Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    54
2 erkekte çok güzel oluyor benimkiler abi kardeş şimdiden top oynuyorlar, yakalamaya çalışıyorlar birbirlerini çok tatlılar 😍😍
Tek olmaya ben alışkınım hiçbir zaman yardım alamadım herkesten uzak olduğum için 😆😆
çocuk büyütmek zaten zor yıpratıcı bu kesin.. seviyoruz ama her günümüz onlara gidiyor en azından kreş okul zamanı gelene kadar
Kreşe düşünmüyorum koymaya belkide kendim kreşe gitmedim diye ondan istemiyorum☺️Ama evet ikisi ikiz gibi büyüyürler🤲🏻☺️

Merhaba. Benimde yaş 36 kötüye hazırdım ve öyle çıksaydı yaştan olduğu için fetal yaptırmazdım daha şimdi Instagram'da fetal temiz çıkan bir kadının yorumunu gördüm ama detaylıda sorun çıktı ondan hiç bu testlerede güvenmiyorum
fetal dna da tüm hastalıklara bakılmıyor tabiki o sebeple olabilir, ama umarım taramada yanılma payı olmuştur bahsettiğiniz kişinin ne gibi sorunu çıktı?

valla ikinci hamileliğim olmasına rağmen bende emin olamıyorum. geçen bi şey oldu tekme değildir dye düşünüyorum ama sanki kızımda daha erken hissetmiştim. bu sefer ki uslu olacak herhalde :)
Bende de biseyler oluyor ama asla emin olamıyorum ne oldugundan, Kaç haftalıksınız suan 🥰

Biz yakın aile harici kimseye söylemedik. 17 haftalığım. Pazar günü bayramda söyleyeceğiz herkese ❤️ Eninde sonunda öğrenecekler zaten, bu zamana kadar saklayabilmek çok zordu 😁 Paylaşmadan önce nazar duaları okuyun canlar, Rabbim hepimizi kem gözlerden korusun aminn.

Birkaç gündür hissediyorum, hatta eşim bile hissetti☺️ 17 haftalığım şuan.
2 haftam var daha o zaman 🥰

İlk hamileligim nasil birsey daha once tatmagim icin Valla bana herşey gaz sancısı,bagirsak ,mide hareketi gibi geliyo😂 gerçekten anlamam için güzel bir tekme savurmasi lazim yavrumun bana🙈😂
Ahahahaha benim de aynısı ilk hamilelik olduğu için emin olamıyorum me oldugundan. Dediğin gibi sağlam bi tekme yemeden emin olamayacağım galiba 😅

fetal dna da tüm hastalıklara bakılmıyor tabiki o sebeple olabilir, ama umarım taramada yanılma payı olmuştur bahsettiğiniz kişinin ne gibi sorunu çıktı?
Şimdi asla hatırlamıyorum ama onu gibi bir sürü mesajlar gördüm ben

Kızlar 13haftada yüzde 60kız demisti özeldeki doktor bu gün devlet hastanesine gittim yüzde 99erkek dedi 🫣😂
Kuzu %60 oran zaten çok düşük bir ihtimal bana göre %99 erkeğe guven sen hangisini tercih ederdin bilmiyorum ama 😅 hayırlısı olsun sağlıkla gelsin😍

Back
X