• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    27
Kızlar göbüşler ne alemde bugün namaz kılarken bi farklı geldi alt karnım vardı sankı yukarı doğru çıkmış sizinkilerde büyüme varmı malum biz kilolular ayırt edemiyoruz göbek mi bebek mi 🫢😅
Bebek bebek 😁tabi sadece bebekte değil biraz gaz biraz su sanırım.benim sezeryan göbeğimden dolayı sanırım erken çıktı ya. Yarın sabah tartılayım bakayım. En son 61 dim

Merhaba hanımlarrr lütfen bana da yardımcı olabilir misiniz sata göre 6+1im keseye göre 5+3üm dün kontrolüm vardı kese göründü fakat bebek halen görünmedi pzt gideceğim doktora kese altında hafif kanama alanı varmış Progestan kullanıyorum fakat benim 3 gündür gebelik belirtilerim kalmadı iştahsızdım iştahım açıldı göğüslerim çok gergin ve ağrıyordu onlar söndü acı ağrı yok sadece uçları çok az dokunursam oda ve kasık ağrılarım kayboldu hamile değil gibiyim ve korkuyorum bebek oluşmayacak diye böyle birşey yaşayan var mı 🥺 kese fotoğrafını da ekleyim ben sağ alt köşede yolk sac oluşmaya başlamış gibi görüyorum fakat doktor birşey söylemedi pztye kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum çalıştığım için doktor rapor yazdı evde kaldıkça daha çok vücudumu dinliyorum herşeyi sorun ediyorum 😔
Ben de 6+4 te gittim bebekler yoktu. Keseler 5. Hafta ile uyumlu. Yolk sac başlamış dedi dr. Güzel düşünelim güzel olsun inşallah. Haber edelim birbirimize 🥰

Ben de 6+4 te gittim bebekler yoktu. Keseler 5. Hafta ile uyumlu. Yolk sac başlamış dedi dr. Güzel düşünelim güzel olsun inşallah. Haber edelim birbirimize 🥰
İnsallahhh güzel haberlerle dönüş yapariz birbirimize o zaman 😍 peki belirtiler devam ediyor mu sizde bende hiç bişey kalmadı belirtiye dair 🥺

İnsallahhh güzel haberlerle dönüş yapariz birbirimize o zaman 😍 peki belirtiler devam ediyor mu sizde bende hiç bişey kalmadı belirtiye dair 🥺
Vallahi dün hiç bir şey yoktu benim de. Tüp bebek benim transferden beri ilk defa ağız tadı ile çay içtim hatta. Bugün de gündüz aynı şekildeydşm ama akşam yemeği yiyemedim tiksinti geldi. Ben de çok üşüme ve uyku harici bişi yok. İlk zaman bulantım çoktu hatta onunda artık ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. İçinizi ferah tutun lütfen. Son zaman etrafımdaki gebelerin kese kalp tarihini soruyorum bizim tarihlere denk geliyor hep.

Üç kez düşük yapınca kimseyi heveslendirmek istemedim :D gerçi artık baya büyüdü ama yine de bir ay daha beklemeyi düşünüyorum.. tabiki bilmeye hakları var ama annem de ağzını asla tutamaz bir saat içinde tüm sülale öğrenir ondan da çok ılımlı değilim paylaşmaya
Anladım canim sen ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman soyle o zaman umarım sağlıkla kucağına alırsın canim🙏

söylemesem daha iyiydi herhalde
sen iyi dayanmışsın ama ilk çocukta :D

bizimkide daha erken miydi acaba, biraz daha beklesemiydin. anne dedim yaşım geçiyor nereden bileyim seneye olacağını , garantisi yok ki
insanın kendi annesi yapınca dokunuyor. kayınvalidem daha çok sevindi sağolsun
Canim yine sen kv den sknti yasamamisin ben ondan da yedim lafı o ilk cocugumda bile erken demişti evlendikten 4 ay sonra kalmıştım çünkü ama 2. İstemese de oğluma aşık kv benim kizimi da seviyor ama bu başka diye içine sokacak
Anne konusunda üzülme canım aslında iyiligimizi düşünüyorlar sen dogurunca gor bak dediklerini nasil unutuyor 😁

