- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #1.121
Tesekkur ederim, bakalim ne diyecek. Ilk gebeligimde bulanti vardi ama boylesi tiksinme ilk defa yasiyorumBen bugün hastaneye gittim ordaki herkesin teni koktu herkes ter kokuyor gibiydi iğrençti dayanamadım. Eşimin tshirtü kokmasa bile bana kokuyo gibi geliyor normal benceama doktora gitcem bugün sorarım senin için
Canım aldın mı sonucunu merak ettimBenmde sat 15 Aralık bat 11 Ocak geçikmenin 2. Günü beta 303 bugun yine verdim inş güzel artış olmuştur
Yokya sağlık ocağında verdim yarın öğlene çıkarCanım aldın mı sonucunu merak ettim
Zararlı ne varsa kullanmışsın şimdi kullanıyormusun?Ingilteredeyim, oradaki gibi tum tetkikler yapilmiyor malesef, 2 gun once tansiyonum dusuk diye tahlil aldilar ama neye baktilar bilmiyorum, soylemediler. Haftaya doktor gorecekmis soyleyecekmis. Beslenmem iyi sayilir ama belki demir ve baska seyler dusuk olabilir. Oncesinde duzenli vitamin kullaniyordum zaten ama arada alkol alan, kahve ve sigarada iciyordum
Yaa sizde mi öylesiniz geçmiş olsunTesekkur ederim, bakalim ne diyecek. Ilk gebeligimde bulanti vardi ama boylesi tiksinme ilk defa yasiyorum
Hamileyken alkol sigara içilmez. Ben kahve içiyordum artık içmiyorum ne olur ne olmazZararlı ne varsa kullanmışsın şimdi kullanıyormusun?
Başlarda bendede hafif kasıkta ağrılar oluyordu, belimde şiddetli ağrı oldu hala var ama hafiften. Dr sorduğumda kanaman olmadığı sürece endişelenecek bir durum yok dediHerkese merhaba. Umarım hepimiz sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz. Bende dün kan vererek gebeliğimi öğrendim betam 80 çıktı son adet tarihim 17.12 ama sevinemiyorum bile çünkü nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim betam 20 daha sonra 60 akşamınada 54e düştü umarım bu sefer sağlıklı bir gebeliktir yarın tekrar kan vereceğim. Bide beni korkutam bişey var sol kasığımda bacağıma vuran ağrı var çok siddetli değil ama ben burdayım diye kendini hissettiriyor böyle bişey yaşayan var mı ?
teşekkür ederimBaşlarda bendede hafif kasıkta ağrılar oluyordu, belimde şiddetli ağrı oldu hala var ama hafiften. Dr sorduğumda kanaman olmadığı sürece endişelenecek bir durum yok dedi
Ya ben bu yaşıma kadar hiçbirinin tadını bile bilmiyorum gebeyken tabi hele hiç kullanılmaz kahveni bende bıraktımHamileyken alkol sigara içilmez. Ben kahve içiyordum artık içmiyorum ne olur ne olmaz
Merhaba bende şuan 5+3 üm bende de 6 cm e yakın kist var maalesef hemde kesenin yanında . Önceki gebeliğimde 3,5 cm vardı bi zararı olmamıştı büyümedi. Kistler büyürse zararı oluyor sanırım bende napcam bilmiyorum
Çok teşekkür ederim beni 2 hafta sonra çağırdı. Büyümez inşallah benim ki aşırı ağrı yapıyorMerhaba bana korkulacak bir şey yok dediler, araştırdığım kadarıyla 12-15 cm altındakiler zararsız oluyormuş cuma günü tekrar doktora gideceğim daha detaylı bilgi aldığımda size de aktarırim
Evet benim de ağrı yapıyor ama bence onun stresinden dolayı da ağrı yapıyor olabilir yumurtalıklar hemen etkileniyor maalesefÇok teşekkür ederim beni 2 hafta sonra çağırdı. Büyümez inşallah benim ki aşırı ağrı yapıyor
Stresten sanmıyorum aşırı kramp giriyor sağ tarafıma kese oluştuğu için mi yoksa kist baskı yaptığı için mi bilemiyorumEvet benim de ağrı yapıyor ama bence onun stresinden dolayı da ağrı yapıyor olabilir yumurtalıklar hemen etkileniyor maalesef
Sağ yumurtalıkta mi oluşmuş kistStresten sanmıyorum aşırı kramp giriyor sağ tarafıma kese oluştuğu için mi yoksa kist baskı yaptığı için mi bilemiyorum
Evet keseyle yan yanaSağ yumurtalıkta mi oluşmuş kist
İlk dogumun ne zaman olmuştu ve sezeryan mi olmuştu?Evet keseyle yan yana
Sezeryan 2 buçuk sene önceİlk dogumun ne zaman olmuştu ve sezeryan mi olmuştu?
Ben Kasım da gitmiştim kadın doğuma korunmayı bırakmak için bi değerlerime baktırdım muayene oldum o zaman kist yoktu yeni oluşmuşİlk dogumun ne zaman olmuştu ve sezeryan mi olmuştu?
Hamilelik kisti deniliyor bizde çıkan kistlere o yzuden zararsizlar inşallah sağlıkla tamamlarım sürecimiziBen Kasım da gitmiştim kadın doğuma korunmayı bırakmak için bi değerlerime baktırdım muayene oldum o zaman kist yoktu yeni oluşmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?