- 1 Ekim 2020
- 2.239
- 1.600
- 83
- 35
Bebek bebekKızlar göbüşler ne alemde bugün namaz kılarken bi farklı geldi alt karnım vardı sankı yukarı doğru çıkmış sizinkilerde büyüme varmı malum biz kilolular ayırt edemiyoruz göbek mi bebek mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek bebekKızlar göbüşler ne alemde bugün namaz kılarken bi farklı geldi alt karnım vardı sankı yukarı doğru çıkmış sizinkilerde büyüme varmı malum biz kilolular ayırt edemiyoruz göbek mi bebek mi![]()
Ben de 6+4 te gittim bebekler yoktu. Keseler 5. Hafta ile uyumlu. Yolk sac başlamış dedi dr. Güzel düşünelim güzel olsun inşallah. Haber edelim birbirimizeMerhaba hanımlarrr lütfen bana da yardımcı olabilir misiniz sata göre 6+1im keseye göre 5+3üm dün kontrolüm vardı kese göründü fakat bebek halen görünmedi pzt gideceğim doktora kese altında hafif kanama alanı varmış Progestan kullanıyorum fakat benim 3 gündür gebelik belirtilerim kalmadı iştahsızdım iştahım açıldı göğüslerim çok gergin ve ağrıyordu onlar söndü acı ağrı yok sadece uçları çok az dokunursam oda ve kasık ağrılarım kayboldu hamile değil gibiyim ve korkuyorum bebek oluşmayacak diye böyle birşey yaşayan var mıkese fotoğrafını da ekleyim ben sağ alt köşede yolk sac oluşmaya başlamış gibi görüyorum fakat doktor birşey söylemedi pztye kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum çalıştığım için doktor rapor yazdı evde kaldıkça daha çok vücudumu dinliyorum herşeyi sorun ediyorum
![]()
İnsallahhh güzel haberlerle dönüş yapariz birbirimize o zamanBen de 6+4 te gittim bebekler yoktu. Keseler 5. Hafta ile uyumlu. Yolk sac başlamış dedi dr. Güzel düşünelim güzel olsun inşallah. Haber edelim birbirimize![]()
Aşırı şişim ya ödemmi gazmı anlamadımBebek bebektabi sadece bebekte değil biraz gaz biraz su sanırım.benim sezeryan göbeğimden dolayı sanırım erken çıktı ya. Yarın sabah tartılayım bakayım. En son 61 dim
Vallahi dün hiç bir şey yoktu benim de. Tüp bebek benim transferden beri ilk defa ağız tadı ile çay içtim hatta. Bugün de gündüz aynı şekildeydşm ama akşam yemeği yiyemedim tiksinti geldi. Ben de çok üşüme ve uyku harici bişi yok. İlk zaman bulantım çoktu hatta onunda artık ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. İçinizi ferah tutun lütfen. Son zaman etrafımdaki gebelerin kese kalp tarihini soruyorum bizim tarihlere denk geliyor hep.İnsallahhh güzel haberlerle dönüş yapariz birbirimize o zamanpeki belirtiler devam ediyor mu sizde bende hiç bişey kalmadı belirtiye dair
![]()
Anladım canim sen ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman soyle o zaman umarım sağlıkla kucağına alırsın canimÜç kez düşük yapınca kimseyi heveslendirmek istemedimgerçi artık baya büyüdü ama yine de bir ay daha beklemeyi düşünüyorum.. tabiki bilmeye hakları var ama annem de ağzını asla tutamaz bir saat içinde tüm sülale öğrenir ondan da çok ılımlı değilim paylaşmaya
Yaş 33. 2.cocuk sat.05.12.2024.tahmini doğum tarihi 11,09.2025 evet listeye ekleyebilirsinizlisteye ekleyelim mi :) sat da gerekiyor ve kaçıncı çocuk :) yaş
yaş,sat,kaçıncı çocuk
Canim yine sen kv den sknti yasamamisin ben ondan da yedim lafı o ilk cocugumda bile erken demişti evlendikten 4 ay sonra kalmıştım çünkü ama 2. İstemese de oğluma aşık kv benim kizimi da seviyor ama bu başka diye içine sokacaksöylemesem daha iyiydi herhalde
sen iyi dayanmışsın ama ilk çocukta
bizimkide daha erken miydi acaba, biraz daha beklesemiydin. anne dedim yaşım geçiyor nereden bileyim seneye olacağını , garantisi yok ki
insanın kendi annesi yapınca dokunuyor. kayınvalidem daha çok sevindi sağolsun
