- 29 Haziran 2022
- 2.044
- 821
- 31
Peki aç karna yerine khvaltıdan 2 saat sonra alınsa ? Çünkü takviye için faydası işin alıyoruz ama benim midemi aşırı bulandırdığı için tüm gün beslenemiyorum kuru ekmekle besleniyorum mide bulantısından. Fayfa sağlayayım derken zarar gördüm gibibi şey oluyor böylrArkadaşlar kan ilacının aç karnına denilmesinin sebebi kan ilaçlarının süt ürünleri veya çaya yakın süre içinde içildiğinde etkisinin kaybolması. Bilakis kan ilaçları C vitamini ile alınırsa vücutta demir emilimi daha da artar, o sebeple meyve sularıyla içilmesinde bir sakınca yok, hatta faydalı diyebiliriz, içiniz rahat olsun. Diğer ilaçlarla meyve sularının etkisi mutlaka farklıdır, ben sadece kan ilacı demir takviyesi ile olan durumu yazdım.
Battaniye örecekler var diye bn örmedim çok olmasın diye bide ilk defa yaptım gidip gelip bakıyorum giydirmek nasip olsun inşallahO kuruntular bende de var haftaya gidecem bende hep bişey olmuş mudur diye kendimi korkutuyorum ama sonra olsaydı bı belirtiyle fark ettirirdi diye sakinleşiyorum ahh bu evhamlarımız hareketler başlayınca geçer mi
Battaniye yapsana çok şeker oluyor puffy ile ben yelek hırka tulum kazak çok yaptım battaniye ve babynast için niyetlendim büyük ablam puffyle battaniyeyi ben yapacam dedi küçüğüde babynesti ben dikerim dedi şuan bana yapacak bişey kalmadı
Eşim daha hmile kalmadan önce meşerse kaydetmiş öğrendikten sonra bunu alalımmı diye attı bna bi hevesle aldık biley olmaz kullanır kaldırırz yapacak bişi yokotomatik sallanan ana kucaklarını kendimce pek önermem, ömürleri çok kısa oluyor. babybjörn ya da muadilleri çok daha iyi bana göre. ben babybjörnü çeşitli amaçlarla 2 sene kullandım. bebekken ana kucağına koyar duş alırdım, yemek pişirirdim. biraz büyüdüğünde uyumadığında onda uyuturduk. misafirliğe gitsek yanımızda götürüp onda kısa süreli uyutmuşluğumuz var. ilk bebeğimde 12 ay dolduktan sonra almaya başlamıştım bir heves :) şimdi daha almam yeni bir hastane çıkışı alırım o kadar diğer her şey tam çünkü.
İnşallah sağlıkla gelsin minişler hepimiz sağlıkla giydirelim ördüklerimizBattaniye örecekler var diye bn örmedim çok olmasın diye bide ilk defa yaptım gidip gelip bakıyorum giydirmek nasip olsun inşallah
Şubat'ta olacak indirim takibindeyimBuyuk ebebek indirimi olur zamanini hatirlamadim simdi alt acma bezi pamuk falan alirim burda konusuruz paylasiriz yine insan unutuyo cidden
Kızlar bebeğiniz için bişiler almaya başladınız mı erken ama bn geçen indirimdeyken şu otomotaik salanan ana kucaklarından aldım acaba kuşlanıilı olur mu. Aldıktan sonrada oişmen oldum nedense çünkü uzun zön oldu ultrasona girmeyeli ya bişi olmuşsa diye korkuyorum bu cumartesi gidicem inşallah bi sıkıntı yoktur kuruntu değil mi bnmki
Liste varsa atın lütfen ilk gebeliğin ne lacam faln hiç bilmiyorum en azından fikir olur birde yaz bebeği olacak çok mu ince almak lazım yoksa bize sıcak ona soğuk mu olur bilmiyorum ayrıca Şanlıurfa lıyım burda yaz lar çok sıcak geçiyor tedirginimAy alisveris konusmaya basladik mi cok sukurben de bugun bazalari kutulari aciyim dedim ayni cinsiyet olunca herseyimiz var cok sukur bir hastane cikisi alirim uc bes te zibin yazlik, cunku ilk bebegim kis bebesiydi hersey uzun kollu listem vardi bulursam atarim belki isinize yarar
Benimde ilk gebeliğim artı Diyarbakır'dayımListe varsa atın lütfen ilk gebeliğin ne lacam faln hiç bilmiyorum en azından fikir olur birde yaz bebeği olacak çok mu ince almak lazım yoksa bize sıcak ona soğuk mu olur bilmiyorum ayrıca Şanlıurfa lıyım burda yaz lar çok sıcak geçiyor tedirginim
Benim liste bu şekilde aklıma geldikce eklerim diye şimdilik böyle yaptım klavyede yazmaktan kağıda yazmayı unutmuşumyazımın kusuruna bakmayin anlaşılmayani yazabilirim
Benim göğüs ucunun biri kesik ikiye ayrılmış şekilde şimdiden yanma ağrı oluyor yara olmasından çok korkuyorum yazdım ama daha faydalı bı öneri olursa onuda denerimGümüş kapak, göğus pedi, süt saklama poşeti, pompa oglum zamanında almistim hiç kullanmadım gerek olmadı
Bir de yürüteçi bizim doktor asla önermiyordu çocukların kasları doğal akışında gelişsin diyordu
Onun yerine yurüme arkadaşı almıstim ama onu da bosuna almisim :) koltuklardan tutuna tutuna bir anda yurumustu
O yuzden bu hamileligimde hic liste yapmayacagim ihtiyac dogrultusunda alirim dogduktan sonra
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah kaçıncı haftada öğrendin cinsiyetiKizlar ikili tarama testim Allah'a şükür temiz çıktı ve cinsiyetede öğrendik erkek geliyor
Liste varsa atın lütfen ilk gebeliğin ne lacam faln hiç bilmiyorum en azından fikir olur birde yaz bebeği olacak çok mu ince almak lazım yoksa bize sıcak ona soğuk mu olur bilmiyorum ayrıca Şanlıurfa lıyım burda yaz lar çok sıcak geçiyor tedirginim
Bulursam aticam kizlarda yapar yeni listeListe varsa atın lütfen ilk gebeliğin ne lacam faln hiç bilmiyorum en azından fikir olur birde yaz bebeği olacak çok mu ince almak lazım yoksa bize sıcak ona soğuk mu olur bilmiyorum ayrıca Şanlıurfa lıyım burda yaz lar çok sıcak geçiyor tedirginim
Benim göğüs ucunun biri kesik ikiye ayrılmış şekilde şimdiden yanma ağrı oluyor yara olmasından çok korkuyorum yazdım ama daha faydalı bı öneri olursa onuda denerim
12+6Hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah kaçıncı haftada öğrendin cinsiyeti