- 1 Mart 2021
- 391
- 378
- 33
- Konu Sahibi mutlutablo
- #5.541
İletişim çok önemli bence onu yakalayamazsak hiçbir doktor olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında haklısınız bende öyle düşünüyorum, devlet daha güvenli geliyor bana da. Özeller sadece doktora yatırım yapıyor. Ama işte devletteki doktorlar da aşırı ilgisiz olabiliyor. Doğumda kimin geleceği asla belli olmuyor. Muayeneye 3 kişi giriyorsun, doğumda eşin giremiyor falan filan. Birde riskli gebelik olunca ben cesaret edemedim. Az önce hastaneyi aradım 34 bin dedi. Bi tık rahatladım
[/QUOTE
Ay 70 bini duyunca 34 e razı oldum resmen şaka gibi algımı yitirdim
Evet özeldeki doktorlar çok memnun ama çalışanlar öyle değil malesef hasta bize geliyor işte bilmem şu doktor o kadar iyiki felan şaşırıyodum az önce bana haksız yere bağıran doktordan mı bahsediyor diye Her özel eşinizi de almıyor onu da sorun eğer istiyorsanız yanınızda bizimki almıyordu eğer eşinde doktor vesaireyse sadece alıyodular. Fiyatıda uygunmuş diğerlerine göre hayırlısı olsun sizin içinAslında haklısınız bende öyle düşünüyorum, devlet daha güvenli geliyor bana da. Özeller sadece doktora yatırım yapıyor. Ama işte devletteki doktorlar da aşırı ilgisiz olabiliyor. Doğumda kimin geleceği asla belli olmuyor. Muayeneye 3 kişi giriyorsun, doğumda eşin giremiyor falan filan. Birde riskli gebelik olunca ben cesaret edemedim. Az önce hastaneyi aradım 34 bin dedi. Bi tık rahatladım
Çikolata yiyen varmı aranızda 3 aydır hiç yemedim bugün merak ettiğim için aldırdım tatlı diye korkuyorum mideme iyi gelmez diye
[/QUOTE
Bende yemedim hiç. Tatlıya aşırı düşkün biriyim. Hatta hep derdim tatlı isteğim kaybolsa da kilo versem, o kadar çok yerim çünkü severim. Doğru dua etmek lazımmış. Ama hamilelikte hiç canım çekmiyor. Tuzlu şeyler istiyor sadece. Geçen bi sütlaç yiyeyim dedim soğuk soğuk, mahvetti midemi çok kustum. Çikolata belki yanma yapabilir ama denemeden de bilinmez deneyince yazın
Doktorla denk gelebilmeniz bile mutluluk verici. Her sehir her hastane farkli. Bazi sehirlerde kadin dogum hastanesi var mesela bazilarinda yok. Ben devlette simdiye kadar doktora hic denk gelmedim mesela, sadece asistanlar bakti ve zerre bilgi vermediler ilgilenmediler terslediler, ekranin fotografini cekmeme bile izin vermedi son gittigim, cekemezsin dedi monitoru cevirdi. Yani bizim doktordan farkli farkli beklentimiz yok, esas randevu aldigimiz doktora denk gelsek opup basimiza koyacagiz. Ne mutlu size...Arkadaşlar ben başımdan beri devlete gidiyorum hiç öyle azar yaşamadım şaşırıyorum buradaki yorumlara. Doktorum çok ilgili yapılması gereken her şeyi yapıyor beni fetal dna ya da kendisi yönlendirdi çok bilgi verdi anlattı falan bilemedim bir doktordan ne beklenir benim beklentim karşılanıyor en azından
asistan yok gittiğim hastanede üniversite hastanesi eğitim araştırma hastanelerinde var benim gittiğim şehir hastanesinde yok zaten asistan istemem bende. Bilemiyorum herkesin kendi tecrübesi tabiki ben memnun kaldım en azından tabi ki sırayı mhrs den aynı doktora alıyorum bir sorun yaşamadım orada daDoktorla denk gelebilmeniz bile mutluluk verici. Her sehir her hastane farkli. Bazi sehirlerde kadin dogum hastanesi var mesela bazilarinda yok. Ben devlette simdiye kadar doktora hic denk gelmedim mesela, sadece asistanlar bakti ve zerre bilgi vermediler ilgilenmediler terslediler, ekranin fotografini cekmeme bile izin vermedi son gittigim, cekemezsin dedi monitoru cevirdi. Yani bizim doktordan farkli farkli beklentimiz yok, esas randevu aldigimiz doktora denk gelsek opup basimiza koyacagiz. Ne mutlu size...
Eşinize katılıyorumFayda etmedi mi gümüş kapak. Ayy ben bu sefer onu kullanırım ve olmaz diye ümitliydim. Herkes o kadar çok övüyor ki. Neyse denerim yine de. Ay birde ne anlatıcam. Ben şey duymuştum ilk emzirmeden önce soğan kesip basıyorlarmış. Sadece ilk seferde. Yara olmasını önlüyormuş. Bunu eşime anlattım, tabi soğanın kokusundan çocuk emmeyince yara da olmamıştır dedi ben çok güldüm de siz de gülün dedim
Muayene suan 2100 gittiğim hastanede doğum yeni yıldan sonra ya fiyat vermiyorlar özel sigortam var birazını o karşılayacak ama yine de baya vercez maalesef.Bir daha dogurmam zaten diye düşünüyorum o kadar lüksümüz olsun vercez el mahkumKızlar özel hastane doğum parasını hiç sordunuz mu? Ben sormamıştım hiç, dün bir şey duydum da 70 bin gibi, şok yaşadım. Hiç beklemiyordum. Sonra gittim 2024 kasım annelerine sordum, doğru gibi yaa. Şehirlere göre değişiyordur tabi de. Doğum hediyesi altın bilezik isteyecektim ama artık isteyemem yüz bulup da