Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Niqu doktoruma gittim kese gözüktü karından doktorum dikişlerin iyi dedi kese iyi yere yerleşmiş bir sorun olmaz dedi olumsuz hiçbir şey konuşmadı şükür umarım sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza siz kalp atışı dinlendiniz mi ?

Kalp atışı duyanlar karından kaçıncı hafta duyuldu karından duyulmazsa alttan muayene mi yapıyorlar

Amin canım.Gözün aydın ne güzel olumlu konuşmuş bende sordum keseyi iyi yerleşmiş dedi bana.Yok benim doktor konntrölüm 24 karından duyulmasını istiyorum

Kızlar ben bebişimi gördüm, atan minik kalbinide Herşey yolunda sadece iç kanaman var ama önemli değil dedi. Bu ne demek oluyor anlayamadım?
İç kanama hakkında bilgim yok ama doktor önemli değil dediyse yerleşme kanamaları falan da olabilir belki

Kalp atışını karından mı duydunuz alt muayene mi ?

Herkese merhaba, öncelikle hepiniz için hayırlısı olsun benim sat 13 aralık, gecikmenin 4.gününde idrar testinde pozitif gördüm. Hemen ertesi günü kan testi verdim sağlık ocağında ama 24 saatten fazla geçmesine rağmen beta hcg sonucu çıkmadı henüz, diğer bakılan değerler çıkmış. Böyle bir şey yaşayan var mı daha önce, tekrar kan testi vereceğim yarın da çıkmazsa. Beta da pozitif olursa aranızda olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…