim ayağım titriyo bazen şekerim mi düşmüş oluyo tansiyonum mu hangisine girer kızlar?
Eve tansiyon aleti alıcam sanırım.
Böyle bazen birden kalkınca çok hafif kayma gibi de oluyo, ya da bazen yatarken oluyo kayıyo gibi. Titreme şeker, kaymalar tansiyon demekki.Şekeriniz düşüyor bence şeker düşünce açlık oluyordu sanki tansiyon düşünce işte baş dönmesi sersemlik ayağa kalktığında sanki her şey etrafında dönüyormuş hissi oluyor ben de böyle oluyor yani
Maşallah de aman gerçekten çok saçma beni altüst etti baş dönmesiBende dusuk tansiyonluyum benim normalimde 8-6
10 olunca basim agriyor genelde, ama gebelikte bas donmem olmadi hic
Ama heycan kaç haftalık oldupunu sormayı unuttumKızlar keseyi gördüm çok şükür ama alttan gördü çok gazım vardı karından dörünmedş
Doktorum bana kesenin görülmediği hafta hiçbir şey yapmayacaksın demişti evi süpürdüm filan dedim onu bile yapma diye uyardı dinlen dedi. Sırf doktorum izin vermedi diye 1 aydır spora da gitmiyorum. Bu hafta keseyi alttan görünce normaline yavaştan geri dön ama yavaştan çok yormadan dedi, kısa yürüyüşler yapabilirsin dedi. Ama hala spora gitmiyorum sanırım iptal edeceğim salonu ama soracağım yeniden tabi.Kizlar yuruyus yapmak tehlikelimi ilk aylarda, ben hafif tempolu yuruyus yapmak istiyorum ama endiseleniyorum duserse diye
Doktorum bana kesenin görülmediği hafta hiçbir şey yapmayacaksın demişti evi süpürdüm filan dedim onu bile yapma diye uyardı dinlen dedi. Sırf doktorum izin vermedi diye 1 aydır spora da gitmiyorum. Bu hafta keseyi alttan görünce normaline yavaştan geri dön ama yavaştan çok yormadan dedi, kısa yürüyüşler yapabilirsin dedi. Ama hala spora gitmiyorum sanırım iptal edeceğim salonu ama soracağım yeniden tabi.
Canım benim de beta adetten bir gün önce 1315 ti :) birdaha ölçmedim. Hiç doktora gittinmi ?betası böyle yüksek olan var mı? biraz stres oldum.
Tamam canim sagol bende zorlamayim mademDoktorum bana kesenin görülmediği hafta hiçbir şey yapmayacaksın demişti evi süpürdüm filan dedim onu bile yapma diye uyardı dinlen dedi. Sırf doktorum izin vermedi diye 1 aydır spora da gitmiyorum. Bu hafta keseyi alttan görünce normaline yavaştan geri dön ama yavaştan çok yormadan dedi, kısa yürüyüşler yapabilirsin dedi. Ama hala spora gitmiyorum sanırım iptal edeceğim salonu ama soracağım yeniden tabi.
Bende oyleyim 6+4 oldum 4 gundur ayniyim ve benim ishalimde var. Dk bir wc gitmiyorum ama buyum abdestim ishal. Sanirim degisen hormonlarimizdan. Bu gidiste ben mide bulantisi ilaci yazdiricam sende yazdir istersen az kalmis randevuneKızlar mdem bulanıyor gibi aç gibiyim ama değil sürekli gemi üstünde gidip geliyorum sanki 5+0 ım bugün ve daha doktora gitmedim ama çok merak ediyorum 23/10 a randevu aldım ..