- 6 Mayıs 2024
- 202
- 172
- 29
Benimde gun boyu suren agrim oluyordu kasik, kac haftaliksinBenim sol tarafım ağrıtor. Dediğiniz gibi bugüne kasar 1-2 sızı vuracak şekilde ağeıyordu ama bu sabah uyandığımdan beri geçmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde gun boyu suren agrim oluyordu kasik, kac haftaliksinBenim sol tarafım ağrıtor. Dediğiniz gibi bugüne kasar 1-2 sızı vuracak şekilde ağeıyordu ama bu sabah uyandığımdan beri geçmedi
İnşallah canım bende dün 2cm kistte göründü ben sancıları ona bağlıyorum normalde de kistim olunca sancım oluyor inşallah kendiliğinden emilip yok olur kist kanama yaparsa kanama alanı büyüyecek korkusu sarıyor yoksa normal kasik ağrıları rahim büyüdüğü için bağlar damarlar geriliyor ondan olur demişti doktorumHadi ya inşallah normaldir ya
Bence degil, bir daha bu indirimler olmaz kizlar ocaktan sonra 5 kati artacak mecbur. Ben bu indirimdenKızlar acaba çok mu erken bilemedim de indirimler de var ondan dolayı kafam biraz karıştı da şimdiden islak mendil süt saklama kabı bez vs almaya başlasak ucuzken sizce çok mu erken ?
8+6 benim. İlk kez höyle olduBenimde gun boyu suren agrim oluyordu kasik, kac haftaliksin
Tursuyu hiç düşünmemiştim, öğlen yiyeceğim, teşekkürler. 10.haftanin ortasindayim karnım kabızdan mi hamilelikten mi biraz sis anlayamıyorum ben de ama galiba kabizdan benim de:)Kizlar ben sanirim kabizligima cozum buldum sizede soylemek istiyorum, ben bir kac gundur wc zor cikiyordum ve inanilmaz karnim bagirsaklarim sisti.kabizdim, kayisi, corba naptiysam rahatlatmadi, ben normal zamanlarda cok aci yiyen sabahlari.bile kahvaltida en aci biber yiyen ve hic kabizlik cekmeyen bir insandim. Hamilelikle birakmistm belki zarari olur midem yanar diye, dun yemek yerken aksam 8-9 adet aci biber tursusu yedim aklima geldi cunku bagirsaklara iyi geldigi, sabah uyandigimda inanilmaz bir wc ihtiyacim oldu ve bagirsaklarim tamamrn temizlendi.. hatta size karnimin sis ve simdiki halini aticam. Eger gaviscon vs varaa evinizde midem yanar diye dusunurseniz onu icersiniz yiyince. Ama kesin cozum, sagdaki kabiz oldugum 3 gun soldaki biber sonrasi
Alabilirsiniz. Bizim ev çok küçük yoksa her şeyi bu indirimlerden alırdım. Şuan stok saklayacak alanım yok aslında erken elbette daha riskli dönemi bile atlamadık ama özellikle ocak ayından sonra her şey epey artacakmışS ne alsak kar benceKızlar acaba çok mu erken bilemedim de indirimler de var ondan dolayı kafam biraz karıştı da şimdiden islak mendil süt saklama kabı bez vs almaya başlasak ucuzken sizce çok mu erken ?
O haftada benimde bir ara gun boyu kasik agrim olmustu bende endiselenmistm acaba birseymi olacak diye :/8+6 benim. İlk kez höyle oldu
İnt bende cok baktim bebekmi gobekmi diye, bebek bu haftada disardan belli olmasi mumkun degilmis Gazdan ve kabizliktan bagirsak siskinligiTursuyu hiç düşünmemiştim, öğlen yiyeceğim, teşekkürler. 10.haftanin ortasindayim karnım kabızdan mi hamilelikten mi biraz sis anlayamıyorum ben de ama galiba kabizdan benim de:)
Bence degil, bir daha bu indirimler olmaz kizlar ocaktan sonra 5 kati artacak mecbur. Ben bu indirimden
Park besik, sut sagma pompasi, ana kucagi, biberon, 2 suluk, 10 adet tulum, indirime giren cirtli kitap, oyuncak, lego, hamak, aktivite ortusu vs aldim hep.
Durumum olsaydi oto koltugu ve bebek arabasida almak isterdim sahsen cok guzel indirimler oldu.
Aldigim park besik 5.800 dü ablam bile 2 ay once 4 bine aldi, ben bu indirimlerden 2.800 aldim. Ana kucaklari yine cok guzel dustu.
Butceniz varsa en azindan bir buyuk urunu almanizi tavsiye ederim.
Benim de aklımda olanlar aralık gibi almayı düşünüyorum Puset, biberon şuan ( 700 800 tl e bebekte ) ,biberon kurutucu , suluk , bol bol çıtçıtlı badi yaz bebeği olacağı için en çok ihtiyaç ,emzik ( cinsiyet öğrenirsem ) , baby termosu filan alıp koymak istiyorum şuan bile 1000 tl ilerde kaç tl olur Allah bilir eskimez kırılmaz nede olsa kapalı kutuda kalsın
Kızlar şubatta da indirim bar ebebekte onumu beklesem bilmiyorum yaAlabilirsiniz. Bizim ev çok küçük yoksa her şeyi bu indirimlerden alırdım. Şuan stok saklayacak alanım yok aslında erken elbette daha riskli dönemi bile atlamadık ama özellikle ocak ayından sonra her şey epey artacakmışS ne alsak kar bence
Şuan ki fiyatlar arasında baya bir fark olur ama 3 ay var ve yıl atlayacak otomatik fiyat revizeye giderlerKızlar şubatta da indirim bar ebebekte onumu beklesem bilmiyorum ya
Cicegim altin da cikiyor, sen aliyomussun gibi kenara altin koy paranin kiymeti azalmamis olur, yine subatta anneler gununde falan indirim olur, hic dert etme. Benim de icim gidiyor ama almiyorum. Ben de ayni sekilde dusunuyorum, pahali olsun ama sonra olsun. Allah korusun baska bi ihtimalde o esyalar daha bi aci yasatiyor insana.Bende almayı çok istiyorum fiyatlar artacak bı daha bu fiyatlarda olmayacak ama annem eşim ablalarim bırakmıyorlar Allah korusun bişey olursa ne yapacaksın daha çok yıpranırsın onları görünce diyorlar eşim pahalıya almaya razıyım ama tehlikeli zamanda alıp riske girmeyelim diyo dünde doktor risk var diyince teklif edemiyorum ama alıp almamak arasında kararsız kaldım bende