Ay ben Sina ismini çok seviyorum lise zamanlarımdan beri hep hayalimdi oğlum olursa Sina koyucam diye çok şükür baştan beri de eşimle hep Sina diye sevdik erkek olduğunu hissedip
Kızlar yolculuk yapma hakkında doktorunuz birşey dedi mi uzun süre hareketsiz kalmak bi sıkıntı yapar mı yolculuk yapanlarınız arabayla mola vererek mi gidiyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim
Bende bayramdan önce bi gidip kontrole mi gitsem dedim ama geri vazgeçtim Allah’ın izniyle iyilerdir bebişler inşallah ailemin yanına gidecem belki cinsiyeti gösterir diye gitmek istemiştim ama geri vazgeçtim
Bende bayramdan önce bi gidip kontrole mi gitsem dedim ama geri vazgeçtim Allah’ın izniyle iyilerdir bebişler inşallah ailemin yanına gidecem belki cinsiyeti gösterir diye gitmek istemiştim ama geri vazgeçtim
Benim kız sata göre ultrasonda bir hafta önde gidiyormuş kızlar bu normal midir doktor normal veya değil birşey demedi plasenta da hala aynı yerinde duruyor rahim ağzını komple kapatıyormuş. Kendi doktorum korkutmamak için birşey demiyor ama ikili ultrasonu yapan devletteki perinatolog ben çok nadir gördüm tamamen kapatanların yukarı çıktığını dedi. 24 te de hala çıkmamış olursa normal doğum yapamazsın ve doğumda çok kanama olursa yapışmış olursa rahimin alınması gerekebilir falan bütün ihtimalleri anlattı. Canım o kadar sıkkın ki. Zaten ilk gebeliğimde preeklampsi geçirdim hali hazırda riskli gebeydim birde bu eklendi
Ya benimde yaş 37 ve benim doktorum normalde her şeyi abartıyor ama bunu umursamadı yaştan dolayı dedi bilemedimki belki sende başka bir değerde sorun var anlamadımki
Kızlar çıktım çok şükür minik bıdık hareketliydi içim rahatladı vallahi herşey iyi dedi doktorum korkma dedi bide tahminde bulundu hiç beklemiyordum yüzde 70 kız diyorum dedi Ense kalınlığı burun kemiğine baktı çok şükür iyi dedi tarama testlerini yapmıyacağıma dair imza verdim 15. Hafta gel cinsiyeti netleştirelim dedi
Merhabalar ikili tarama sonucuma göre down sendromu riski yaştan dolayı 1/230 çıkmış fetal DNA yaptırcaz ama moralim çok bozuldu lütfen dua eder misiniz
Kızlar çıktım çok şükür minik bıdık hareketliydi içim rahatladı vallahi herşey iyi dedi doktorum korkma dedi bide tahminde bulundu hiç beklemiyordum yüzde 70 kız diyorum dedi Ense kalınlığı burun kemiğine baktı çok şükür iyi dedi tarama testlerini yapmıyacağıma dair imza verdim 15. Hafta gel cinsiyeti netleştirelim dedi
Ya benimde yaş 37 ve benim doktorum normalde her şeyi abartıyor ama bunu umursamadı yaştan dolayı dedi bilemedimki belki sende başka bir değerde sorun var anlamadımki