Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    55
Siz ikisinide tadını gördünüz MaşAllah şimdi sormaz bencebenimki kız sanıyordu pipiyi görünce aaa dedi ve sustuşimdi detaylıda umut ediyorum yine erkek görürüz
Valla esimi tanidiysam kesin yine soracak ama kiz diyordu sürekli dedim kızmış buyuk ihtimalboşuna verdin para dedi ama çok sevindi bakalim bi kenarda yine öyle boş boş bakacak mi
Bacak arasına bakmadi anladım kuzu o zmn ihtimal varmis bende dedim boş gordugu halde emin olamadın mi ben yanmışım dicektim güzel bi oh cektim istediğin olur inşallah kuzum yaa erkek çok erken belli oluyor ama soyleyim yinede benim oğlumun 12 hafta da pipisini belliydi 13.haftada tamamen gozukmustu

hiç farketmez emin olamıyorum sadece
yoksa kız / erkek ikisine de tamamız :)

bende düz yatıyordum, sıkıntı olmuyordu ama bi iki sabahtır düz yatınca pıt pıt bi şey atıyor. herhalde artık karnım geriliyor mu ne oluyorsa dikkat etmeye başladım
yaa belki bebiş mi pıtpıtlıyor ben rahatsız da olmuyorum ama yine de dönmemeye çalışayım

kızlar ilk gebelikte hangi haftalarda hissediliyor bebiş hareketleri

kızlar ilk gebelikte hangi haftalarda hissediliyor bebiş hareketleri
ben kızımı 12 haftalıkken kelebek gibi hissetmeye başlamıştım ama şimdi 15 hafta oldu çok ayırt edemiyorum.
karın genişliği, kilo etkiliyor diyorlar
anneme sorsan erkek arı gibiymiş erken hissettirirmiş, kız geç hissedilirmiş ama ben çok inanmadım

Neden gidiyorsunki?
Dedim ya bulantılarım kesildi sadece baş ağrım var içim rahat etmedi gidip bi görmek istiyorum bayram öncesi sıtresten ölücem yoksa

Dedim ya bulantılarım kesildi sadece baş ağrım var içim rahat etmedi gidip bi görmek istiyorum bayram öncesi sıtresten ölücem yoksa
İçin rahat etsin kuzu yoksa bayramda hep aklında onda olacak

Kızlar hiç miğde bulantısı yaşamamıştım 2gundur migdem bulanıyor basım ağrıyor yorgunum sürekli 14 15 haftalarda baş kısmında ilkel kıllar cikiyormus ondan mı böyle oldum acaba hiç hoş deyil bu durum

Cinsiyeti öğrenenler isime karar verdinizmi?bizde kesinleşti sanki
Ay ben Sina ismini çok seviyorum lise zamanlarımdan beri hep hayalimdi oğlum olursa Sina koyucam diye çok şükür baştan beri de eşimle hep Sina diye sevdik erkek olduğunu hissedip

Merhabalar ikili tarama sonucuma göre down sendromu riski yaştan dolayı 1/230 çıkmış fetal DNA yaptırcaz ama moralim çok bozuldu lütfen dua eder misiniz
Bendede yaştan dolayı değerin biri yüksek çıkmış ama doktor önemsemedi yaştan dedi senin kağıtta ne yazıyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…