Canim yine sen kv den sknti yasamamisin ben ondan da yedim lafı o ilk cocugumda bile erken demişti evlendikten 4 ay sonra kalmıştım çünkü ama 2. İstemese de oğluma aşık kv benim kizimi da seviyor ama bu başka diye içine sokacak
Anne konusunda üzülme canım aslında iyiligimizi düşünüyorlar sen dogurunca gor bak dediklerini nasil unutuyor 😁
kv ne diyorum ya uzun süre düşündüm :D kayınvalide heralde allah iyiliğinizi versin 😁😁

Kızlar hamile pilatesi yapıyor musunuz ya da spor falan? Yapıyorsanız hangi videolardan yararlanıyorsunuz? Ben hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum ama spor yapsam çok kilo almasam diye düşünüyorum çok mu olur baya pilates yapanlar var

😂 benim de kayınvalidem eşimin tüm ailesi çok seviniyor çocuklarımı da çok seviyorlar o yüzden onları ailem gibi görüyorum. Bir insanın senin için sevinmesi mutlu olması çok güzel bir duygu
Valla bazı insanlar çocuk doğunca da değişmiyor. Ablamın doğumuna annem gitti ablam öyle pişmanki sezeryan sonrası hemen iş yapmak zorunda kaldı ve dikişleri patladı yine de bakmadı ilgilenmedi artık hep kayınvalidesini çağırıyor çocuklarına da kocasının ailesi bakıp seviyor 😍 ya aile problemlerini yazdım ama bazı anneler anne değil yani doğurmakla o duygu gelmiyor işte

Kızlar hamile pilatesi yapıyor musunuz ya da spor falan? Yapıyorsanız hangi videolardan yararlanıyorsunuz? Ben hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum ama spor yapsam çok kilo almasam diye düşünüyorum çok mu olur baya pilates yapanlar var
ben ilk hamileliğimde online hamile pilatesi yapmıştım. çok memnun kalmıştım. şimdi tekrar yapsam mı diye düşünüyorum
hem çok kilo almayı engelliyor, hareket oluyor ,ağrım sızım olmamıştı. doğumdan sonra da kolay toparlanmıştım.
zor tarafı yaz sıcağında hamiş hamiş zorlanıyorsun
eğer başlayacaksan 13. haftadan sonra doktor onayı ile başlıyorsun haberin olsun

ben ilk hamileliğimde online hamile pilatesi yapmıştım. çok memnun kalmıştım. şimdi tekrar yapsam mı diye düşünüyorum
hem çok kilo almayı engelliyor, hareket oluyor ,ağrım sızım olmamıştı. doğumdan sonra da kolay toparlanmıştım.
zor tarafı yaz sıcağında hamiş hamiş zorlanıyorsun
eğer başlayacaksan 13. haftadan sonra doktor onayı ile başlıyorsun haberin olsun
Aa teşekkürler haftaya kontrole gidince sorayım

Aşırı şişim ya ödemmi gazmı anlamadım
kızlar valla ben de geçen gün yazmıştım ama artık daha da belirgin hale gözle görülür hale geldim. Göğüslerim zaten büyük benim daha da şişti, giydiklerimden farkediyorum vücudum da şişti. Normal mi herkes böyle mi?
Bugün tam 6 hafta oldum. Doktor kontrolüm yarın doktoruma da sorucam.

kızlar valla ben de geçen gün yazmıştım ama artık daha da belirgin hale gözle görülür hale geldim. Göğüslerim zaten büyük benim daha da şişti, giydiklerimden farkediyorum vücudum da şişti. Normal mi herkes böyle mi?
Bugün tam 6 hafta oldum. Doktor kontrolüm yarın doktoruma da sorucam.
Vücudunda progestan hormonu arttığı için normalmiş şişmek. karın, kasık, bel ağrısı göğüslerde şişme yapar dedi benim doktorum. ben bir de progesteron kullanıyorum alttan. 4-5 aylık gebe gibi göbeğim var maşallah. sizi de gaz çok rahatsız ediyor mu?

Doktora yürüyüşü sordum bana sadece 30 dk dedi her gün yürüye bilirsin kilo almamışım diyeti bile dedi şimdilik kasma kendini belli dedi zaten çok abartarak yemiyorsun irelide bakarız şeker varmı yokmu

Doktora yürüyüşü sordum bana sadece 30 dk dedi her gün yürüye bilirsin kilo almamışım diyeti bile dedi şimdilik kasma kendini belli dedi zaten çok abartarak yemiyorsun irelide bakarız şeker varmı yokmu
Süper ben de soracağım bakalım pilates yapsam iyi olur doğumum kolay geçsin istiyorum bakalım

Back
X