• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Ben de dün 6+1de kontrole gittim kese 17 mm doktor bebek yok yolk sac yok boş gebelik olabilir Perşembe günü gel tekrar bakalım eğer yoksa hâlâ kürtaj yapalım dedi nasıl bu kadar aceleci oluyo anlamıyorum bı tane bile olumlu bişey söylemedi

Daha önce ki kalbi duran gebeliğimde bu zamanlarda duymuştum
6 hafta içinde çok erken ihtimallerde bulunmamış mı!
Başka birşey mi gördü acaba

Daha önce ki kalbi duran gebeliğimde bu zamanlarda duymuştum
6 hafta içinde çok erken ihtimallerde bulunmamış mı!
Başka birşey mi gördü acaba
Dün sata göre 6+1dim ama kesem 6+4 olarak gözüküyordu bu kadar büyük kesede bebek olması lazım ama yok dedi

Selam kızlar aranıza yeni geldi. 8 ocakta çift embriyo transferi oldum. Henüz kese görmeye gitmedim. 10 gün sonra gitmeyi planlıyorum. Bu arada ikiz kızlarım var 5 buçuk yaşında.
Sizce beta hcg ile ikiz olmasının bi alakasi var mı?
Öncelikle hayırlı olsun
beta değerlerinin yüksekliğiyle ikiz gebelikten şüphelenilir evet. Beta değerleri normale göre iki katı fazla oluyor fakat kesin ikiz demesi için 2 kese yada 2 bebek görmeleri gerekiyor diye biliyorum

Dün sata göre 6+1dim ama kesem 6+4 olarak gözüküyordu bu kadar büyük kesede bebek olması lazım ama yok dedi
Geçtiğimiz cuma günü 5+3 dedi ve kese 15mm dedi yolk sac bebek hiç bişiy gözükmüyordu ve ben acaba boş gebelik mi dedim doktor bana ne alakası var dedi kese boyutlaı böyle olunca bebek gözüküyor genelde dedim oda hayır lütfen böyle kötü şeyler düşünmeyin geç oluşuyordur bunun için buna boş gebelik diyebilmek için en azından 8. Haftayı görmemiz gerekiyor dedi
Bir doktora daha gözükmem çok daha sağlıklı olacaktır
Rabbim sağlıkla gelişmesini kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah

Arkadaşlar haklı eltime de boş gebelik haftaya gel hala yoksa kürtaj olacaksın dediler. Dr unu değiştirdi 9 bazen 10 haftaya kadar bekliyoruz hemen kürtaj yapılmaz dedi bir hafta sonra bebekte görüldü zaten snn de öyle olur inşallah cnm

Geçtiğimiz cuma günü 5+3 dedi ve kese 15mm dedi yolk sac bebek hiç bişiy gözükmüyordu ve ben acaba boş gebelik mi dedim doktor bana ne alakası var dedi kese boyutlaı böyle olunca bebek gözüküyor genelde dedim oda hayır lütfen böyle kötü şeyler düşünmeyin geç oluşuyordur bunun için buna boş gebelik diyebilmek için en azından 8. Haftayı görmemiz gerekiyor dedi
Bir doktora daha gözükmem çok daha sağlıklı olacaktır
Rabbim sağlıkla gelişmesini kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
Gerçekten seninki doktorsa benimki ne şöyle pozitif konussaydi ne olurdu bı de bana kızdı senin 14 aylık bebeğin var ne bu acele diye ben de Allah'ın takdiri planlı değildi dedim korunmayı mi bilmiyorsun Meryem Ana misin sen dedi 😒

Gerçekten seninki doktorsa benimki ne şöyle pozitif konussaydi ne olurdu bı de bana kızdı senin 14 aylık bebeğin var ne bu acele diye ben de Allah'ın takdiri planlı değildi dedim korunmayı mi bilmiyorsun Meryem Ana misin sen dedi 😒
Malesef devlet hastanesinde ki doktorların belli bir yüzdeliği bu şekilde😤
Yani biz para ödemeden gittiğimizde sanki bize babalarının hayrına bakıyorlar gibi.
Ben iyi bir özel hastaneye gidiyorum yani bide yanılıp o şekilde konuşsun. Sırf bu gibi doktorlara maruz kalmamak için özeli tercih ediyorum. Aslında devlet hastanelerimize de güvenle gitmemiz gerekiyor ama malesef

