Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Eczanede vs satılıyor mu acaba ? Nerden alabilirim . Deneyeceğim mutlaka teşekkür ederim
Satiliyor canim,bulamazsan farmasinin var
Trendyol hepsiburada vs oralara yazarsan cikar
Migren tasi diye aratman yeterli
Trendyolda su marka cok onde;

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-12-09-42-31-155_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-11-12-09-42-31-155_trendyol.com.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 12
Kizlar ya kabızlık var mı sizde de artık çatlayacak gibiyim midem bulanıyor acile de gitmek istemedim doktoruma sormadan ilaç kullanmamak için doktor 1 ay sonra gel dedi karnım şuan taş gibi kıvranıyorum ne yemeliyim ne yapmalıyım lütfen yardım edin kuru kayısı maden suyu kahve süt yağlı baharatlı yiyecekler pulbiberli yoğurt herşeyi yedim ama yok 🤦 normalde pulbiberle yoğurdu yediğim gibi hemen düzelirdim ama şuan hiç fayda etmedi 😣😫😫

Bende de kabızlık var en başından beri. Ne yaptıysam, ne yediysem, içtiysem düzelmedi. Her gün yürüyüş yapmama rağmen. Doktorum ilaç verdi anca gece onu içtikten sonra sabah çıkabiliyorum. O da afedersiniz diyare yapıyor. 2-3 günde bir içiyorum. Nasıl başa çıkabiliriz başka bilmiyorum 🥲🤷🏼‍♀️

Bende de kabızlık var en başından beri. Ne yaptıysam, ne yediysem, içtiysem düzelmedi. Her gün yürüyüş yapmama rağmen. Doktorum ilaç verdi anca gece onu içtikten sonra sabah çıkabiliyorum. O da afedersiniz diyare yapıyor. 2-3 günde bir içiyorum. Nasıl başa çıkabiliriz başka bilmiyorum 🥲🤷🏼‍♀️
Arkadaşların tavsiyelerini deneyecem doğal yoldan inşallah çözümünü buluruz ilaçtan yana değilim pek 🤷🏻‍♀️🌸🌸

Panorama iletişim bilgileri burda var arkadaşlar soranlar için 510 dolar dedi orta paket için çok fazla geldi bir de gerek var mı bilemiyorum çok kararsızım
Yüksekmiş fiyatı gercekten bi de orta paket. Her ay zam geliyor heralde mayıs annelerinde daha ucuza yaptıran vardı okuduğum kadarıyla 😞

Arkadaşlar biraz saçma bir soru soracağım sanırım🤣 kapalı ortamda konsere gitmemizde bir sakınca var mı? Bazı uerlerde benek kulaklarının yüksek sesten zarar görebildiği yaızuor da . İleriki dönemler için mi bu

Arkadaşlar biraz saçma bir soru soracağım sanırım🤣 kapalı ortamda konsere gitmemizde bir sakınca var mı? Bazı uerlerde benek kulaklarının yüksek sesten zarar görebildiği yaızuor da . İleriki dönemler için mi bu
Merak etmeyin hiç bir sorun olmaz sen kendine dikkat et sadece çok zıplama :):rapci:
anne karında çok güvende bebişler :cool:

Kızlar kötü haberler.. 7+3 sadece yolk sap var. Kesenin şekli de bozulmuş. Bebek yok, kenarda minik çizgi gibi birsey var o muhtemelen gelişimi gerilemiş fetus dedi. 3-4 gun daha bekleyelim ama umitli konusamayacagim sağlıksız gebelik gibi görünüyor büyük bir ihtimalle dedi aç gel dedi nolur nolmaz. Buraya kadarmış benim de. İnşallah Rabbim size sağlıkla nasip eder. Bana da dua edin lütfen 😪
Dualarım seninle. Ne olursa,hakkında Rabbim hayırlısını kılsın. Devam da edebilir gelişimi Rabbim in hikmeti büyük. Sağlıksızsa zaman gectikce kendini gösterecektir..Üzülme kuzum .Dua edelim.

