- 27 Mayıs 2023
- 97
- 75
- 30
Karataş hastanesine gidiyorum ben. Sorduğumda şuan verilirse 70 bine sabitliyorlar ama içinde sadece doğum yatış ve bebeğin doğduktan sonra işitme vs testleri var. Süsleme yada doğuma kadar olan testleri karşılamıyorlar. Egepol hastanesinde sorduğumda her şey dahil 65 bin demişlerdi. Ben karataş hastanesine baştan beri gittiğim için orda kaldım şuan. Diğer hastaneleri sormadım bana yakın yerleri sormuştumBende İzmir'de oturuyorum şuan Urla devlet hastanesine gidiyorum özelden devam etmek istiyorum ama malum fiyatlar çok pahalı imkanimiz olursa özelde doğurmak istiyorum bahsettiğiniz doğum paketleri mi şimdiden paket alabiliyor muyuz nasıl süreç hakkında hiçbir fikrim yok cevaplarsanız sevinirim
Cok ama cok sevindim, cok sukurKızlar çok şükür haberler güzeldoktor yerleşimi güzel kalp atışı iyi haftasıyla tam uyumlu dedi mutlu ayrıldık doktordan Rabbim daim eylesin inşallah darısı bekleyen tüm arkadaşların başına dualarınızı eksik etmediniz Allah razı olsun hepinizden
Hayirli olsunSelam kızlar bugün doktora gittim kese karından gözüktü ama içinde bisi göremedim gölge var dedi. 5+4 için normal dedi 15 gün sonra çağırdı. Sizce normal mi salı günü beta hcg 3792 idi. Hiç başına böyle gelen var mı ya da işleyiş bu mudur
Merhaba, hamileliğimiz yakın birbirineMerhaba, ben de 9+5 oldum. Doktor 11 kasımdan itibaren ikili test veya fetal dna yaptırabilirsin dedi. Bir sürü de broşür verdi onları araştırıp fiyat alacağım bu hafta. Ben de fetal dna test yaptırmayı düşünüyorum. Sanırım 400 - 500 $ civarında.
Amin insaAllahHayirli olsunyolk sac icin erken olabilir, benim beta gecen pers 2500tu muhtemelen cuma 3750 falan olmustur, gecen cuma 5+3tum ve doktora gitsem sadece kese gorurum diye gitmedim. Bu cuma yani 6+3te gittim kese de yolk sac da gozuktu bi hafta sonra da insallah kalbini duyarim diye bekliyorum. Yani sen de 15 gun sonra gittiginde hem bebisi gorursun icerde minnak sekilde hem kalp atisini duyarsin
Canım çok çok sevindimKızlar bu sefer daha olumlu bir haberle geldim inşallah hayırlısı olsun. Başka bir doktorla görüştüm. Vajinal ultrasonla baktı direk, emin değilsen garanti olsun dedi. Dün doktorum ölçtüğünden çok farklı. İnanamıyorum yani doktorun yanlış ölçüm yapmasına. Geçen haftaya göre 2 kat artmış. Ve kesenin üst tarafında 2 tane topçuk vardı. Dünde görmüştük ama doktor bir şey demedi. Bugünkü büyük ihtimalle ikizmiş sonradan bu veda etmiş dedi. Bir şey söylemek için çok erken 6+4 olarak gözüküyor. Geç döllenme olmuş olabilir. Kalbi evet zayıf ama ölçüme göre 6+4 bu haftasına göre normal. Haftaya gelişimine göre belli olur dediAğlamaktan bir hal olmuştum. Yine de içimi rahatlattı biraz. hayırlısı olsun.
Satlarımız aynıMerhaba arkadaşlar son adet tarihim 4 Eylül . Ekimin 27 sinde ultrasyonda kese gördük ama 4-5 haftaya denk geliyor gebelik dedi sizce neden bu kadar geri olabilir. Biraz endişeliyim
Ve kese etrafı kanama görünüyor dedi duphaston ilaç verdi benim gibi olan varmı aranızda
65.000 TL aldık paketi hepsi dahil.Ne kadara aldınız bende doğum paketlerine bakacağım
Canım ben de Nazlı Hocaya gidiyorum çok memnunum Liv ‘de. Tavsiye üzerine gittim ben de şimdilik her şey yolunda ama çok teşekkür ederim not aldım.Liv’de hangi doktora gidiyosun canım? Medicana’da Ayla hoca’dan da çok memnun kalmıştım ben tabi bayram zamanı gitmiştim. Sgk anlaşması da var hocanın tss geçer yani, liv le anlaştık dedin gerçi ama kafanda soru işareti kalırsa oradan da bilgi al yine canım
evetMerhaba, hamileliğimiz yakın birbirinebende 2 yada 3 haftaya girerken yaptırıcam. Erken yaptırınca galiba sonuçlar yetersiz olabiliyormuş 11 haftalık 12 haftalık civarı en iyi sonuç alırız
Evet bana da açmışlardı idrar testini de vermiştim. Hatta Ocak ayında tetanoz aşısı için randevu verdiler. Aile sağlık merkezi takip ediyor belirli aralıklarla.Kızlar dün sağlık ocapında gebelik kaydı açtılar ve idrar testi yapmamı söyşediler acilde daha önce gebelik yaşayanlar yaptılar mı rutübdir diye düşünüyorum
İnanır mısın benimde kusma hiç olmadı çok hafif bulantım oldu aa başlıcak dedim ama o da geçtievetbu hafta araştırmalara başlayacağım fetal dna testi için doktorun verdiği broşürlerden başlayarak. Aldığımız fiyat performansları paylaşalım. Sizin nasıl gidiyor gebeliğiniz? Benim başlangıçtan itibaren hiç bulantı, kusma vs olmadı. Hatta iştah açıklığı baskındı.
Bn idrar vermesem sorun olur mu hastane uzak ve şehiriçi geçmiyorEvet bana da açmışlardı idrar testini de vermiştim. Hatta Ocak ayında tetanoz aşısı için randevu verdiler. Aile sağlık merkezi takip ediyor belirli aralıklarla.