Malesef devlet hastanesinde ki doktorların belli bir yüzdeliği bu şekilde😤
Yani biz para ödemeden gittiğimizde sanki bize babalarının hayrına bakıyorlar gibi.
Ben iyi bir özel hastaneye gidiyorum yani bide yanılıp o şekilde konuşsun. Sırf bu gibi doktorlara maruz kalmamak için özeli tercih ediyorum. Aslında devlet hastanelerimize de güvenle gitmemiz gerekiyor ama malesef
Evet haklısın Allah devlet hastanelerine muhtaç etmesin. Ben de akillandim daha da gitmem oraya özele randevu aldım oraya gitcem inşallah her şey belli olur 🥲

Evet haklısın Allah devlet hastanelerine muhtaç etmesin. Ben de akillandim daha da gitmem oraya özele randevu aldım oraya gitcem inşallah her şey belli olur 🥲
İçini ferah tut sabret , en kötü ihtimali şimdiden düşünme anın tadını çıkar oldu ki öyle bir durum olursa zaten bununla yüzleşeceksin evet konuşması kolay gibi düşünebilirsin ama sonuçta budur ya zaten neyse bununla yüzleşeceğiz zaten allah nasip ettiyse ne olursa olsun onlar doğacak ama nasip değilse de allahtan
Dilerim ki kucağın boş kalmasın canım benim
Benim 10 yaşında bir oğlum var 30 yaşındayım hiç düşünmedim rabbim verdi çok tedirginlik yaşıyorum ama kesede bebeği göremeyince ben de çok kötü hissettim ama olsun ve ya olmasın herşey allahtan dedim ve oturdum cuma günü olan randevumu bekliyorum
Olursa da allahtan olmazsa da allahtan biz ne yaparsak yapalım bu değişmeyecek malesef

Nerede yaşıyorusn bilmiyorum ama benim gittiğim doktor hayatımda gördüğüm en naif en açıklayıcı yorumlar yapan doktor
Cok ilgili kendisi ve ne sorarsan sor asla sıkılmıyor ve cevaplıyor
İstanbul avrupa yakasındaysan tavsiye ederim gerçekten
Bu doktora gidince oğlumdaki doktorun bile devletteki bazı doktorlar gibi oldupunu farkettim

İçini ferah tut sabret , en kötü ihtimali şimdiden düşünme anın tadını çıkar oldu ki öyle bir durum olursa zaten bununla yüzleşeceksin evet konuşması kolay gibi düşünebilirsin ama sonuçta budur ya zaten neyse bununla yüzleşeceğiz zaten allah nasip ettiyse ne olursa olsun onlar doğacak ama nasip değilse de allahtan
Dilerim ki kucağın boş kalmasın canım benim
Benim 10 yaşında bir oğlum var 30 yaşındayım hiç düşünmedim rabbim verdi çok tedirginlik yaşıyorum ama kesede bebeği göremeyince ben de çok kötü hissettim ama olsun ve ya olmasın herşey allahtan dedim ve oturdum cuma günü olan randevumu bekliyorum
Olursa da allahtan olmazsa da allahtan biz ne yaparsak yapalım bu değişmeyecek malesef
Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah

Nerede yaşıyorusn bilmiyorum ama benim gittiğim doktor hayatımda gördüğüm en naif en açıklayıcı yorumlar yapan doktor
Cok ilgili kendisi ve ne sorarsan sor asla sıkılmıyor ve cevaplıyor
İstanbul avrupa yakasındaysan tavsiye ederim gerçekten
Bu doktora gidince oğlumdaki doktorun bile devletteki bazı doktorlar gibi oldupunu farkettim
Evet İstanbul Avrupa yakasındayim tavsiye edersen çok sevinirim

Back