• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Aslında haklısınız bende öyle düşünüyorum, devlet daha güvenli geliyor bana da. Özeller sadece doktora yatırım yapıyor. Ama işte devletteki doktorlar da aşırı ilgisiz olabiliyor. Doğumda kimin geleceği asla belli olmuyor. Muayeneye 3 kişi giriyorsun, doğumda eşin giremiyor falan filan. Birde riskli gebelik olunca ben cesaret edemedim. Az önce hastaneyi aradım 34 bin dedi. Bi tık rahatladım 😂
[/QUOTE
Ay 70 bini duyunca 34 e razı oldum resmen şaka gibi algımı yitirdim 😬😬

Aslında haklısınız bende öyle düşünüyorum, devlet daha güvenli geliyor bana da. Özeller sadece doktora yatırım yapıyor. Ama işte devletteki doktorlar da aşırı ilgisiz olabiliyor. Doğumda kimin geleceği asla belli olmuyor. Muayeneye 3 kişi giriyorsun, doğumda eşin giremiyor falan filan. Birde riskli gebelik olunca ben cesaret edemedim. Az önce hastaneyi aradım 34 bin dedi. Bi tık rahatladım 😂
Evet özeldeki doktorlar çok memnun ama çalışanlar öyle değil malesef hasta bize geliyor işte bilmem şu doktor o kadar iyiki felan şaşırıyodum az önce bana haksız yere bağıran doktordan mı bahsediyor diye 😅😅Her özel eşinizi de almıyor onu da sorun eğer istiyorsanız yanınızda bizimki almıyordu eğer eşinde doktor vesaireyse sadece alıyodular. Fiyatıda uygunmuş diğerlerine göre hayırlısı olsun sizin için🥰

Çikolata yiyen varmı aranızda 3 aydır hiç yemedim bugün merak ettiğim için aldırdım tatlı diye korkuyorum mideme iyi gelmez diye 😅

Çikolata yiyen varmı aranızda 3 aydır hiç yemedim bugün merak ettiğim için aldırdım tatlı diye korkuyorum mideme iyi gelmez diye 😅
[/QUOTE
Bende yemedim hiç. Tatlıya aşırı düşkün biriyim. Hatta hep derdim tatlı isteğim kaybolsa da kilo versem, o kadar çok yerim çünkü severim. Doğru dua etmek lazımmış. Ama hamilelikte hiç canım çekmiyor. Tuzlu şeyler istiyor sadece. Geçen bi sütlaç yiyeyim dedim soğuk soğuk, mahvetti midemi çok kustum. Çikolata belki yanma yapabilir ama denemeden de bilinmez 😄 deneyince yazın

Arkadaşlar ben başımdan beri devlete gidiyorum hiç öyle azar yaşamadım şaşırıyorum buradaki yorumlara. Doktorum çok ilgili yapılması gereken her şeyi yapıyor beni fetal dna ya da kendisi yönlendirdi çok bilgi verdi anlattı falan bilemedim bir doktordan ne beklenir benim beklentim karşılanıyor en azından 😇😇😇
Doktorla denk gelebilmeniz bile mutluluk verici. Her sehir her hastane farkli. Bazi sehirlerde kadin dogum hastanesi var mesela bazilarinda yok. Ben devlette simdiye kadar doktora hic denk gelmedim mesela, sadece asistanlar bakti ve zerre bilgi vermediler ilgilenmediler terslediler, ekranin fotografini cekmeme bile izin vermedi son gittigim, cekemezsin dedi monitoru cevirdi. Yani bizim doktordan farkli farkli beklentimiz yok, esas randevu aldigimiz doktora denk gelsek opup basimiza koyacagiz. Ne mutlu size...

Ben hiç tatlıcı değildim şuana kadar da canım çekmedi ama merak ediyorum çünkü normalde sevmesekte yediğimiz bir şeydi yazarım deneyince C Corpuss 😅

