Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Kızlar selam bizimde dün detaylı ultrasonumuz vardı çok şükür herşey yolunda karın çevresi önceki muayenelerde önde gittiği için doktorum meyveyi azalt şeker sorunu yaşamayalım demişti dünkü muayenede karın çevresi de haftayla uyumlu çıktı 3 hafta sonraya gel dedi kendi doktorum rutin kontrol için 24.haftama geliyor şeker yüklemesi için konuşucaz sanıyorum ki siz ne yaptınız şeker yüklemelerini yaptırmalı mıyım

Yaa çok güzelmiş o zaman. Rakip hoca da tüm uzuvlarına, hususiyetle kalbine baktı. Normal muayenede yani. Parmak boğumlarına, safra kesesine, gözüne kulağına falan her şeyine. Yine de perinatoloğa gideyim bakayım. İçimde biraz şüphe var ne yalan söyliyim ama gidicem artık. Hayırlı sonuçlar alırım inşallah, daha 2 hafta var gitmeme

Kızlar ya çok kararsızım tetanoz aşısı zamanı geldi. Olmak istemiyorum açıkçası ama bir yandan da olsam mı diye ikilemde kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…