- 1 Mart 2021
- 421
- 393
- 53
- 33
- Konu Sahibi mutlutablo
- #5.541
İletişim çok önemli bence onu yakalayamazsak hiçbir doktor olmuyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında haklısınız bende öyle düşünüyorum, devlet daha güvenli geliyor bana da. Özeller sadece doktora yatırım yapıyor. Ama işte devletteki doktorlar da aşırı ilgisiz olabiliyor. Doğumda kimin geleceği asla belli olmuyor. Muayeneye 3 kişi giriyorsun, doğumda eşin giremiyor falan filan. Birde riskli gebelik olunca ben cesaret edemedim. Az önce hastaneyi aradım 34 bin dedi. Bi tık rahatladım
[/QUOTE
Ay 70 bini duyunca 34 e razı oldum resmen şaka gibi algımı yitirdim![]()
Evet özeldeki doktorlar çok memnun ama çalışanlar öyle değil malesef hasta bize geliyor işte bilmem şu doktor o kadar iyiki felan şaşırıyodum az önce bana haksız yere bağıran doktordan mı bahsediyor diyeAslında haklısınız bende öyle düşünüyorum, devlet daha güvenli geliyor bana da. Özeller sadece doktora yatırım yapıyor. Ama işte devletteki doktorlar da aşırı ilgisiz olabiliyor. Doğumda kimin geleceği asla belli olmuyor. Muayeneye 3 kişi giriyorsun, doğumda eşin giremiyor falan filan. Birde riskli gebelik olunca ben cesaret edemedim. Az önce hastaneyi aradım 34 bin dedi. Bi tık rahatladım![]()
Çikolata yiyen varmı aranızda 3 aydır hiç yemedim bugün merak ettiğim için aldırdım tatlı diye korkuyorum mideme iyi gelmez diye
[/QUOTE
Bende yemedim hiç. Tatlıya aşırı düşkün biriyim. Hatta hep derdim tatlı isteğim kaybolsa da kilo versem, o kadar çok yerim çünkü severim. Doğru dua etmek lazımmış. Ama hamilelikte hiç canım çekmiyor. Tuzlu şeyler istiyor sadece. Geçen bi sütlaç yiyeyim dedim soğuk soğuk, mahvetti midemi çok kustum. Çikolata belki yanma yapabilir ama denemeden de bilinmezdeneyince yazın
Doktorla denk gelebilmeniz bile mutluluk verici. Her sehir her hastane farkli. Bazi sehirlerde kadin dogum hastanesi var mesela bazilarinda yok. Ben devlette simdiye kadar doktora hic denk gelmedim mesela, sadece asistanlar bakti ve zerre bilgi vermediler ilgilenmediler terslediler, ekranin fotografini cekmeme bile izin vermedi son gittigim, cekemezsin dedi monitoru cevirdi. Yani bizim doktordan farkli farkli beklentimiz yok, esas randevu aldigimiz doktora denk gelsek opup basimiza koyacagiz. Ne mutlu size...Arkadaşlar ben başımdan beri devlete gidiyorum hiç öyle azar yaşamadım şaşırıyorum buradaki yorumlara. Doktorum çok ilgili yapılması gereken her şeyi yapıyor beni fetal dna ya da kendisi yönlendirdi çok bilgi verdi anlattı falan bilemedim bir doktordan ne beklenir benim beklentim karşılanıyor en azından![]()
asistan yok gittiğim hastanede üniversite hastanesi eğitim araştırma hastanelerinde var benim gittiğim şehir hastanesinde yok zaten asistan istemem bende. Bilemiyorum herkesin kendi tecrübesi tabiki ben memnun kaldım en azından tabi ki sırayı mhrs den aynı doktora alıyorum bir sorun yaşamadım orada daDoktorla denk gelebilmeniz bile mutluluk verici. Her sehir her hastane farkli. Bazi sehirlerde kadin dogum hastanesi var mesela bazilarinda yok. Ben devlette simdiye kadar doktora hic denk gelmedim mesela, sadece asistanlar bakti ve zerre bilgi vermediler ilgilenmediler terslediler, ekranin fotografini cekmeme bile izin vermedi son gittigim, cekemezsin dedi monitoru cevirdi. Yani bizim doktordan farkli farkli beklentimiz yok, esas randevu aldigimiz doktora denk gelsek opup basimiza koyacagiz. Ne mutlu size...