Doktorla denk gelebilmeniz bile mutluluk verici. Her sehir her hastane farkli. Bazi sehirlerde kadin dogum hastanesi var mesela bazilarinda yok. Ben devlette simdiye kadar doktora hic denk gelmedim mesela, sadece asistanlar bakti ve zerre bilgi vermediler ilgilenmediler terslediler, ekranin fotografini cekmeme bile izin vermedi son gittigim, cekemezsin dedi monitoru cevirdi. Yani bizim doktordan farkli farkli beklentimiz yok, esas randevu aldigimiz doktora denk gelsek opup basimiza koyacagiz. Ne mutlu size...
asistan yok gittiğim hastanede üniversite hastanesi eğitim araştırma hastanelerinde var benim gittiğim şehir hastanesinde yok zaten asistan istemem bende. Bilemiyorum herkesin kendi tecrübesi tabiki ben memnun kaldım en azından tabi ki sırayı mhrs den aynı doktora alıyorum bir sorun yaşamadım orada da

Fayda etmedi mi gümüş kapak. Ayy ben bu sefer onu kullanırım ve olmaz diye ümitliydim. Herkes o kadar çok övüyor ki. Neyse denerim yine de. Ay birde ne anlatıcam. Ben şey duymuştum ilk emzirmeden önce soğan kesip basıyorlarmış. Sadece ilk seferde. Yara olmasını önlüyormuş. Bunu eşime anlattım, tabi soğanın kokusundan çocuk emmeyince yara da olmamıştır dedi 😂 ben çok güldüm de siz de gülün dedim 😬
Eşinize katılıyorum 🤣

Kızlar özel hastane doğum parasını hiç sordunuz mu? Ben sormamıştım hiç, dün bir şey duydum da 70 bin gibi, şok yaşadım. Hiç beklemiyordum. Sonra gittim 2024 kasım annelerine sordum, doğru gibi yaa. Şehirlere göre değişiyordur tabi de. Doğum hediyesi altın bilezik isteyecektim ama artık isteyemem yüz bulup da 😂
Muayene suan 2100 gittiğim hastanede doğum yeni yıldan sonra ya fiyat vermiyorlar özel sigortam var birazını o karşılayacak ama yine de baya vercez maalesef.Bir daha dogurmam zaten diye düşünüyorum o kadar lüksümüz olsun vercez el mahkum 🤣

Özel hastanelerin de çoğu özel gibi değil sgk anlaşmalı hastanelerde sigortam oldugu icin 15 lira katılım payı veriyorum sadece o yüzden bikaç yere gittim ikinci cocuk nasılsa sezeryan dedim ama yok beğenemedim ilki tamamen özel bir hastanede olunca o konfora alışınca diğerlerini sevemedim hamilelik özel bir dönem insan kendini özel hissetmek istiyor doktor ilgili olsun istiyor bir de çalışıyorum maddi olarak da sorunumuz olmayınca paraya kıyıyorum 🤣 cevremde sürekli botoks estetik yaptıran kişiler var aman diyorum öyle dertlerim yok bari bu kadar lüksüm olsun 🤣 tercih meselesi tamamen nereye gidersek gidelim o çocuk doğacak dünyada yiyecek iceceği varsa yaşayacak ama işte hassas dönem olunca insan giden para olsun kafam rahat etsin diyor

Selam kızlar ikili taramam çıktı benim anladığım düşük risk gibi sadece yaş riski var ekliyorum konuyla ilgili bilgisi olan varsa bakabilir mi? Doktorla yârın görüşeceğim.
IMG_3209.webp

Hamilelik dogum icin dr derdi bitince asil cocuk dr u derdi baslio coook zor bir konu simdiden iyi dr lari cevrenizden ogrenip not edin😅 hastaydi kizim bugun eve uzak ozel muayenesi olan bi dr a gidiodum uzun suredir, hadi dedim bu sefer yakindaki hastane dr una gotureyim basti antibiyotigi kafasina gore yazdi ilac yok film istedi bilmem ne dedim saolun ben almiyim , direk kendi dr umuzu aradim cozduk isi 😢 Maalesef dr hastane isi sans isi neye guvenip inancaz bilmiyorum. Ilk 7 ay bi dr a gittim iyi bi hastanede bilindik bi dr cok memnunduk sonra bi muayene dedi senin kizin ufurumu var kalbinde sen demir ilaci vermiosun die oldu beynimden vuruldum apar topar ekg ler bilmem neler prof kalp dr u dediki direk o dr u birak senin hatan degil bu yani dogustan olan bisey bu her cocukta olabilcek bisey, 7 aylik bebekte cikmaz bu ilk gunden bilinir. Bu da boyle bi anim Allah iyilerle karsilastirsin diorum ,kizlar uzun uzun yazdim yorucu bir gundu cocuklar hasta olmasin hic😢 🤲

