Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    15
Peki aç karna yerine khvaltıdan 2 saat sonra alınsa ? Çünkü takviye için faydası işin alıyoruz ama benim midemi aşırı bulandırdığı için tüm gün beslenemiyorum kuru ekmekle besleniyorum mide bulantısından. Fayfa sağlayayım derken zarar gördüm gibibi şey oluyor böylr

Battaniye örecekler var diye bn örmedim çok olmasın diye bide ilk defa yaptım gidip gelip bakıyorum giydirmek nasip olsun inşallah

Eşim daha hmile kalmadan önce meşerse kaydetmiş öğrendikten sonra bunu alalımmı diye attı bna bi hevesle aldık biley olmaz kullanır kaldırırz yapacak bişi yok

Battaniye örecekler var diye bn örmedim çok olmasın diye bide ilk defa yaptım gidip gelip bakıyorum giydirmek nasip olsun inşallah
İnşallah sağlıkla gelsin minişler hepimiz sağlıkla giydirelim ördüklerimiz bende de durumlar aynı tuluma gidip gelip sarılıyorum seneye giydirecem diye çok heyecanlıyım
Bide ben liste yaptım giyim, tekstil, araç gereç, temizlik, bakım diye yazdım hepsini ocakta ufaktan başlarız almalara anakucaginda kararsızım kullanışlı olur mu bebişe bağlıdır bence sever mi alışıp içinde durur mu önce denemek için ablamdan ödünç alıp sonra satın alırım heralde

Ay alisveris konusmaya basladik mi cok sukur ben de bugun bazalari kutulari aciyim dedim ayni cinsiyet olunca herseyimiz var cok sukur bir hastane cikisi alirim uc bes te zibin yazlik, cunku ilk bebegim kis bebesiydi hersey uzun kollu listem vardi bulursam atarim belki isinize yarar

Buyuk ebebek indirimi olur zamanini hatirlamadim simdi alt acma bezi pamuk falan alirim burda konusuruz paylasiriz yine insan unutuyo cidden

Buyuk ebebek indirimi olur zamanini hatirlamadim simdi alt acma bezi pamuk falan alirim burda konusuruz paylasiriz yine insan unutuyo cidden
Şubat'ta olacak indirim takibindeyim o zamana kadar artık korkusuzca alacaz çok şükür ben pazartesi doktora gidecem 11 haftalık oluyoruz detaylı ultrason olursa çıkışta bı takım alırım gaza gelip listeleri aldiklarimizi burdan paylaşırız

Benim liste bu şekilde aklıma geldikce eklerim diye şimdilik böyle yaptım klavyede yazmaktan kağıda yazmayı unutmuşum yazımın kusuruna bakmayin anlaşılmayani yazabilirim

Eklentiler

• IMG_20241204_135001.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20241204_134929.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20241204_134918.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20241204_134853.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20241204_134829.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 33

Sağlıkla kullanın inşallah
Iyi dusunun bir seyi yoktur
Oğlumun her şeyi duruyor Allahtan ufak tefek seyler eksik onları da doğuma yakın ya da doğumdan sonra alırım

Liste varsa atın lütfen ilk gebeliğin ne lacam faln hiç bilmiyorum en azından fikir olur birde yaz bebeği olacak çok mu ince almak lazım yoksa bize sıcak ona soğuk mu olur bilmiyorum ayrıca Şanlıurfa lıyım burda yaz lar çok sıcak geçiyor tedirginim

Benimde ilk gebeliğim artı Diyarbakır'dayım internette bulduğum kadarıyla ayrıştırıp yaptım liste ama buraların sıcağına heralde sadece bezleyip atarım kenara bebişi bı uyurken giydiririm çünkü ben bile günde 7 kere soğuk su ile duş alıp çıkarken yavrum elbiseye katlanamaz uyurken ince tulum çekerim diye düşünüyorum tabi tecrübeli anneler fikirlerini paylaşırsa çok memnun oluruz

Benim liste bu şekilde aklıma geldikce eklerim diye şimdilik böyle yaptım klavyede yazmaktan kağıda yazmayı unutmuşum yazımın kusuruna bakmayin anlaşılmayani yazabilirim

Gümüş kapak, göğus pedi, süt saklama poşeti, pompa oglum zamanında almistim hiç kullanmadım gerek olmadı
Bir de yürüteçi bizim doktor asla önermiyordu çocukların kasları doğal akışında gelişsin diyordu
Onun yerine yurüme arkadaşı almıstim ama onu da bosuna almisim :) koltuklardan tutuna tutuna bir anda yurumustu
O yuzden bu hamileligimde hic liste yapmayacagim ihtiyac dogrultusunda alirim dogduktan sonra

Benim göğüs ucunun biri kesik ikiye ayrılmış şekilde şimdiden yanma ağrı oluyor yara olmasından çok korkuyorum yazdım ama daha faydalı bı öneri olursa onuda denerim

Aksine onlar üşümez kolay kolay annesi kan dolaşımından dolayı
Kışın doğum yapmiştim ben doktor 22 dereceyi geçmesin odası derdi
Soğuk hasta etmez sıcak eder..
Ensesine bakarsınız sıcaksa üsümüyordur
Şanlıurfa ya bence çok ince alın

Bulursam aticam kizlarda yapar yeni liste vla benim ki kis bebesiydi cok giydirmiodum bi tane uzun kollu zibin bacaklarini da zaman zaman ciplak birakiodum. Nasil alisirsa oyle gidio ve soguga hastaliga dayanikli oluyolar bence, simdi 3 yasina gelio asla giyinmeyi sevmio

Benim göğüs ucunun biri kesik ikiye ayrılmış şekilde şimdiden yanma ağrı oluyor yara olmasından çok korkuyorum yazdım ama daha faydalı bı öneri olursa onuda denerim

Özel bir durumunuz varsa tabi gerekebilir :) aslinda o dönem kkdan whatsappa gecmistik hepimiz dolu dolu listeler yapmistik sonra coğu elimizde patlamisti :) ilk annelik gazıyla
Ama kullanan arkadaslarimda oldu bana hic gerekmemisti umarim size de gerekmez hic rahat bir emzirme dönemi gecirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…