Eşinize katılıyorumFayda etmedi mi gümüş kapak. Ayy ben bu sefer onu kullanırım ve olmaz diye ümitliydim. Herkes o kadar çok övüyor ki. Neyse denerim yine de. Ay birde ne anlatıcam. Ben şey duymuştum ilk emzirmeden önce soğan kesip basıyorlarmış. Sadece ilk seferde. Yara olmasını önlüyormuş. Bunu eşime anlattım, tabi soğanın kokusundan çocuk emmeyince yara da olmamıştır dediben çok güldüm de siz de gülün dedim
![]()
Muayene suan 2100 gittiğim hastanede doğum yeni yıldan sonra ya fiyat vermiyorlar özel sigortam var birazını o karşılayacak ama yine de baya vercez maalesef.Bir daha dogurmam zaten diye düşünüyorum o kadar lüksümüz olsun vercez el mahkumKızlar özel hastane doğum parasını hiç sordunuz mu? Ben sormamıştım hiç, dün bir şey duydum da 70 bin gibi, şok yaşadım. Hiç beklemiyordum. Sonra gittim 2024 kasım annelerine sordum, doğru gibi yaa. Şehirlere göre değişiyordur tabi de. Doğum hediyesi altın bilezik isteyecektim ama artık isteyemem yüz bulup da![]()
Sizin raporu daha farklı daha detaylı hazırlamışlar. Yaş riski evet 108 de 1, yaş riskini biliyoruz 35 üstü ise. Kan değerlerinize göre risk 78 de 1miş, burun kemiğine göre risk cut offün üstünde. Hepsini birlikte değerlendirince risk 432 gebelikte 1. Yaş ve yüksek beta sebebiyle böyle çıkmış diye anladım. Cut off un üzerinde bir değer ama biliyorsunuz bu sadece istatistik. Doktorunuz en doğru şekilde yönlendirecektir. Rapora açıklama da yazmışlar o kısmı gözönünde bulundurmalısınız.Selam kızlar ikili taramam çıktı benim anladığım düşük risk gibi sadece yaş riski var ekliyorum konuyla ilgili bilgisi olan varsa bakabilir mi? Doktorla yârın görüşeceğim. Eki Görüntüle 3521924
Evet malesef doktor işi şans işi. Yanlış yönlendiren birine denk geldin mi çok zor. Çok çok geçmiş olsun size de. Hastalıklar önce çocuklardan sonra hepimizden uzak olsun.Hamilelik dogum icin dr derdi bitince asil cocuk dr u derdi baslio coook zor bir konu simdiden iyi dr lari cevrenizden ogrenip not edinhastaydi kizim bugun eve uzak ozel muayenesi olan bi dr a gidiodum uzun suredir, hadi dedim bu sefer yakindaki hastane dr una gotureyim basti antibiyotigi kafasina gore yazdi ilac yok film istedi bilmem ne dedim saolun ben almiyim , direk kendi dr umuzu aradim cozduk isi
Maalesef dr hastane isi sans isi neye guvenip inancaz bilmiyorum. Ilk 7 ay bi dr a gittim iyi bi hastanede bilindik bi dr cok memnunduk sonra bi muayene dedi senin kizin ufurumu var kalbinde sen demir ilaci vermiosun die oldu beynimden vuruldum apar topar ekg ler bilmem neler prof kalp dr u dediki direk o dr u birak senin hatan degil bu yani dogustan olan bisey bu her cocukta olabilcek bisey, 7 aylik bebekte cikmaz bu ilk gunden bilinir. Bu da boyle bi anim Allah iyilerle karsilastirsin diorum ,kizlar uzun uzun yazdim yorucu bir gundu cocuklar hasta olmasin hic
![]()
![]()
Bende yaptırdım devlet hastanesinde her detaya baktı organlarda ki akışa kadar burna enseye 45-50dakika sürdü hatta kordon akışını göremiyorum dedi kan istemedi 2 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi sonra kan vereceğim korkma yaniCanim hic bilmiyorum ki, ense kalinligina burun kemigine bakti, sonra ne oldugunu bilmedigim bi dunya seye bakti beynine bakti yuzunu gordu boyle iskelet gibi cok fazla goruntu kaydetti belki 20den fazla diyebilirim, kafa tasi olcusune bakti, tek tek bacak arasina karnina bakti 40dk surdu, kan tahlili icin kan verdim. Ve bunu ikili test olarak yapti, yani kani ikili test icin verdim elime verdikleri kagitta oyle yaziyodu, rapor hazirladilar bi yandan bi kagit doldurdular oraya tsh yazdi kullandigim tiroid ilacini kac mg oldugunu ameliyat gecirdim mi gecirmedim mi daha once dusuk yaptim her seyi not aldilar. Detayli ultrasonu orda yaptiranlar cok memnun kalmis ben de ikiliyi yaptirmak icin gittim, ama daha once orda ikili test yaptirana denk gelmedim. Herhalde hep boyle inceliyolar![]()