Aa evet şimdi gördüm aşağılara bakıyordum yukardaymıs11 eylül değil miydi canım, ben görüyorum ama yanlış kişi değil dimi
Bi daha bakar mısın
kv ne diyorum ya uzun süre düşündümCanim yine sen kv den sknti yasamamisin ben ondan da yedim lafı o ilk cocugumda bile erken demişti evlendikten 4 ay sonra kalmıştım çünkü ama 2. İstemese de oğluma aşık kv benim kizimi da seviyor ama bu başka diye içine sokacak
Anne konusunda üzülme canım aslında iyiligimizi düşünüyorlar sen dogurunca gor bak dediklerini nasil unutuyor![]()
Canim yine sen kv den sknti yasamamisin ben ondan da yedim lafı o ilk cocugumda bile erken demişti evlendikten 4 ay sonra kalmıştım çünkü ama 2. İstemese de oğluma aşık kv benim kizimi da seviyor ama bu başka diye içine sokacak
Anne konusunda üzülme canım aslında iyiligimizi düşünüyorlar sen dogurunca gor bak dediklerini nasil unutuyor![]()
maşallah maşallahSevgiliTmd2020 yaşım 38, ikinci çocuk ikiz olacaklar inşallah sağlıkla ilerlesin. Sat 26 Aralık. 6+0 da keseleri gördük. Sezaryen ve ikiz olunca Eylül de doğum olacağını umuyorum
herkes sağ Salim alsın yavrusunu inşallah
![]()
düzenledim :)Yaş 33. 2.cocuk sat.05.12.2024.tahmini doğum tarihi 11,09.2025 evet listeye ekleyebilirsiniz![]()
ben ilk hamileliğimde online hamile pilatesi yapmıştım. çok memnun kalmıştım. şimdi tekrar yapsam mı diye düşünüyorumKızlar hamile pilatesi yapıyor musunuz ya da spor falan? Yapıyorsanız hangi videolardan yararlanıyorsunuz? Ben hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum ama spor yapsam çok kilo almasam diye düşünüyorum çok mu olur baya pilates yapanlar var
Aa teşekkürler haftaya kontrole gidince sorayımben ilk hamileliğimde online hamile pilatesi yapmıştım. çok memnun kalmıştım. şimdi tekrar yapsam mı diye düşünüyorum
hem çok kilo almayı engelliyor, hareket oluyor ,ağrım sızım olmamıştı. doğumdan sonra da kolay toparlanmıştım.
zor tarafı yaz sıcağında hamiş hamiş zorlanıyorsun
eğer başlayacaksan 13. haftadan sonra doktor onayı ile başlıyorsun haberin olsun
kızlar valla ben de geçen gün yazmıştım ama artık daha da belirgin hale gözle görülür hale geldim. Göğüslerim zaten büyük benim daha da şişti, giydiklerimden farkediyorum vücudum da şişti. Normal mi herkes böyle mi?Aşırı şişim ya ödemmi gazmı anlamadım
Vücudunda progestan hormonu arttığı için normalmiş şişmek. karın, kasık, bel ağrısı göğüslerde şişme yapar dedi benim doktorum. ben bir de progesteron kullanıyorum alttan. 4-5 aylık gebe gibi göbeğim var maşallah. sizi de gaz çok rahatsız ediyor mu?kızlar valla ben de geçen gün yazmıştım ama artık daha da belirgin hale gözle görülür hale geldim. Göğüslerim zaten büyük benim daha da şişti, giydiklerimden farkediyorum vücudum da şişti. Normal mi herkes böyle mi?
Bugün tam 6 hafta oldum. Doktor kontrolüm yarın doktoruma da sorucam.
Doktora yürüyüşü sordum bana sadece 30 dk dedi her gün yürüye bilirsin kilo almamışım diyeti bile dedi şimdilik kasma kendini belli dedi zaten çok abartarak yemiyorsun irelide bakarız şeker varmı yokmuKızlar hamile pilatesi yapıyor musunuz ya da spor falan? Yapıyorsanız hangi videolardan yararlanıyorsunuz? Ben hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum ama spor yapsam çok kilo almasam diye düşünüyorum çok mu olur baya pilates yapanlar var
Süper ben de soracağım bakalım pilates yapsam iyi olur doğumum kolay geçsin istiyorum bakalımDoktora yürüyüşü sordum bana sadece 30 dk dedi her gün yürüye bilirsin kilo almamışım diyeti bile dedi şimdilik kasma kendini belli dedi zaten çok abartarak yemiyorsun irelide bakarız şeker varmı yokmu