12 haftaya kadar kasik agrilari oluyor, sonra 13 haftaya kadar olmuyor, 13. Hafta yine 2 3 kere agriyor hepsi normal :) hatta ben bugun 13+1 oldum 3 kere rahmime agri girdi keskinKızlar ben de bugün 10+3 oldum. Kasık ağrılarım oluyor sizin de oluyor mu?
Ben de bugün 10+3 oldum benim kasık ağrılarım oluyorum hatta arada kahverengi lekenlenmem var benim tüp bebek olduğu için başından beri progestan kullanıyorum. Doktorum kasiktaki batma ve ağrılar normal dedi şiddetli geçmeyen bir ağrı hissedersen haber verirsin demisti. Kahverengi lekenlenmemi normal karşıladı çünkü hala plesanta aşağıda yukarı çıktıktan sonra kesilir korkma sadece bolca dinlen dediKızlar ben de bugün 10+3 oldum. Kasık ağrılarım oluyor sizin de oluyor mu?
Bi deniyim onu da canım valla sabahı sabah ettimÇocukluktan beri vazelin bende etkili oluyor parfümsüz doğal olan gece sürünce sabaha geçmiş oluyor derinleşmiş olsa bile sende dene istersen
Kremle nemlendirmiş olmuyor muyumBol bol havalandırın, gerekirse boxer tarzı bir şeyle uyuyun iyice hava alsın. Pudra önerilmiyor diye biliyorum. Bepanthol ya da bebeklerde sudocream çok kullanılıyor belki size de iyi gelir. En önemlisi kuru kalsın ve hava alsın.
Çok sağol canımBen kızımda pişik için neler neler aldım geçirmedi arko tuplu yeşil kapaklı kremi var ya o ertesi güne geçiriyordu hamilelikte de kullanılır diye düşünüyorum isterseniz içeriğini doktora atın kullanabilir miyim diye
12 haftaya kadar kasik agrilari oluyor, sonra 13 haftaya kadar olmuyor, 13. Hafta yine 2 3 kere agriyor hepsi normal :) hatta ben bugun 13+1 oldum 3 kere rahmime agri girdi keskin
Ben de bugün 10+3 oldum benim kasık ağrılarım oluyorum hatta arada kahverengi lekenlenmem var benim tüp bebek olduğu için başından beri progestan kullanıyorum. Doktorum kasiktaki batma ve ağrılar normal dedi şiddetli geçmeyen bir ağrı hissedersen haber verirsin demisti. Kahverengi lekenlenmemi normal karşıladı çünkü hala plesanta aşağıda yukarı çıktıktan sonra kesilir korkma sadece bolca dinlen dedi
İnşallah insan stres olmuyor değil umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızBenim de tüp bebek. Normal olmasına sevindim kontrole iki gün doktora gidince soracağım o zamana kadar sizlere sormak istedim. Lekelenme benim de var. İnşallah kısa zamanda geçer o da
Ama muhakkak doktorunuza sorun süreci takip etsin gerekirse muayene zamanınızdan önce gidin hem de içiniz rahatlamış olurBenim de tüp bebek. Normal olmasına sevindim kontrole iki gün doktora gidince soracağım o zamana kadar sizlere sormak istedim. Lekelenme benim de var. İnşallah kısa zamanda geçer o da
Haklısınız, Islak kalmasın demek istemiştim:)Kremle nemlendirmiş olmuyor muyum
Benim de 9 sene geçti. Çocuklarımız arasında yas farki aynı olacak kısmet ise. Çoğu şey unutulmuş evet.Günaydın herkese bebek hareketlerini hissetmeye başlayan var mı benim ikinci bebeğim o yüzden erken hissedilir diyorlar ben de özellikle geceleri yatınca sanki birşeyler hissediyorum ama bebek mi bilemedim 13. Haftada hissedilir mi onu da bilmiyorum 9 sene geçti nerdeyse unutmusum nasıl bir şeydi ilk zamanları
Evet tabi ki oluyor. Cok rahatsız edici değil ama.yani batma şeklinde... ara ara yokluyor.Kızlar ben de bugün 10+3 oldum. Kasık ağrılarım oluyor sizin de oluyor mu?
Benim de tam muamma doğum tarihi 2. doğum olacak sezaryen olursa erken alınıyor diyen var normalde tahmine göre haziran ilk haftası bayram çocuğu olacak Allah kısmet ederse erken alırsa mayıs ayına kayarız artıkKızlar eylül son adet tarihim. Bu durumda sezeryan olarak ne zaman doğum yapacak oluyorum? Yani haziranın sonu gibi mi?
Aa ne güzel sizinki de heyecanlı mı biz o çok kardeş istiyor diye niyetine girdik inşallah dogunca fikri değişmezBenim de 9 sene geçti. Çocuklarımız arasında yas farki aynı olacak kısmet ise. Çoğu şey unutulmuş evet.