Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    13
Kızlar ben de bugün 10+3 oldum. Kasık ağrılarım oluyor sizin de oluyor mu?
12 haftaya kadar kasik agrilari oluyor, sonra 13 haftaya kadar olmuyor, 13. Hafta yine 2 3 kere agriyor hepsi normal :) hatta ben bugun 13+1 oldum 3 kere rahmime agri girdi keskin

Kızlar ben de bugün 10+3 oldum. Kasık ağrılarım oluyor sizin de oluyor mu?
Ben de bugün 10+3 oldum benim kasık ağrılarım oluyorum hatta arada kahverengi lekenlenmem var benim tüp bebek olduğu için başından beri progestan kullanıyorum. Doktorum kasiktaki batma ve ağrılar normal dedi şiddetli geçmeyen bir ağrı hissedersen haber verirsin demisti. Kahverengi lekenlenmemi normal karşıladı çünkü hala plesanta aşağıda yukarı çıktıktan sonra kesilir korkma sadece bolca dinlen dedi

Kremle nemlendirmiş olmuyor muyum

Benim de tüp bebek. Normal olmasına sevindim kontrole iki gün doktora gidince soracağım o zamana kadar sizlere sormak istedim. Lekelenme benim de var. İnşallah kısa zamanda geçer o da

Benim de tüp bebek. Normal olmasına sevindim kontrole iki gün doktora gidince soracağım o zamana kadar sizlere sormak istedim. Lekelenme benim de var. İnşallah kısa zamanda geçer o da
İnşallah insan stres olmuyor değil umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız normalde progestanı göbekten enjektör şeklinde kullanıyorum sabah akşam 25 miligram ama lekelenmem olduğu için artı plasenta hala aşağıda olduğu için ki bu normalmiş bu hafta vardı 3-4 haftayı bulur dedi yukarı çıkması desteklemesi içinde ekstra progestan hap olarak günde 3 kere daha alıyorum

Ama muhakkak doktorunuza sorun süreci takip etsin gerekirse muayene zamanınızdan önce gidin hem de içiniz rahatlamış olur

Selam herkese,
Doktor kontrolüm vardi sabah. Kliniğe gidince doktorun yanina girmeden önce kan alıyorlar hemogram vb.icin. Kanı aldilar doktorun yanina girdim.
Baştan sorularini alayim dedi. Nipt testi sordum yapilacak mi ne önerirsiniz diye. O da dedi ki zaten az önce alinan kan nipt için alindi :)
Cinsiyet öğretmek istiyor musun dedi evet dedim. Onun ek bir teste tabii tutulacağı için 18 euro ucreti olduğunu söyledi, kabul ettim.
Sonucun ne zaman çıkacağını soylemedi sonuç ciktiginda arayacağız ancak cinsiyeti soylemeyecegiz almanyada 14. Haftadan önce cinsiyet söylemek yasak dedi
Bir kac gün once konusulmustu 35 yaş üstü gebelikte tecrubemi paylasirim demistim. Benim sürecim bu sekilde oldu. Ense kalınlığına bakmadi, direkt fetal dna icin kan alindi. Muhtemelen ücretsiz olduğu icin onay almadilar diye düşünüyorum.
2 hafta sonra da perinatalog randevum var. Bu doktor nipt testi yapinca o ne yapacak diye sorduk. O da ultrason ile daha detaylı incelemeler, ölçümler yapacakmış. Yani ben ona gidene kadar muhtemelen nipt sonucu da çıkmış olur

Kızlar doktor Fetal DNA sonucu çıkana kadar tahminini söylemeyecek . 11+4 haftalık gebeyim sizce nuba göre nedir

Eklentiler

• 69f148f7-12ec-49cd-91e0-2fb33bacf2a2.jpeg
    132,7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_9995.jpeg
    121,6 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar eylül son adet tarihim. Bu durumda sezeryan olarak ne zaman doğum yapacak oluyorum? Yani haziranın sonu gibi mi?

Benim de 9 sene geçti. Çocuklarımız arasında yas farki aynı olacak kısmet ise. Çoğu şey unutulmuş evet.

Kızlar eylül son adet tarihim. Bu durumda sezeryan olarak ne zaman doğum yapacak oluyorum? Yani haziranın sonu gibi mi?
Benim de tam muamma doğum tarihi 2. doğum olacak sezaryen olursa erken alınıyor diyen var normalde tahmine göre haziran ilk haftası bayram çocuğu olacak Allah kısmet ederse erken alırsa mayıs ayına kayarız artık

Ay hiçbir şey içesim gelmiyorken kola içesim geliyor yarım çay bardağı kadar hatta daha az içiyorum ama gözüm halen onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…