Bende cikinti gordum aslinda ama int baktigimda bu haftalarda cinsiyet degil ureme orrgani yeni olustugunden her iki cinsiyettede cikinti oluyormus. Kizinki asagi erkegin yukari bakiyormus. Ay ne olursa sevinicem ama insan sabirsizlaniyorBenim doktorum ultrasonda öyle bir pozisyon yakaladı ki, bebeğin alt tarafından bacak arasına bakarak söyledi. Yani bebeğin bacakları U şeklinde oldu ortada da çıkıntı var mı yok mu bakmak daha kolay ve doğru bir tahmin oluyor sanırım. Ama sizinkinde de çıkıntı görünüyor, erkek gibi duruyor. Hayırlı olsun.
Oda yapmayı istiyordum aslında ama kiracı olduğum ve evimde soğuk olduğu için aynı zamanda boşta odada yok suanlik yapamıyorum evi değiştirince bebişte 1, 2 yaşını doldurur direk genç odası alır kenarlara korumalık tarzı yaparım zaten 2 yaşına kadar yanıma yatırırım çok bekledim minnoşumu ancak doyarim kokusunaSepet beşik bence de çok kısa süreli olur. Yataşın juno babysini almıştık ilk 2-3 ay çok kullandık. Fiyatına göre süresi çok kısa ama başka yerde uyumazdı oğlum.
Anne yanı beşik aldım ama bizimki hep kucakta uyuduğu için çok az kullanabildik. Bu açıdan park yataklar uzun ömürlü oluyor. Ama ben oda da yaptım, daha düzenli oldu her şey açıkçası. Odasını da çok sahiplendi zaman içinde. Odada ahşap beşiğimiz var 140x80, 3 senedir kullanıyoruz. Korumaları da yüksek güvenli. Etrafına sünger gibi bir koruma taktık. Hatta bu yatakta birlikte yattık uzun süre
İkinci bebek için pek plan yapmamıştık. Bir oda misafir odası, bir oda çalışma odası. Şimdilik anne yanını çıkarıp şifonyere eşyalarını koyacağım. Ancak mutlaka oda yapmak istiyorum birinin var diğerinin yok olmaz. Nasıl yapacağım o dert oldu.
Bende cikinti gordum aslinda ama int baktigimda bu haftalarda cinsiyet degil ureme orrgani yeni olustugunden her iki cinsiyettede cikinti oluyormus. Kizinki asagi erkegin yukari bakiyormus. Ay ne olursa sevinicem ama insan sabirsizlaniyor
Ay bi gülümsedimOda yapmayı istiyordum aslında ama kiracı olduğum ve evimde soğuk olduğu için aynı zamanda boşta odada yok suanlik yapamıyorum evi değiştirince bebişte 1, 2 yaşını doldurur direk genç odası alır kenarlara korumalık tarzı yaparım zaten 2 yaşına kadar yanıma yatırırım çok bekledim minnoşumu ancak doyarim kokusuna
Olsun istediği kadar kalsınAy bi gülümsedimben de oğlumu 2 yaşına kadar yanımda yatırırım diyordum, işte 5 yaşında hala bizimle yatıyor sen onu 2 olarak sınırlandırma
Uyumaya doyulmuyor onlarlaOda yapmayı istiyordum aslında ama kiracı olduğum ve evimde soğuk olduğu için aynı zamanda boşta odada yok suanlik yapamıyorum evi değiştirince bebişte 1, 2 yaşını doldurur direk genç odası alır kenarlara korumalık tarzı yaparım zaten 2 yaşına kadar yanıma yatırırım çok bekledim minnoşumu ancak doyarim kokusuna
Maşaallah hayırlı olsun.Bugün bizimde Fetal DNA sonucumuz geldi genetik hiçbir sıkıntı yok şükür cinsiyetimizde kızmış öğrenmiş olduk
İlk olduğu için sanki evcilik oynayacakmis gibime geliyor ama az buçuk yegenlerimden tecrübeliyim onlar ağlayınca ben evi terk ediyordum bı yandan tırsmıyorda değilim yaniUyumaya doyulmuyor onlarlagüzelliği kadar zorluğu da var tabi bu durumun. Gece aile halkı olarak nerede uyuduğumuz naptığımız belli değil
Bilmiyorum ama çok kötüydü ya bayılacak gibi oldumEvde tansiyon aletin varsa bi tansiyonunu ölç, seker ölçüm cihazin varsa bide sekerini ölç canim. Muhtemelen ikisinden birisi yukseldi veya dustu
Umarım güzel sağlıklı bir süreç olur. Zorlukları çok ama şimdiden düşünmektense yaşayıp görmek lazım :)İlk olduğu için sanki evcilik oynayacakmis gibime geliyor ama az buçuk yegenlerimden tecrübeliyim onlar ağlayınca ben evi terk ediyordum bı yandan tırsmıyorda değilim yani
Tabi ablamın uykusuz kaldığı gecelerde bebeği kolik olduğu halde sırf annesini uyandırmasın diye çok sakinleştirdiğimde oldu ama sürekli bakacağım ve benim bebişim olacağı için tüm merağımla bekliyorum bakalım ne maceralar bekliyor bizi
Evet evet öyle oluyorsun zaten, istediği kadar kalsın diyosun. Çocuğun kendini güvende ve iyi hissetmesi kadar önemli bi şey yok. Allah sağlık versin hepimizeOlsun istediği kadar kalsın2 yaşından sonra oda yaparım ama tabiki onlara doyum olmaz ki kendi istediği zaman geçer odasına geçinceye kadar oyun odası olarak kullanır.
Bacak arasina bakmadi hic dek gelmedim
Ben şu şekilde bacak arasından demek istiyorum. Aşağı yukarı çıkıntı olayı yandan bakıldığında belli oluyor sanırım.
Urfa’da hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuzListe varsa atın lütfen ilk gebeliğin ne lacam faln hiç bilmiyorum en azından fikir olur birde yaz bebeği olacak çok mu ince almak lazım yoksa bize sıcak ona soğuk mu olur bilmiyorum ayrıca Şanlıurfa lıyım burda yaz lar çok sıcak geçiyor tedirginim
3 yaşına gircek üç ay sonraYaa sizin de mi ikinci çoçuk?Diğeri kaç yaşında
Benim kız 6 aylık ayırdım montesorri yatak yaptım gece ağlayınca gidiodum emziriodum yanında onla uyuyodumEvet evet öyle oluyorsun zaten, istediği kadar kalsın diyosun. Çocuğun kendini güvende ve iyi hissetmesi kadar önemli bi şey yok. Allah sağlık versin hepimizesağlıkla kavuşalım bebişlerimize de
Biz de benzer bi süreçten geçtikBenim kız 6 aylık ayırdım montesorri yatak yaptım gece ağlayınca gidiodum emziriodum yanında onla uyuyodumrahattı 2 yaşını da geçirdik sonra taşındık o zamandan beri bizle yatıo yumoş yumoş koyun koyuna valla bebişte gelince kesin o da bizle yatar artık kaç yaşında kadar gider bilmem bu süreç