Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rabbim içimi biliyor erkeğe biraz daha yakındım ama kız deyince ismini bile hazırlamıştım parla diye seviyordum karnımı pipiyi gösterdi artık değişmez heralde
Rabbim içimi biliyor erkeğe biraz daha yakındım ama kız deyince ismini bile hazırlamıştım parla diye seviyordum karnımı pipiyi gösterdi artık değişmez heralde
Pipisini gosterdiyse tamam bitti bu iş ahanda pipi kiz bekleme beni demis sana annesi zaten istediğini vermiş rabbim sağlıklı alırsın kucagina inşallah canim
Pipisini gosterdiyse tamam bitti bu iş ahanda pipi kiz bekleme beni demis sana annesi zaten istediğini vermiş rabbim sağlıklı alırsın kucagina inşallah canim
İlk çocuğum hareketi çok çok azdı ya da ben anlamıyordum bilmiyorum ikinci erkek daha çok farkındaydım ancak öyle sürekli hareket etmiyordu. Sizinki nasıl hareketli mi