Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    113
Yakın bir arkadaşım, çağırmazsan bir gün çıkıp gelicem habersiz dedi. Ama kardeşim olmadığı sürece ne kadar yakın arkadaş da olsa evim bu haldeyken alamam. Annem babam bizde, sağlık sorunları var, o yüzden ev ekstra kirli. Yaşlılar yapamıyorlar da. Kardeşlerim anlar çünkü onların evinde kaldığı sürede onlar da tecrübe ediyor biliyorlar durumlarını. Ama yabancı biri olmaz. Anlatamıyorsun da zaten ailenin gururunu kırmamak için. Ne kadar yakın arkadaş da olsa beni anlamıyor zaten, kendisi bu konularda zorlanmadığı için. Onu da öyle kabul ettim. Her gün biraz biraz yapıyorum. Cuma gelicekler. Benimde kanamam olmadı bir daha bugün dinlenerek yaptım. Ay konuşmak iyi geldi teşekkür ederim. Eşimde anlamadı beni çünkü bu süreçte.

Şöyle göstereyim bi tanesinii. Hasta mahremiyetine dikkat ederek Siz yeterli dengeli beslendikçe ikisine de yeter her şey

Eklentiler

• 6d98c650-d5ff-4515-a219-331cd3b7134f.jpeg
    158,6 KB · Görüntüleme: 33
19+4 ten selamlarrr. Bugün bebeğimin hareketleeini ilk kez çok net şekilde hissetttim. Dün çık hafif belli velirsiz hissetmiştim ama emin olamamıştım. Bugün muz yedikten sonra o kadar şok hareket etti ki çok çok güzel

Şöyle göstereyim bi tanesinii. Hasta mahremiyetine dikkat ederek Siz yeterli dengeli beslendikçe ikisine de yeter her şey
Bana özelden de atabilirsiniz başka varsa çok güzeller. Yalnız kiloları da güzel tombiklrr yani. Normalde ikiz gebelerinin bebekleri düşük kilo ve küçük doğarlar. Bu bebelerin anneleri sanırım bayağı kalıplı bendeki bu minyon tiple bu kadar tombiş bebeler çıkmaz

Ben kendim ikiz olmadığım halde 1.900 g ile doğmuşum küveze bile alınmamışım şuan iyiyim gayet

Lütfen kendinizi yormayın . Gelecek kişide bi zahmet sizden beklenti de olmasın . Bana da haftasonh yatıya gelecekler evim küçük ama insanlar düğün gibi birşeue geliylr . Kvdem evde . Eşim baştan peşin peşin söyledi . Hanım şuan bile zorlanıyor gelecekler beklenti de gelmesin diye . İmkanım olsa işe gitmeyeceğim yani yatıp uzanmak istiyor insan

Canım ben de ikiz gebesiyim . Yani çift yumurta tekte riskler daha fazla belki ama etrafımda çok var tek yumurta ikizi . Rabbim bir güç kuvvet verir inşallah olumsuz düşünme . Bana da dediler riskli erken doğum vs . İki bedensel sıkıntılarım çok kalp rahatsızlığım var . Ayaklarım kızımda bile taşırken çok zorlanmıştım . Ama Allah’a sığınıyorum . Tek gebelik olup erken doğup sağlıkla yaşayan var . Haftasını doldurup küveze girende . İyi bir doktor bul pozitif onunla devam et inşallah . Tevekkel

Her zaman canın rica ederim. Paylaşmak her zaman iyi geliyor. Erkekler maalesef çok anlayışlı değiller.

Evet bazen gerçekten bilmemek daha iyi benim özellikle ölçüp ultrasonda kağıdında verdiği için araştırma gafletinde bulundum maalesef o bataklığa girince de cikilmiyo kolay kolay doktorun dedikleriyle yetinmek en iyisi bazen :)

Tane tane anlatmışsınız çok teşekkür ederim açıklamanız için daha önce hiç bahsi açılmadığı için bi de internette araştırdıklarimdan fazla etkilendim sanırım Allah size de hepimize de vaktinde sıkıntısız bebisini kucağına almayı nasip etsin inşallah atlatalim bu süreçleri bı an önce

Aynen herşeyi bilmemek en iyisi. Yok orasında şu var bu var denilince insan daha çok evham yapıyor.

Amin teşekkür ederim. Doktor şimdiden bir ton risk saydı. Çok stresliyim aslında. Bebekler tek kesede oldukları için en riskli durummuş. Allah büyük
Üzülme canım risk her zaman var. Tek gebelikte de risk var canım. Hepimizin kendine göre riskleri var. Allah’a emanet ediyoru kendimizi de bebeklerimizi de. Herşey çok güzel olsun inşallah.

Yaa sağlıkla alalım inşallah kucağımıza ya. Kaçıncı haftadasınız nasıl gidiyor. Var mı sıkıntılar yaşadığınız
Maaf oldum valla kaç gündür

Yaa sağlıkla alalım inşallah kucağımıza ya. Kaçıncı haftadasınız nasıl gidiyor. Var mı sıkıntılar yaşadığınız
Maaf oldum valla kaç gündür
Canım benim çok ağrılarım oluyor bağırsak ağrısı , gaz sancısı . Hele akşamları sanki ruhumu çekiyorlar . Makat ağrısı bile yaşadım . Zaten penguen gibiyim zor yürüyorum ayakta rahatsız :/ 67 ile hamile kaldım 68-69 um 14+5 im . Bulantı desen devam ilaca rağmen . Gece uyku uyuyamıyorum gündüz işe gidiyorum işte . Valla Allah yardımcımız olsun sonu iyi olacak inşallahhh diyorum

Yaa lcw de felan o kadar indirim var ki bir şeyler almak istiyorum alsam boşa gidecek diye korkuyorum kendinizi nasıl tutuyosunuz

Yaa lcw de felan o kadar indirim var ki bir şeyler almak istiyorum alsam boşa gidecek diye korkuyorum kendinizi nasıl tutuyosunuz
Tutmuyorum, herseyi aldim ben bitti eksikler
Daha dün bebek arabasi puset aldim.
Bir tek lohusa pijama ve sutyen kaldi birde reflu yatagi almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…