- 26 Mart 2024
- 148
- 186
- 35
Merhaba benim doktorum o firma ile anlaşmalı bana direk iletişim bilgisi verdi . Haziranda bir gebeliğim olmuştu o zamanda bu firmaya yaptırmıstım. Kargo numarasını almıştım anlık takip etmiştim. Amerikaya gittiği kesin :) bir çok yorum okumuştum yurt dısı diye aldılar ankarada yapılmış filan diye korkmuştum gecen sefer. izmirdeyseniz numarayı atarım özeldenMerhaba, bende panorama firmasını düşünüyorum. Sitesinden form doldurmuştum. Siz nasıl ulaştınız acaba?
Bana da dr um bunu ve panorama onerdi acibadem dr u ama dedi gereksiz pahali sen bunlardan birinde yaptirSelam genoks firması 12 bin tl ye yapıyor yeni görüşme yaptım
Çalışıyorum ama seni merakımdan girdim 2 den sonra yine bakacağımAmin canım inşallah 2 de randevu az kaldı
MaşallahBen de dr dan ciktim kizlar 8+3 um kalbinide duyduk cok sukur elleri ayaklari bile olusmaya baslamismucize resmen cok sukur
Evet bende İzmirdeyim atarsanız çok sevinirim :)Merhaba benim doktorum o firma ile anlaşmalı bana direk iletişim bilgisi verdi . Haziranda bir gebeliğim olmuştu o zamanda bu firmaya yaptırmıstım. Kargo numarasını almıştım anlık takip etmiştim. Amerikaya gittiği kesin :) bir çok yorum okumuştum yurt dısı diye aldılar ankarada yapılmış filan diye korkmuştum gecen sefer. izmirdeyseniz numarayı atarım özelden
Parol hamilelikte veriliyor. Geçmiş olsun.Kızlar parol kullandınız mı hiç gebeliğinizxe ? Bende maalesef migren var ve tuttu mu da ne uyku ne duş hiçbir şeyin fayfası olmuyor yaşayan bilşr kafamı duvarlara vurmak istiyorum öyle oluncs . Hamilelikten önce en korktupum şeydi hamile kaldığımda migren için naparıö diye çünkü güçlü ağrı kesiciler hatta bazen serum vs olmadan geçmez. Şimdi ben hafif ağrı hirince migrene dönmeden parol aldım . İnşallah işe yarar. Ama migreni olan arkadaşlar var mı öneriniz
Bende İzmir'de oturuyorum şuan Urla devlet hastanesine gidiyorum özelden devam etmek istiyorum ama malum fiyatlar çok pahalı imkanimiz olursa özelde doğurmak istiyorum bahsettiğiniz doğum paketleri mi şimdiden paket alabiliyor muyuz nasıl süreç hakkında hiçbir fikrim yok cevaplarsanız sevinirimİzmir de özel hastaneye gidiyorum. Bugün doğum ücretleri hakkında bilgi aldım. Şimdi ödenirse daha uygun oluyo dendi ama uygunu buysa
Ayy herkes doktora gitmiş bende bugün doktora gittim. 9+3 olmuşuz :) 2-3 hafta sonra ikili tarama testi veya fetal dna yaptırıcaz :) fetal dna için araştırma yapıcam fiyat almam lazım galiba biraz pahalıymış
İşte her zaman riskli hissedilebilecek durumlarda 2. Hatta 3. Doktorun görüşünü almak çok önemli canım. Maşallah içini ferah tut her şey yolunda ilerleyecek Allahın izniyleKızlar bu sefer daha olumlu bir haberle geldim inşallah hayırlısı olsun. Başka bir doktorla görüştüm. Vajinal ultrasonla baktı direk, emin değilsen garanti olsun dedi. Dün doktorum ölçtüğünden çok farklı. İnanamıyorum yani doktorun yanlış ölçüm yapmasına. Geçen haftaya göre 2 kat artmış. Ve kesenin üst tarafında 2 tane topçuk vardı. Dünde görmüştük ama doktor bir şey demedi. Bugünkü büyük ihtimalle ikizmiş sonradan bu veda etmiş dedi. Bir şey söylemek için çok erken 6+4 olarak gözüküyor. Geç döllenme olmuş olabilir. Kalbi evet zayıf ama ölçüme göre 6+4 bu haftasına göre normal. Haftaya gelişimine göre belli olur dediAğlamaktan bir hal olmuştum. Yine de içimi rahatlattı biraz. hayırlısı olsun.
Maşallah, sizin gebeliğiniz baya ilerideymişMerhaba, ben de 9+5 oldum. Doktor 11 kasımdan itibaren ikili test veya fetal dna yaptırabilirsin dedi. Bir sürü de broşür verdi onları araştırıp fiyat alacağım bu hafta. Ben de fetal dna test yaptırmayı düşünüyorum. Sanırım 400 - 500 $ civarında.
Oyy maşallahBen de dr dan ciktim kizlar 8+3 um kalbinide duyduk cok sukur elleri ayaklari bile olusmaya baslamismucize resmen cok sukur
Gerçekten öyleymiş, kesinlikle gitmek gerekiyor. Hem daha detaylı anlattı hem de daha bilgili olduğu çok açıktı. Hayırlısı olsunİşte her zaman riskli hissedilebilecek durumlarda 2. Hatta 3. Doktorun görüşünü almak çok önemli canım. Maşallah içini ferah tut her şey yolunda ilerleyecek Allahın izniyledetaylı bilgilendirilmek insanı rahatlatıyor
Gözün aydın çok sevindimKızlar bu sefer daha olumlu bir haberle geldim inşallah hayırlısı olsun. Başka bir doktorla görüştüm. Vajinal ultrasonla baktı direk, emin değilsen garanti olsun dedi. Dün doktorum ölçtüğünden çok farklı. İnanamıyorum yani doktorun yanlış ölçüm yapmasına. Geçen haftaya göre 2 kat artmış. Ve kesenin üst tarafında 2 tane topçuk vardı. Dünde görmüştük ama doktor bir şey demedi. Bugünkü büyük ihtimalle ikizmiş sonradan bu veda etmiş dedi. Bir şey söylemek için çok erken 6+4 olarak gözüküyor. Geç döllenme olmuş olabilir. Kalbi evet zayıf ama ölçüme göre 6+4 bu haftasına göre normal. Haftaya gelişimine göre belli olur dediAğlamaktan bir hal olmuştum. Yine de içimi rahatlattı biraz. hayırlısı olsun.
Teşekkür ederimMaşallah, sizin gebeliğiniz baya ilerideymişönden taze bilgilendirmeler alacağımız anne adayları var ne güzel. Gözünüz aydın