Son düzenleme:
Merhabalar kızlar, ben 25 kasım a aldım genoks firmasından evde gelip hemşire alıcak kan hayırlı haberler inşallaj 🤗 sonuç ne olursa olsun kabulüm tabi herkesin farklı düşüncesi oluyor hamilelik zehir olcağını düşünmüyorum, bi durumda olsa bilmek ona kendimi hazırlamak isterim takdir Allahın ona şükredip dua ediyoruz sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah 🤲

mercanAyda mercanAyda Arkadaşım inşaallah bir an önce düzelirsin. Önceki hamileliğimde erken doğum riski sebebiyle hep hareketsiz yattığım için son ayda aşırı bir kabızlık yaşadım. Ne kadar sıkıntılı ve berbat bir şey olduğunu çok iyi biliyorum. Doktorun önerdiği bir ilacı uygulamıştım ben o şekilde rahatlamıştım diye hatırlıyorum. Sanırım ağızdan değil de, lavman benzeri bir uygulamaydı, üstünden çok zaman geçti tam hatırlamıyorum ama bence doktoruna danışman iyi olacaktır.

Desteğiniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden. Ben başka Dr da bakacağım ve kalp atışı olduğu sürece de beklemeye devam edeceğim. Sizin de aynı fikirde olmanız doğru karar dedirtti. Sonuc ne olursa Allah in takdiri elbette ama ben elimden geleni yapmış olmak istiyorum, acaba demek istemiyorum. Sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲 benimle aynı durumda olanlara da sağlıklı hayırlı evlat versin en kısa zamanda🤲
Allahım hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar versin dualarım sizinle 🤲

mercanAyda mercanAyda Arkadaşım inşaallah bir an önce düzelirsin. Önceki hamileliğimde erken doğum riski sebebiyle hep hareketsiz yattığım için son ayda aşırı bir kabızlık yaşadım. Ne kadar sıkıntılı ve berbat bir şey olduğunu çok iyi biliyorum. Doktorun önerdiği bir ilacı uygulamıştım ben o şekilde rahatlamıştım diye hatırlıyorum. Sanırım ağızdan değil de, lavman benzeri bir uygulamaydı, üstünden çok zaman geçti tam hatırlamıyorum ama bence doktoruna danışman iyi olacaktır.
Teşekkür ederim 🤗 doktor 1 ay sonra gel dedi ama kanama alanı olması beni tedirgin ettiği için haftaya saliya randevu aldım 2 hafta geçmiş olacak inşallah o da kapanmıştır kabızlık içinde söyleyecem pek ilaçtan yana değilim ama böyle karnım taş kesip stres olacağıma uygun ilaç kullanabilirim🥰🤗🌸

Kızlarrr gebelikte benim gibi baş ağrılarıyla başı dertte olanlar var mı? Migrenip var, stres tipi baş ağrım var . Yani ne ararsanız var. Hamile kalmak bu yüzden korkulu rüyamdı :KK43: şimdi dün sabah başım çok sğrıyordu parol aldım. Maalesef bugün yine ağrıyor . 9 haftalık hamileyim dün 3. Kez parol içtim. İçme diyenler olacak ama inanın çeken bilir ne uyuyarak geçiyor ne duş ile geçiyor geçmiyor yani sabah uyandığımdan beri geçmesini bekliyorum. Çok şiddetlenirse parolun da bi etkisi olmaz. Zaten parol sadece hafifletiyor sanırım o yüzden tekrarlıyor baş sğrım. Dün ağrısı parol aldım hafifletti ama sabaha yine ağrıyordu tam geçmediğinden herhalde . Siz ne kadar sıklıkla parol aldınız gebeliğinizde. Bugün alıp almamakta kararsızım artık hem korkutorum hem elimden başka bir şey gelmiyor :KK43: baş ağrısına iyi
Gelecek her şeyi denedim deniyorum ama yok benim ağrılarım ilaçsız geçen tipten değil.
Instagramda bi reels de denk geldi böyle migreni olan biri payşalmişti . Ayağini sicak suya koyuyormuş başına da silikon şapka gibi soğuk bişidi galiba öyle uyguluyormuş 10 dakikada hemen ağri duzeliyormuş . Hamileyken böyle migreni atlattim diyor du

