Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    13
Kizlar 2025 girmeden yatak almak istiyorum, yenidogana yayli yatakmi yoksa sunger yatakmi olmasi lazim, bide bildiginiz kaliteli bir marka ürün var mi

Kizlar 2025 girmeden yatak almak istiyorum, yenidogana yayli yatakmi yoksa sunger yatakmi olmasi lazim, bide bildiginiz kaliteli bir marka ürün var mi
Yatas twiny oneriyorlar, isbir kiki var sonrasinda. Ben de baktim yenidogan icin genelde sunger yatak kullaniliyor. Daha once kullanim tecrubem yok.

Demir ilaci mide, bagirsakta hassasiyet/rahatsizlik yaratabiliyor. Solgar gentle iron deneyebilirsin. Onda bu yan etkiler, hassasiyetler olmuyor. İlla kahvalti oncesi olmasina da gerek yok. Süt ve süt ürünleri, cay, kahve benzeri kafeinli gidalar ile arasinda 1 saat olsun, c vitamini iceren gıdalar ile emilim artar
Bebeklerde besin takviyesi olarak geçen demir ilaçları pek etki etmiyor. İlaçlar etkili oluyor. Solgar nasılmış hiç görüştünüz mü? Benzer bir durum olabilir.

Ben oğlum için yataş twiny aldım park yatak içinde kullandık

Kızlar demir ilacını aç karnına mı içiyorsunuz? Ben feramat kullanıyorum doktor kahvaltıdan yarım saat 1 saat önce al dedi. Hem aç karna su ve hap midemi bulandırıyor mahvoluyorum tüm gün, hemde işe gitmeden evde kahvaltı ettiğim için 1 saat erken uyanmak zorunda kalıyorum hap almak için. Tüm demir ilaçları sabah aç karnına mı alınıyor ? Öyle değilse ilacımı değişmeyi isteyeceğim çünkü
Ben de su ile içince çok kötü mide ağrısı çekmiştim. Su yerine yarım bardak greyfurt suyu ile denedim öyle bir sorun yaşamadım. Greyfurt ya da portakal suyu ile bi dene bence. ☺️

Ben de su ile içince çok kötü mide ağrısı çekmiştim. Su yerine yarım bardak greyfurt suyu ile denedim öyle bir sorun yaşamadım. Greyfurt ya da portakal suyu ile bi dene bence. ☺️
Teşekkür ederim deneyeceğim fakat ilaç yarım saat kahbaltı öncesi alınıyot yani aç karna portakal suyu ile içinde aç karna olmuyor sanki🤣

Canım ilaç kullanımın da greyfurt zararlı diye biliyorum ben çok severim greyfurtu ama tüp bebek ilaçları kullandığım için yemeye korkuyorum acaba bi şey olur mu diye

Bebeklerde besin takviyesi olarak geçen demir ilaçları pek etki etmiyor. İlaçlar etkili oluyor. Solgar nasılmış hiç görüştünüz mü? Benzer bir durum olabilir.
Ben dogumdan sonra doktorun öncelikle verdiği demir ilacindan dolayi bir takim sorunlar yaşayınca yine doktorun önerisi ile solgari kullandim. Kisa zamanda toparlamisti kanımı, hem de diger ilacin yaptığı etkileri yapmamıştı.

Ben dogumdan sonra doktorun öncelikle verdiği demir ilacindan dolayi bir takim sorunlar yaşayınca yine doktorun önerisi ile solgari kullandim. Kisa zamanda toparlamisti kanımı, hem de diger ilacin yaptığı etkileri yapmamıştı.
Kullandığınız solgar gentle iron mu🫠

Yok canım çok teşekkür ederim. Burda gittiğim doktorum, ebe falan var ama ikili test burda olmuyor. O yüzden şehir hastanesine gidicem işte. Gideyim ikili yaptırayım istiyorum

