- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #8.601
Bende doktor ne derse tamam diyorumAşı ve şeker yüklemesi vesaire çok tartışmalı şeyler ben ilkinde hepsini yaptırdım yine yaptırcam aksi durumunda keşke yaptırsaydım demek istemiyorum hadi aşı neyse şeker yüklemesi çok abartılıyor hiç anlamış değilim şekerli su içiyorsun hepi topu ben orda aldıgım sekerin kat kat fazlasını baklavadan cikolatadan alıyorum zaten haftaya yaptırcam onu da bakalım ilkinde hiç etkilenmemiştim şimdi nasıl olcak
22 olcam o civarlarda yapılıyor benim annem de şeker hastası ve tatlıya da düşkünüm kilo da aldım bayaBende doktor ne derse tamam diyorumaşıdan bahsetmedi sorup başıma iş almasam iyi olur
Şeker yaptırırım büyük ihtimalle hem annem hem babam şeker hastası ve karbonhidrat makarna börek vs benim zayıf noktam
Kilo aman aman almadım 2-2,5 almışımdır. Doktor kilona göre vakti gelince bakarız dedi ama risk grubuyum bebeğin sağlığı daha önemli doktor yapalım derse yaptırırım
Zaten dediğin gibi hergün karam, damak ala, börek, makarna vs yiyorum. Testin yapıldığı günlerde biraz dikkat eder karbonhidratı az yerim
Erken değil mi daha doktor 24te bakarız ona demişti
Bu kişi lütfen beni de etiketleyebilir miKızlarrr beşik önerisi rica edeceğimpark yatak olmasın. 0-4 yaş gibi bir büyüklükte de olmasın , 0-6 ay gibi bir küçüklükte de olmasın 14-15 ay a kadar kullanabileceğim beşik önerisi verir misiniz lütfen (
Onun park değil de beşik hali kaç aya kadwr kullanılır acabaBu kişi lütfen beni de etiketleyebilir mihuggy moon var kendi kendine sallanabiliyor ve altını açıp derinleştirebiliyorsun ama yine de bi aşamadan sonra çocuk dönmek ister darlanır gibi
Amin çok tesekkür ederimAllah şifa versin kolay geçsin inşallah ameilaytstres yapmayın detaylı da güzel geçer inşallah güzel düşünün güzel olsjn
Amin çok tesekkür ederimGeçmiş olsun inşallah ameliyat da ayrıntılı da güzel geçer içinizi ferah tutun
Çok tesekkür ederim doğru söylüyorsun inşallah bu hafta geçsin çok rahatlayacağımÇok geçmiş olsun bir an önce iyileşsin inşallahstresten uzak olmakta fayda var güzel şeylere odaklanmaya çalışın
Ama bir yandan da vicdan azabi oluyor mu ? Bende cok oluyorBen ilk kızımda baby2go travel sistem bebek arabası aldım bin pişman oldum hiç binmedi koydugum ağladı zorla alıstırdım ama hataldı baya bi kanguru kullandım sonra d baston pusetlere geçtim ve dünya para verip binmedigş arabayı falan hep verdim birilerine o yüzden şimdi onlara masraf yapmicam ben de cevremdekilerden isticem sonra koycak yer vercek birisini aramak istemiyorum parasından da geçtim gereksiz geliyor ilkinde dünya kadar masraf yapan ben şimdi öyle relax takılıyorum ki alırız hallederiz buluruz modundayım
Ben kumasina tam karar veremedim ama isimli istiyorum bebişe özel olsun cekim falanda yaparız diye dolapta bı sayfa var bide normal site var fiyatları aynı modele karar verirsem yine ekran sayfa ismi atarımHastane çıkışlarına baktınız mı müslin mi alacaksınız pamuklu mu isimli mi olacak isimsiz mi tavsiye ettiğiniz marka ya da sayfalar var mı kızlar
Ben müslin bir takım aldım çok güzel tam yazlık isimsiz aldım ama Caramell diye bir marka trendyoldan aldımHastane çıkışlarına baktınız mı müslin mi alacaksınız pamuklu mu isimli mi olacak isimsiz mi tavsiye ettiğiniz marka ya da sayfalar var mı kızlar
Benim sezeryan olacagi için mayıs sonu olur dogum üşür mü acaba müslin ile bilemedimBen müslin bir takım aldım çok güzel tam yazlık isimsiz aldım ama Caramell diye bir marka trendyoldan aldım
Bu benim attığım ile üşüyebilir çünkü ben Hatayın sıcağına göre en incesini almak istedim. Bazı müslinler daha kalın oluyor ama onlar olabilir belki .Benim sezeryan olacagi için mayıs sonu olur dogum üşür mü acaba müslin ile bilemedim
Dolap ikinci el değil mi hastane çıkışı da mı oluyor öyle orda hiç kullanmadım bilmiyorum incelerim bir ben deBen kumasina tam karar veremedim ama isimli istiyorum bebişe özel olsun cekim falanda yaparız diye dolapta bı sayfa var bide normal site var fiyatları aynı modele karar verirsem yine ekran sayfa ismi atarım
Ben e bebekten pamuklu sade bir takım aldımHastane çıkışlarına baktınız mı müslin mi alacaksınız pamuklu mu isimli mi olacak isimsiz mi tavsiye ettiğiniz marka ya da sayfalar var mı kızlar
Şimdiki anneler sade tercih ediyor , anneme kıyafet atıyorum nasıl diye çok sade azcık süslü olsun diyor hep en son pes etti sen sade al ben süslü alırım diyeBen e bebekten pamuklu sade bir takım aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?