Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    13
Kızlar ben bugün kontrole gittim 12+4 üm ne ikili test istedi ne kan tahlili aldı. Vitaminlere de 16. Haftada başlıyoruz dedi. Bebek sağlıklı dedi sadece. Garip geldi bana normal mi böyle bi kontrol
Canım ense kalınlığına bakmadı mı? Doktorum 12de ense kalınlığı için gelmen gerek duruma göre sana bilgi vericem demişti. İkili test, fetal dna vs ihtiyacım olana göre yönlendirecek sanırım.
Bazı doktorların iletişimi güçlü olmuyor maalesef başka bir bilgi vermedi mi

Yani hiçbir şey ölçtüğünü görmedim görüntü olarak anlaşılıyorsa bilmiyorum tabi ama sadece kalp atışları kol bacak her şeyi normal dedi sadece

Bunu yazmaya gelmiştim 10+1 bugün alt karnında yumruk büyüklüğünde sertlik içe çekince gitmeyen göbüş çıkmış sağ tarafa daha yatkın olarak. Birde sırt üstü uzanınca hafif kıpırtı şeklinde hareketlenme oluyor o sertlikte ilk gebeliğim olduğu için anlam veremedim annem ve kayınvalidem 2.ayda içimizde yılan geziyormuş gibi hissettikten sonra hamile oldugumuzu anlardik başlaması normal diyo

O zaman canım yarın ben senden yazmanı istesem buraya. Ben de ona göre randevu alacağım çünkü, kolay randevu bulunmuyor.
Normal kadın doğum da yapıyor mu bu testi diye sorarsan çok mutlu olurum. Çok uzaktan geleceğim çünkü, Kayseri'de de oturmuyorum. Sırf o test için geleceğim.
Doğum da inşallah Kayseri'de olacak gerçi.

Senden haber bekliyorum. Ve tabii hayırlı güzel sonuçların olsun

Kızlar ben bugün kontrole gittim 12+4 üm ne ikili test istedi ne kan tahlili aldı. Vitaminlere de 16. Haftada başlıyoruz dedi. Bebek sağlıklı dedi sadece. Garip geldi bana normal mi böyle bi kontrol
Normal değil canım. İkili test haftan 2 hafta sonra geçecek. Ha sen kendin yaptırmak istemeyebilirsin ama onun seni bilgilendirmesi gerek

Tabii canim yazarim,detay sorarim aklina takilan baska bisey varsa onuda sorayim

Tabii canim yazarim,detay sorarim aklina takilan baska bisey varsa onuda sorayim
Yok canım çok teşekkür ederim. Burda gittiğim doktorum, ebe falan var ama ikili test burda olmuyor. O yüzden şehir hastanesine gidicem işte. Gideyim ikili yaptırayım istiyorum

Çook teşekkür ederim

Ben ilkinde 20. Haftada hissetmistim ya

bence 16'dan önce hissedemeyiz gibi ya. bazen böyle karnımda ilk bebeğimdeki gibi bir toplanma hissediyorum ama büyük ihtimal bişeylerin yanılsaması ::)
Bağırsak hareketi falan mi acaba sanki pıt pıt atıyor gibi de bilemedim cumartesi gidicem doktora hissedebilir miyim bu haftada erken mi diye cok korkuyorum hissetsem biraz rahatlicam sanki iyi oldugunu bilip ondan bir an evvel hareketlerini ayirt etmek istiyorum

Devlet hastanesine 05.12. randevu aldım kadın doğuma girince ikili tarama için geldim diyeceğim inşallah sistemden acınca hemen perinatoloji bölümüne randevu alırım git gel yapmam

Bazen uzanırken içimde kıpraşmalar hissediyorum böyle karımcalaşıyor gibi

ama doktor imkansız dedi daha çok küçük tamam içerde hareket ediyor ama senin hissedeceğin şekilde değil :)
bağırsak hareketleridir onlar dedi ikincide erken hissederim anlarım diyordum 14. yıl olunca unutmuşum

Yok canım çok teşekkür ederim. Burda gittiğim doktorum, ebe falan var ama ikili test burda olmuyor. O yüzden şehir hastanesine gidicem işte. Gideyim ikili yaptırayım istiyorum

Çook teşekkür ederim
Tamam canim yarin yazarim oglene kadar surer isim diye dusunuyorum mutlaka bilgi veririm sana

Ama bu seferde azaldı diye kuruluyorum bişey mi oldu diye sağlıklı faln diye bilmiyorum ya niye bıyleyiz
Haklısınız sürekli evham modundayız, hassas zamanlar normal:) ama artık geçiyor olması lazım geçti diye endişe etmeyin. Hepimiz bekliyoruz o günleri hayırlısıyla

Normal değil canım. İkili test haftan 2 hafta sonra geçecek. Ha sen kendin yaptırmak istemeyebilirsin ama onun seni bilgilendirmesi lazım

Normal değil canım. İkili test haftan 2 hafta sonra geçecek. Ha sen kendin yaptırmak istemeyebilirsin ama onun seni bilgilendirmesi gerek
Aslında bende yaptırmakta kararsızdım ama böyle ilgilenilmeyince de garipsedim

Sizin ara bizimkinden de cokmus unutuyor insan ya ilkinde emzirirken cok zorlanmistim bunda tecrubeli olmam lazim ama hicbisey hatırlamıyorum resmen resetlemisim o günleri

Ben ilk günden beri progestan kullanıyorum zaten canım sürekli yatıyorum da

Merhabalar ben de bir kere kanamam olmuştu diye hep yatıyorum ve Progestan iğne oluyorum. Lekelenmelerim kanama sonrası 3-4 hafta devam etti bitti. Bu hafta tekrar lekelenmelerim oldu ara ara. Doktorum lekelenmelerde sorun olmaz demişti ama ben de stress yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…