Çook teşekkür ederim 🥰🥰🤎
Canım gunaydin kadin dogum doktoruna randevu al 11.haftanda
Bebege bakip ulturasona yonlendiriyor ense kalinligi olcumu icin
Ulturason tarih veriyor o zaman gidip olcum yapiliyor sonra kadin dogum doktoru ikili tarama icin kan aliyormus perinatolojiye alan acmiyorlarmis kendileri ulturason sonrasi kan alip sonuc cikinca gel diyorlarmis
Uclu tarama sehir has.yapiliyormus
Hepsini ogrendim 🥰

Canım ilaç kullanımın da greyfurt zararlı diye biliyorum ben çok severim greyfurtu ama tüp bebek ilaçları kullandığım için yemeye korkuyorum acaba bi şey olur mu diye
Tabi öyle bir durumun varsa bilemem canım 😐 Bazı ilaçlarla etkileşime girebiliyormuş ama demir ilacının prospektüsünde o şekilde içebileceğim yazdığı için ben o şekil denemiştim. Başka ilaç kullanmıyordum ben.

Tam mide bulamtılarım hafifledi derken şu demir ilacı mahvetti midemi. Çok tatsızım kızlar ne olcak böyle

Kızlar bebeğiniz için bişiler almaya başladınız mı erken ama bn geçen indirimdeyken şu otomotaik salanan ana kucaklarından aldım acaba kuşlanıilı olur mu. Aldıktan sonrada oişmen oldum nedense çünkü uzun zön oldu ultrasona girmeyeli ya bişi olmuşsa diye korkuyorum bu cumartesi gidicem inşallah bi sıkıntı yoktur kuruntu değil mi bnmki

Kızlar bebeğiniz için bişiler almaya başladınız mı erken ama bn geçen indirimdeyken şu otomotaik salanan ana kucaklarından aldım acaba kuşlanıilı olur mu. Aldıktan sonrada oişmen oldum nedense çünkü uzun zön oldu ultrasona girmeyeli ya bişi olmuşsa diye korkuyorum bu cumartesi gidicem inşallah bi sıkıntı yoktur kuruntu değil mi bnmki
Bide bi puffy iplerden hırka yeşek bere oarik veatkı ördüm çok heycanlı

O kuruntular bende de var haftaya gidecem bende hep bişey olmuş mudur diye kendimi korkutuyorum ama sonra olsaydı bı belirtiyle fark ettirirdi diye sakinleşiyorum ahh bu evhamlarımız hareketler başlayınca geçer mi 🫤🌸🌸
Bide bi puffy iplerden hırka yeşek bere oarik veatkı ördüm çok heycanlı
Battaniye yapsana çok şeker oluyor puffy ile ben yelek hırka tulum kazak çok yaptım battaniye ve babynast için niyetlendim büyük ablam puffyle battaniyeyi ben yapacam dedi küçüğüde babynesti ben dikerim dedi şuan bana yapacak bişey kalmadı 😅🤗

otomatik sallanan ana kucaklarını kendimce pek önermem, ömürleri çok kısa oluyor. babybjörn ya da muadilleri çok daha iyi bana göre. ben babybjörnü çeşitli amaçlarla 2 sene kullandım. bebekken ana kucağına koyar duş alırdım, yemek pişirirdim. biraz büyüdüğünde uyumadığında onda uyuturduk. misafirliğe gitsek yanımızda götürüp onda kısa süreli uyutmuşluğumuz var. ilk bebeğimde 12 ay dolduktan sonra almaya başlamıştım bir heves :) şimdi daha almam yeni bir hastane çıkışı alırım o kadar diğer her şey tam çünkü.

Teşekkür ederim deneyeceğim fakat ilaç yarım saat kahbaltı öncesi alınıyot yani aç karna portakal suyu ile içinde aç karna olmuyor sanki🤣

Arkadaşlar kan ilacının aç karnına denilmesinin sebebi kan ilaçlarının süt ürünleri veya çaya yakın süre içinde içildiğinde etkisinin kaybolması. Bilakis kan ilaçları C vitamini ile alınırsa vücutta demir emilimi daha da artar, o sebeple meyve sularıyla içilmesinde bir sakınca yok, hatta faydalı diyebiliriz, içiniz rahat olsun. Diğer ilaçlarla meyve sularının etkisi mutlaka farklıdır, ben sadece kan ilacı demir takviyesi ile olan durumu yazdım.

X