Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    13
Aa ne güzel sizinki de heyecanlı mı biz o çok kardeş istiyor diye niyetine girdik inşallah dogunca fikri değişmez
Evet çok heyecanli. Bizim plansız oldu açıkçası ama benim oğlumda hep kardeş istiyordu. Sağlıklı abi abla olup kardeşlerine kavussunlar inşallah.

Kızlar eylül son adet tarihim. Bu durumda sezeryan olarak ne zaman doğum yapacak oluyorum? Yani haziranın sonu gibi mi?
Son adetiniz ne zaman göremedim, ama gününü bekleyen doktor da oluyor ama genelde 10 gün önce alıyorlar. Benim 22 haziran gözüküyor, bayram sonrası (15-16 haziran)hemen gün verir doktor gibi geliyor inşallah bir aksilik çıkmazsa. Bayrama denk gelmeseymiş iyiymiş.

Ama muhakkak doktorunuza sorun süreci takip etsin gerekirse muayene zamanınızdan önce gidin hem de içiniz rahatlamış olur
Normalden erken gideceğim dediğiniz gibi iyi olur aklıma takıldığı için. Lekelenme vs normal demişti yine de stress oluyorum kasık ağrısı, lekelenme vs.

Ben sadece progestan iğne günde iki doz tek seferde kalmadan yaptırıyorum. Fitil vermedi doktorum.

Benim de ikinci bebegim. 3-4 gündür balık kaymasi gibi, seyirme gibi bir hissiyat var ama bu haftalarda imkansız olduğu yazıyor. Oğlumda ilk 19 haftalikken hissetmistim cok net bir sekilde, pit pıt ayağını hissediyordum
Yani aslinda bakildiginda 4,5 cm bebek hissedilir bir hareket yapmasi mümkün durmuyor ama kendimi daha bi hamile hissetmeye başladım o sayede :)

Bebeğin ense kalınlığına illa 12. Hafta da mı bakılıyor ? Ben gidene kadar 13. Hafta olacakta ondan merak ettim arkadaşlarım.

Aa tarihi yazmayı unutmuşum pardon. 7 eylül son adet tarihim.

Kızlar demir ilacını aç karnına mı içiyorsunuz? Ben feramat kullanıyorum doktor kahvaltıdan yarım saat 1 saat önce al dedi. Hem aç karna su ve hap midemi bulandırıyor mahvoluyorum tüm gün, hemde işe gitmeden evde kahvaltı ettiğim için 1 saat erken uyanmak zorunda kalıyorum hap almak için. Tüm demir ilaçları sabah aç karnına mı alınıyor ? Öyle değilse ilacımı değişmeyi isteyeceğim çünkü

1 saat önce aç karnına öneriliyor demir ilaçları.. Benimki farklı marka daha öncede aynı ilacı kullandım yine aynıydı. Hatta 4. Ayda bebeklerde başlanan demirlerde doktorlar aç karnına 1 ya da yarım saat önce verin diyorlar.

Aa tarihi yazmayı unutmuşum pardon. 7 eylül son adet tarihim.
muhtemelen 10 gün öncesi gibi ama işte bayram da işi çok karıştırıyor

Hepsi aç karna içiliyor, ben ferro sanol içerdim çok yan etkisini görmedim ama yarım saat önce içerdim. Uyku arasında içip, uyuma şansınız olur mu? ben gerçi bu aralar gözümü bir açayım tüm uykum kaçıyor.

Demir ilaci mide, bagirsakta hassasiyet/rahatsizlik yaratabiliyor. Solgar gentle iron deneyebilirsin. Onda bu yan etkiler, hassasiyetler olmuyor. İlla kahvalti oncesi olmasina da gerek yok. Süt ve süt ürünleri, cay, kahve benzeri kafeinli gidalar ile arasinda 1 saat olsun, c vitamini iceren gıdalar ile emilim artar

Kızlar şu ara sizde de böyle saçma bı duygusallik halı var mı 11+3 üm hamileliğin 6-7. Haftaları gibi bı her şeye ağlamam vardı sonra durulmuştu annemle gorustuk bu akşam eve geldim başladım aglamaya ya anneme bı şey olursa diye durduk yere kafamdan da atamıyorum gözlerim sapır sapır akıyo normalde de balık burcuyum duygusal biriyimdir ama bu kadar onune gecemedigim aglamalarim olmuyodu sanırım yavaş yavaş annelik hissi gelince annemle daha fazla empati yapmaya başladım onu hep mutlu etmek istiyorum iyi olsun istiyorum

Selam herkese nasılsınız hamişler :) 2023 Ekim annesiyim sürpriz bir şekilde tam net olmamak ile birlikte 2025 haziran annesi olacağım.
Dün beta 134 bin küsür çıktı bugün kalp atışını duyduk 8+1 haftalık hamileyim ama doğum sezeryan olacağı için haziran sonu olur diye tahmin ediyorum :)

Bu akşam işten dönerken sokakta gördüğüm köpeğe üzüldüm neden öyle bakıyor diye eve ağlayarak girmiş biri olarak çok iyi anlıyorum sonra eve girdim neden ağladım diye bir daha ağladım sonra geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…