- 2 Temmuz 2019
- 512
- 581
- 103
Ben doktora sordum çok normal dedi ilaç felan verdi magnezyumvalla benımde cok agrım var adet oldum olcam gibi öyle bir sancı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben doktora sordum çok normal dedi ilaç felan verdi magnezyumvalla benımde cok agrım var adet oldum olcam gibi öyle bir sancı
Ben bugün 6 oldum tam. Sezaryen bölgemde ağrı hissettim dr a gittim normalde Pts gidecektim. İlk hamlede görmedi ama biraz uğraşınca karından keseler göründü. Tüm bebekti ikisi de tutmuş çok şükürSelam kızlar bugün 5+1 de kesemizi gördük çok şükür. Vajinal bakıldı. Doktor şekli boyutu gayet iyi dedi. Ama bebek görünmedi doktor daha erken olduğunu söyledi. Kan tahlilleri istedi. Daha önce boş gebeliğim olduğu için kese görme kısmına heyecanlanamadım korkudanaynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
sizin gidişatınıza göre 5+1 de görünmemesi normal midir acaba?
İkiz hep hayalimdir ya sağ salim geçsin gebeliğinizBen bugün 6 oldum tam. Sezaryen bölgemde ağrı hissettim dr a gittim normalde Pts gidecektim. İlk hamlede görmedi ama biraz uğraşınca karından keseler göründü. Tüm bebekti ikisi de tutmuş çok şükür0,6 cm yazıyo ikisinde de. Sizin kaç çıktı acaba ölçüsü?
aaa cok guzeel masallah Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canımBen bugün 6 oldum tam. Sezaryen bölgemde ağrı hissettim dr a gittim normalde Pts gidecektim. İlk hamlede görmedi ama biraz uğraşınca karından keseler göründü. Tüm bebekti ikisi de tutmuş çok şükür0,6 cm yazıyo ikisinde de. Sizin kaç çıktı acaba ölçüsü?
Sabretmek çok zor yaYaaa tüh ya zaten yarın kesin gitcem de bugün görseydim iyiydi canımız sağolsun artık napalım sağlıklı olsunlar
Gerçekten öyle tam bi yıldır evliyiz ilk gebeliğim nasip olursa hiç korunmadık bi de pozitif olunca daha da sabırsız oluyo insan Allahım sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsinSabretmek çok zor ya
bana yasak dedı 10gun. İlk gebeligimde hıc sorun yasamadım bende bu yoruyor yastan dolayı sanırımİlişki sonrası ağrı normal mi ya 5 sene oldu ilk gebeliğim üzerinden ve o zamanlar daha yaş olarak ufaktım çok hatırlamıyorum. Doktor herhangi bir ilişki yasağı koymadı. İlişki soneası bazen ufak kasılmalarım oluyor normalmi tecrübeli anneler benimle paylaşabilir mi
tebrikler cok güzel bir artışKızlar 1. Beta değerim 4 Şubatta 171 2.beta değerim 6 Şubat'ta 497çok şükür güzel artmış
Amin inşallahGerçekten öyle tam bi yıldır evliyiz ilk gebeliğim nasip olursa hiç korunmadık bi de pozitif olunca daha da sabırsız oluyo insan Allahım sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ay inşallah hep böyle güzel ilerlertebrikler cok güzel bir artış![]()
Kesinlikle her ay o pozitif için gün saydım şimdi pozitif oldu e saniyeler zor geçiyo bazen örgüye verdim kendimiAmin inşallahbence normal böyle olmamız elimizde değil
![]()
Sabah git bence kuzum.Ben de istanbuldayım Anadolu yakasında
Bende öyleyim gerçekten kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum bende gurbetteyim aileden uzak olmak çok zorKesinlikle her ay o pozitif için gün saydım şimdi pozitif oldu e saniyeler zor geçiyo bazen örgüye verdim kendimibi de gurbette olunca eşim de nöbette
Bende çok oluyor ya gazı çıkarmadığımda inanılmaz sancım oluyorKimler yarın Dr gidiyor. Pzrtsi gidecektim. Yok dayanamadim yarın gidiyom nasipse![]()
Kizlar sizde de gaz oluyor mu oğlumda da ilk haftalar gaz olmuştu. Gazdan dolayı içimde koca bebek varmış gibi hareketler oluyor. ☺![]()
Erkekmi kızmı acaba sanırım hepimizin en çok merak ettiği şeylerden biride bu![]()