Selam kızlar ikili taramam çıktı benim anladığım düşük risk gibi sadece yaş riski var ekliyorum konuyla ilgili bilgisi olan varsa bakabilir mi? Doktorla yârın görüşeceğim. Eki Görüntüle 3521924
Sizin raporu daha farklı daha detaylı hazırlamışlar. Yaş riski evet 108 de 1, yaş riskini biliyoruz 35 üstü ise. Kan değerlerinize göre risk 78 de 1miş, burun kemiğine göre risk cut offün üstünde. Hepsini birlikte değerlendirince risk 432 gebelikte 1. Yaş ve yüksek beta sebebiyle böyle çıkmış diye anladım. Cut off un üzerinde bir değer ama biliyorsunuz bu sadece istatistik. Doktorunuz en doğru şekilde yönlendirecektir. Rapora açıklama da yazmışlar o kısmı gözönünde bulundurmalısınız.

Hamilelik dogum icin dr derdi bitince asil cocuk dr u derdi baslio coook zor bir konu simdiden iyi dr lari cevrenizden ogrenip not edin😅 hastaydi kizim bugun eve uzak ozel muayenesi olan bi dr a gidiodum uzun suredir, hadi dedim bu sefer yakindaki hastane dr una gotureyim basti antibiyotigi kafasina gore yazdi ilac yok film istedi bilmem ne dedim saolun ben almiyim , direk kendi dr umuzu aradim cozduk isi 😢 Maalesef dr hastane isi sans isi neye guvenip inancaz bilmiyorum. Ilk 7 ay bi dr a gittim iyi bi hastanede bilindik bi dr cok memnunduk sonra bi muayene dedi senin kizin ufurumu var kalbinde sen demir ilaci vermiosun die oldu beynimden vuruldum apar topar ekg ler bilmem neler prof kalp dr u dediki direk o dr u birak senin hatan degil bu yani dogustan olan bisey bu her cocukta olabilcek bisey, 7 aylik bebekte cikmaz bu ilk gunden bilinir. Bu da boyle bi anim Allah iyilerle karsilastirsin diorum ,kizlar uzun uzun yazdim yorucu bir gundu cocuklar hasta olmasin hic😢 🤲
Evet malesef doktor işi şans işi. Yanlış yönlendiren birine denk geldin mi çok zor. Çok çok geçmiş olsun size de. Hastalıklar önce çocuklardan sonra hepimizden uzak olsun.

Canim hic bilmiyorum ki, ense kalinligina burun kemigine bakti, sonra ne oldugunu bilmedigim bi dunya seye bakti beynine bakti yuzunu gordu boyle iskelet gibi cok fazla goruntu kaydetti belki 20den fazla diyebilirim, kafa tasi olcusune bakti, tek tek bacak arasina karnina bakti 40dk surdu, kan tahlili icin kan verdim. Ve bunu ikili test olarak yapti, yani kani ikili test icin verdim elime verdikleri kagitta oyle yaziyodu, rapor hazirladilar bi yandan bi kagit doldurdular oraya tsh yazdi kullandigim tiroid ilacini kac mg oldugunu ameliyat gecirdim mi gecirmedim mi daha once dusuk yaptim her seyi not aldilar. Detayli ultrasonu orda yaptiranlar cok memnun kalmis ben de ikiliyi yaptirmak icin gittim, ama daha once orda ikili test yaptirana denk gelmedim. Herhalde hep boyle inceliyolar 🤷🏻‍♀️
Bende yaptırdım devlet hastanesinde her detaya baktı organlarda ki akışa kadar burna enseye 45-50dakika sürdü hatta kordon akışını göremiyorum dedi kan istemedi 2 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi sonra kan vereceğim korkma yani