Merhabalar kızlar, ben 25 kasım a aldım genoks firmasından evde gelip hemşire alıcak kan hayırlı haberler inşallaj 🤗 sonuç ne olursa olsun kabulüm tabi herkesin farklı düşüncesi oluyor hamilelik zehir olcağını düşünmüyorum, bi durumda olsa bilmek ona kendimi hazırlamak isterim takdir Allahın ona şükredip dua ediyoruz sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah 🤲
Hayırlısı olsun. Kaç haftalık olmuş olacaksınız acaba ? Bir de bir şeyi merak ediyorum fetal dna bahsedildiği gibi doğruşuk oranı %99 larda mı? Yani bir yerde okudumda o oran sadece down sendeomu içinmişd diğer sendromlarda doğruşuk oranı %60-70lerdeymiş. İyice kafam karıştı bende napcağıma karar veremedik . Bi diyorum ki rutin seyrinde devam edeyim risk görülürse fetal yapayım . Bi diyorum 2li 3lü testlerde çok öağdur olan insan var onlara yaptırmaya ne gerek var. Bi diyorum insanların yaptığı gibi ultrasondan bakılsın riskli ise diğer testler yapılsın . Fetal fe karwr kıldım wslında ama bi ywnfwn da bu kadar kurcalamak iyi mi diyorum sağlıklı gebeliğimiz varsa ultrasonda risk görülmüyorsa ille net sonuç alalım diye niye diretiyıruz. Sonra çıkan özel hastane olaylarından sonea bu da mı para içindiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten

Instagramda bi reels de denk geldi böyle migreni olan biri payşalmişti . Ayağini sicak suya koyuyormuş başına da silikon şapka gibi soğuk bişidi galiba öyle uyguluyormuş 10 dakikada hemen ağri duzeliyormuş . Hamileyken böyle migreni atlattim diyor du
Aa teşekkür ederim oju da araştırayım nasıl bir şapkaymış o bakalım hemen :KK43:

Hayırlısı olsun. Kaç haftalık olmuş olacaksınız acaba ? Bir de bir şeyi merak ediyorum fetal dna bahsedildiği gibi doğruşuk oranı %99 larda mı? Yani bir yerde okudumda o oran sadece down sendeomu içinmişd diğer sendromlarda doğruşuk oranı %60-70lerdeymiş. İyice kafam karıştı bende napcağıma karar veremedik . Bi diyorum ki rutin seyrinde devam edeyim risk görülürse fetal yapayım . Bi diyorum 2li 3lü testlerde çok öağdur olan insan var onlara yaptırmaya ne gerek var. Bi diyorum insanların yaptığı gibi ultrasondan bakılsın riskli ise diğer testler yapılsın . Fetal fe karwr kıldım wslında ama bi ywnfwn da bu kadar kurcalamak iyi mi diyorum sağlıklı gebeliğimiz varsa ultrasonda risk görülmüyorsa ille net sonuç alalım diye niye diretiyıruz. Sonra çıkan özel hastane olaylarından sonea bu da mı para içindiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten
11+3 olmuş oluyo 🤗 yani dediğim gibi ben dr uma çok güveniyorum. Yönlendirdiği herşeyi yaptım ilk hamileliğimde de ki para için gibi bi durum olmicağını çok kez kanıtladı bize de 😊 ddediğim gibi herkesin kendi vericeği bir karar bu bana iyi olur dedi ilkinde de yaptık bunda da yapalım dedi. Acıbadem dr u hatta kendi burda pahalı daha uygun olana yaptır en basitini dedi 👍

11+3 olmuş oluyo 🤗 yani dediğim gibi ben dr uma çok güveniyorum. Yönlendirdiği herşeyi yaptım ilk hamileliğimde de ki para için gibi bi durum olmicağını çok kez kanıtladı bize de 😊 ddediğim gibi herkesin kendi vericeği bir karar bu bana iyi olur dedi ilkinde de yaptık bunda da yapalım dedi. Acıbadem dr u hatta kendi burda pahalı daha uygun olana yaptır en basitini dedi 👍
Haklısınız. Benimde doktorum önerdi benimde doktorum acıbademde . Kendisi de burada pahalı isterseniz doşarda yapın dedi yani öyle diyince para odaklı düşünmediğini düşündüm . Acıbadem hangi firma ile çalışıyor bilginiz var mı acaba ?

X