Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Merhaba, bende panorama firmasını düşünüyorum. Sitesinden form doldurmuştum. Siz nasıl ulaştınız acaba?
Merhaba benim doktorum o firma ile anlaşmalı bana direk iletişim bilgisi verdi . Haziranda bir gebeliğim olmuştu o zamanda bu firmaya yaptırmıstım. Kargo numarasını almıştım anlık takip etmiştim. Amerikaya gittiği kesin :) bir çok yorum okumuştum yurt dısı diye aldılar ankarada yapılmış filan diye korkmuştum gecen sefer. izmirdeyseniz numarayı atarım özelden

Evet bende İzmirdeyim atarsanız çok sevinirim :)

Kızlar parol kullandınız mı hiç gebeliğinizxe ? Bende maalesef migren var ve tuttu mu da ne uyku ne duş hiçbir şeyin fayfası olmuyor yaşayan bilşr kafamı duvarlara vurmak istiyorum öyle oluncs . Hamilelikten önce en korktupum şeydi hamile kaldığımda migren için naparıö diye çünkü güçlü ağrı kesiciler hatta bazen serum vs olmadan geçmez. Şimdi ben hafif ağrı hirince migrene dönmeden parol aldım . İnşallah işe yarar. Ama migreni olan arkadaşlar var mı öneriniz

Parol hamilelikte veriliyor. Geçmiş olsun.

İzmir de özel hastaneye gidiyorum. Bugün doğum ücretleri hakkında bilgi aldım. Şimdi ödenirse daha uygun oluyo dendi ama uygunu buysa
Bende İzmir'de oturuyorum şuan Urla devlet hastanesine gidiyorum özelden devam etmek istiyorum ama malum fiyatlar çok pahalı imkanimiz olursa özelde doğurmak istiyorum bahsettiğiniz doğum paketleri mi şimdiden paket alabiliyor muyuz nasıl süreç hakkında hiçbir fikrim yok cevaplarsanız sevinirim

Kızlar bu sefer daha olumlu bir haberle geldim inşallah hayırlısı olsun. Başka bir doktorla görüştüm. Vajinal ultrasonla baktı direk, emin değilsen garanti olsun dedi. Dün doktorum ölçtüğünden çok farklı. İnanamıyorum yani doktorun yanlış ölçüm yapmasına. Geçen haftaya göre 2 kat artmış. Ve kesenin üst tarafında 2 tane topçuk vardı. Dünde görmüştük ama doktor bir şey demedi. Bugünkü büyük ihtimalle ikizmiş sonradan bu veda etmiş dedi. Bir şey söylemek için çok erken 6+4 olarak gözüküyor. Geç döllenme olmuş olabilir. Kalbi evet zayıf ama ölçüme göre 6+4 bu haftasına göre normal. Haftaya gelişimine göre belli olur dedi Ağlamaktan bir hal olmuştum. Yine de içimi rahatlattı biraz. hayırlısı olsun.

Ayy herkes doktora gitmiş bende bugün doktora gittim. 9+3 olmuşuz :) 2-3 hafta sonra ikili tarama testi veya fetal dna yaptırıcaz :) fetal dna için araştırma yapıcam fiyat almam lazım galiba biraz pahalıymış

Merhaba, ben de 9+5 oldum. Doktor 11 kasımdan itibaren ikili test veya fetal dna yaptırabilirsin dedi. Bir sürü de broşür verdi onları araştırıp fiyat alacağım bu hafta. Ben de fetal dna test yaptırmayı düşünüyorum. Sanırım 400 - 500 $ civarında.

İşte her zaman riskli hissedilebilecek durumlarda 2. Hatta 3. Doktorun görüşünü almak çok önemli canım. Maşallah içini ferah tut her şey yolunda ilerleyecek Allahın izniyle detaylı bilgilendirilmek insanı rahatlatıyor

Maşallah, sizin gebeliğiniz baya ilerideymiş önden taze bilgilendirmeler alacağımız anne adayları var ne güzel. Gözünüz aydın

Ben de dr dan ciktim kizlar 8+3 um kalbinide duyduk cok sukur elleri ayaklari bile olusmaya baslamis mucize resmen cok sukur
Oyy maşallah bugün üst üste ne güzel haberler ya içim açıldı darısı başıma salı gününe inşallah ama yarın 6 olucam keseye göre daha küçüğüz. Kalbi duyar ve kendisini görürüz inşallah.

Gerçekten öyleymiş, kesinlikle gitmek gerekiyor. Hem daha detaylı anlattı hem de daha bilgili olduğu çok açıktı. Hayırlısı olsun İnşallah allahın izniyle

Gözün aydın çok sevindim

İzmir'deki özel hastanelerde doğum paketleri kaçıncı haftadan başlıyor fiyatları nasıl doğumu kapsıyor mu bilgisi olan yazabilir mi

Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 4 Eylül . Ekimin 27 sinde ultrasyonda kese gördük ama 4-5 haftaya denk geliyor gebelik dedi sizce neden bu kadar geri olabilir. Biraz endişeliyim
Ve kese etrafı kanama görünüyor dedi duphaston ilaç verdi benim gibi olan varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…