Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Karataş hastanesine gidiyorum ben. Sorduğumda şuan verilirse 70 bine sabitliyorlar ama içinde sadece doğum yatış ve bebeğin doğduktan sonra işitme vs testleri var. Süsleme yada doğuma kadar olan testleri karşılamıyorlar. Egepol hastanesinde sorduğumda her şey dahil 65 bin demişlerdi. Ben karataş hastanesine baştan beri gittiğim için orda kaldım şuan. Diğer hastaneleri sormadım bana yakın yerleri sormuştum

Selam kızlar bugün doktora gittim kese karından gözüktü ama içinde bisi göremedim gölge var dedi. 5+4 için normal dedi 15 gün sonra çağırdı. Sizce normal mi salı günü beta hcg 3792 idi. Hiç başına böyle gelen var mı ya da işleyiş bu mudur

Cok ama cok sevindim, cok sukur rabbim saglikla sihhatle kucagina almani nasip etsin

Hayirli olsun yolk sac icin erken olabilir, benim beta gecen pers 2500tu muhtemelen cuma 3750 falan olmustur, gecen cuma 5+3tum ve doktora gitsem sadece kese gorurum diye gitmedim. Bu cuma yani 6+3te gittim kese de yolk sac da gozuktu bi hafta sonra da insallah kalbini duyarim diye bekliyorum. Yani sen de 15 gun sonra gittiginde hem bebisi gorursun icerde minnak sekilde hem kalp atisini duyarsin

Merhaba, hamileliğimiz yakın birbirine bende 2 yada 3 haftaya girerken yaptırıcam. Erken yaptırınca galiba sonuçlar yetersiz olabiliyormuş 11 haftalık 12 haftalık civarı en iyi sonuç alırız

Amin insaAllah gölge car dedi ama ben göremedim hep göreceğimi düşünmüştüm çok merak ediyorum onu görmek çok istedim. 15 gün nasıl beklecem bilmiyorum

Kızlar dün sağlık ocapında gebelik kaydı açtılar ve idrar testi yapmamı söyşediler acilde daha önce gebelik yaşayanlar yaptılar mı rutübdir diye düşünüyorum

Canım çok çok sevindim inşallah daha da iyi olacak sen içini ferah tut dua et bol bol, mucizen inşallah hep seninle kalacak

Kizlar ben de hesap yapiorum en iyi ihtimal 39-0 alsa (ilk hamilelgim oyle) 3-4 hazirana denk gelio 5inden sonra da kurban bayramiymis tam denk gelmis yani sansa belki diorum daha erken alir mi o zaman 30 mayis gibi falan olur mu kafamda deli sorular oldu

Satlarımız aynı ben de yarın tam 6 hafta oluyorum. Geçen hafta doktora 7. Hafta içindeyim diye heveslenip gittiğimde 4+6 olduğunu öğrenmiştim. İlk bi şaşırsam da Hesaplamamıza göre de doğru çıktı zaten 14’ünde çatlatma iğnesi olup o haftayı ve sonralarını değerlendirmiştik. Döllenme ve yerleşme sürecine göre normal dedi doktorumuz. Bana da önlem amaçlı dupaston vermişti gebelik öncesinden beri kullanıyorum devam edecekmişim bi süre daha. Tedirgin olmayın siz de geriden ziyade döllenme kaynaklıdır diye düşünüyorum sizinkini de.

Merhaba arkadaşlar ben şuan 7+5 im çok fena geçiyor hamileliğim. Bulantı ve kusma için ilaç kullanıyorum onlarda tamamen kesmiyor. Benim gibi olan var mı ya da bir tavsiyesi olan. Bazen psikolojik olarak çok çökertiyor beni

Canım ben de Nazlı Hocaya gidiyorum çok memnunum Liv ‘de. Tavsiye üzerine gittim ben de şimdilik her şey yolunda ama çok teşekkür ederim not aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…