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-06-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
@mercanAyda22119 EYLÜL5+36+4ERKEK💚26 HAZİRAN
@vervain27115 EYLÜL6+17+6KIZ💜22 HAZİRAN
@brcubrcu01013117 EYLÜL5+27+0ERKEK💚BELLİ DEĞİL15 HAZİRANBELLİ DEĞİL
@ssherife36230 AĞUSTOS5+07+5ERKEK💚BELLİ DEĞİL6 HAZİRAN
@keepcalm863812 EYLÜL7+17+1KIZ💜9 HAZİRAN
@Mrve952912 EYLÜL4+07+0BELLİ DEĞİL9 HAZİRAN
eleanorancalimon eleanorancalimon 35117 eylül6+16+6KIZ💜16 HAZİRAN
@yildizkadini2911 EYLÜL5+27+2BELLİ DEĞİL8 HAZİRAN
mutlutablo mutlutablo 32114 EYLÜL5+36+4BELLİ DEĞİL21 HAZİRAN
H Hazel9 3326 EYLÜL6+18+3KIZ 💜13 HAZİRAN
@AngelHeart4128 EYLÜL6+17+1ERKEK 💚15 HAZİRAN
suara25 suara25 2316 EYLÜL5+07+1BELLİ DEĞİL13 HAZİRAN
O Ozlemce16 3622 EYLÜL6+07+3KIZ💜9 HAZİRAN
@Edos632319 EYLÜL5+06+5BELLİ DEĞİL16 HAZİRAN
@yakamozlugece532110 EYLÜL5+17+1ERKEK 💚17 HAZİRAN
Papattyaaa Papattyaaa 3312 EYLÜL6+27+4ERKEK 💚9 HAZİRAN
J joynss 34115 EYLÜL4+45+5BELLİ DEĞİL22 HAZİRAN
@haseku31221 EYLÜL5+66+6BELLİ DEĞİL14 HAZİRAN
@zeyzey231331422 EYLÜL6+46+4BELLİ DEĞİL 29 HAZİRAN
@iremela4629117 EYLÜL5+26+1KIZ 💜25 HAZİRAN
@1zeyzey34219 EYLÜL4+66+3BELLİ DEĞİL 25 HAZİRAN
@Surayaldz2315 EYLÜL6+46+4ERKEK 💚12 HAZİRAN
@primavera_pe30129 AĞUSTOS5+46+4KIZ 💜5 HAZİRAN
@Hestiada39218 EYLÜL5+66+3KIZ 💜25 HAZİRAN
@YAPRAKCIM28125 AĞUSTOS6+47+401 HAZİRAN
@pelolin3326 EYLÜL8+08+0ERKEK 💚13 HAZİRANCEM KAYRA 💚
@rhaenyra32115 EYLÜL6+08+022 HAZİRAN
H Hyl 34213 EYLÜL6+36+3BELLİ DEĞİL20 HAZİRAN
@Benimhepumudumvar35215 EYLÜL4+09+0ERKEK 💚22 HAZİRAN
@portakal025129 AĞUSTOS4+14+1KIZ 💜6 HAZİRANELİSA 💜
@Dreamgirls3629 EYLÜL9+19+1BELLİ DEĞİL15 HAZİRAN
@ela_mommy27117 EYLÜL5+26+4BELLİ DEĞİL 20 HAZİRAN
@whitesnake_34126 AĞUSTOS6+07+4KIZ 💜2 HAZİRAN
@ipekbocegiiiii3219 EYLÜL5+16+4KIZ 💜16 HAZİRAN
@YagmuR_BereN3522 EYLÜL6+18+0KIZ 💜9 HAZİRAN
renklibirkelebek renklibirkelebek 38119 EYLÜL4+65+6BELLİ DEĞİL26 HAZİRAN
@Elaenorossax25115 EYLÜL4+36+2BELLİ DEĞİL22 HAZİRAN
@asminsu2119 EYLÜL5+06+0BELLİ DEĞİL10 HAZİRAN
@uras0732224 AĞUSTOS4+06+0KIZ 💜
@mygil32214 EYLÜL4+56+5KIZ 💜15 HAZİRAN
@meryx3123 EYLÜL6+37+1BELLİ DEĞİL30 HAZİRAN
@belki290330118 EYLÜL5+66+4
ERKEK 💚
24 HAZİRANSELİM TAHA 💚
@Evdehayatvar31220 EYLÜL5+36+2BELLİ DEĞİL29 HAZİRAN
Benide ekler misiniz yaş 28 ilk çocuk 25 eylül sat doğum 28eylül 12+2 şuan haftas cinsiyet belli değil

Selam kızlar ikili taramam çıktı benim anladığım düşük risk gibi sadece yaş riski var ekliyorum konuyla ilgili bilgisi olan varsa bakabilir mi? Doktorla yârın görüşeceğim. Eki Görüntüle 3521924
Chatgptye sordum sonuc temiz kelebegim 😍😍
Sadece yasa bagli gosteriyor o da cok az risk var ufacik
Doktorundan guzel bilgiler alırsın inşallah

Back
X