Benide ekler misiniz yaş 28 ilk çocuk 25 eylül sat doğum 28eylül 12+2 şuan haftas cinsiyet belli değilMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-06-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ @mercanAyda 22 1 19 EYLÜL 5+3 6+4 ERKEK 26 HAZİRAN @vervain 27 1 15 EYLÜL 6+1 7+6 KIZ 22 HAZİRAN @brcubrcu0101 31 1 7 EYLÜL 5+2 7+0 ERKEK BELLİ DEĞİL 15 HAZİRAN BELLİ DEĞİL @ssherife 36 2 30 AĞUSTOS 5+0 7+5 ERKEK BELLİ DEĞİL 6 HAZİRAN @keepcalm86 38 1 2 EYLÜL 7+1 7+1 KIZ 9 HAZİRAN @Mrve95 29 1 2 EYLÜL 4+0 7+0 BELLİ DEĞİL 9 HAZİRAN eleanorancalimon
35 1 17 eylül 6+1 6+6 KIZ 16 HAZİRAN @yildizkadini 29 1 1 EYLÜL 5+2 7+2 BELLİ DEĞİL 8 HAZİRAN mutlutablo
32 1 14 EYLÜL 5+3 6+4 BELLİ DEĞİL 21 HAZİRAN H Hazel9 33 2 6 EYLÜL 6+1 8+3 KIZ 13 HAZİRAN @AngelHeart 41 2 8 EYLÜL 6+1 7+1 ERKEK 15 HAZİRAN suara25
23 1 6 EYLÜL 5+0 7+1 BELLİ DEĞİL 13 HAZİRAN O Ozlemce16 36 2 2 EYLÜL 6+0 7+3 KIZ 9 HAZİRAN @Edos63 23 1 9 EYLÜL 5+0 6+5 BELLİ DEĞİL 16 HAZİRAN @yakamozlugece5 32 1 10 EYLÜL 5+1 7+1 ERKEK 17 HAZİRAN Papattyaaa
33 1 2 EYLÜL 6+2 7+4 ERKEK 9 HAZİRAN J joynss 34 1 15 EYLÜL 4+4 5+5 BELLİ DEĞİL 22 HAZİRAN @haseku 31 2 21 EYLÜL 5+6 6+6 BELLİ DEĞİL 14 HAZİRAN @zeyzey2313 31 4 22 EYLÜL 6+4 6+4 BELLİ DEĞİL 29 HAZİRAN @iremela46 29 1 17 EYLÜL 5+2 6+1 KIZ 25 HAZİRAN @1zeyzey 34 2 19 EYLÜL 4+6 6+3 BELLİ DEĞİL 25 HAZİRAN @Surayaldz 23 1 5 EYLÜL 6+4 6+4 ERKEK 12 HAZİRAN @primavera_pe 30 1 29 AĞUSTOS 5+4 6+4 KIZ 5 HAZİRAN @Hestiada 39 2 18 EYLÜL 5+6 6+3 KIZ 25 HAZİRAN @YAPRAKCIM 28 1 25 AĞUSTOS 6+4 7+4 01 HAZİRAN @pelolin 33 2 6 EYLÜL 8+0 8+0 ERKEK 13 HAZİRAN CEM KAYRA @rhaenyra 32 1 15 EYLÜL 6+0 8+0 22 HAZİRAN H Hyl 34 2 13 EYLÜL 6+3 6+3 BELLİ DEĞİL 20 HAZİRAN @Benimhepumudumvar 35 2 15 EYLÜL 4+0 9+0 ERKEK 22 HAZİRAN @portakal0 25 1 29 AĞUSTOS 4+1 4+1 KIZ 6 HAZİRAN ELİSA @Dreamgirls 36 2 9 EYLÜL 9+1 9+1 BELLİ DEĞİL 15 HAZİRAN @ela_mommy 27 1 17 EYLÜL 5+2 6+4 BELLİ DEĞİL 20 HAZİRAN @whitesnake_ 34 1 26 AĞUSTOS 6+0 7+4 KIZ 2 HAZİRAN @ipekbocegiiiii 32 1 9 EYLÜL 5+1 6+4 KIZ 16 HAZİRAN @YagmuR_BereN 35 2 2 EYLÜL 6+1 8+0 KIZ 9 HAZİRAN renklibirkelebek
38 1 19 EYLÜL 4+6 5+6 BELLİ DEĞİL 26 HAZİRAN @Elaenorossax 25 1 15 EYLÜL 4+3 6+2 BELLİ DEĞİL 22 HAZİRAN @asminsu 21 1 9 EYLÜL 5+0 6+0 BELLİ DEĞİL 10 HAZİRAN @uras07 32 2 24 AĞUSTOS 4+0 6+0 KIZ @mygil 32 2 14 EYLÜL 4+5 6+5 KIZ 15 HAZİRAN @meryx 31 23 EYLÜL 6+3 7+1 BELLİ DEĞİL 30 HAZİRAN @belki2903 30 1 18 EYLÜL 5+6 6+4
ERKEK 24 HAZİRAN SELİM TAHA @Evdehayatvar 31 2 20 EYLÜL 5+3 6+2 BELLİ DEĞİL 29 HAZİRAN
Kese kalp atisi ve tahmini dogumu yazar misin ona gore ekleyeyimBenide ekler misiniz yaş 28 ilk çocuk 25 eylül sat doğum 28eylül 12+2 şuan haftas cinsiyet belli değil
Chatgptye sordum sonuc temiz kelebegimSelam kızlar ikili taramam çıktı benim anladığım düşük risk gibi sadece yaş riski var ekliyorum konuyla ilgili bilgisi olan varsa bakabilir mi? Doktorla yârın görüşeceğim. Eki Görüntüle 3521924