bence normal biraz, ilk bir hafta biz basinda nobet tuttuk surekli, su kacmis, bogularak atiyordu cigerlerinden, hala travmadir bizde.
Ben kundaksiz hic yatirmadim dogdugundan beri. Hep sirtustu yatirdim ve yatakta cocuk disinda hicbir sey olmadi, battaniye oyuncak vs. Donmesini engellemek icin yatagin altindan destekler koydum gerektiginde, kusuyordu hep kafasina hafif yukselti verdim yine yatagin altina ince battaniyeleri katlayarak - bunlar doktor tavsiyesiydi. Cok sicak olmamasina da dikkat ettim, hatta bazen bez ustune kundak yaptim. Sapka eldiven hic takmadim. Kullandigim bazi kundaklarda o fermuar beni de geriyordu, ona gore kundagi ayarliyordum, fermuar ucunu bogazina gelmeyecek sekilde asagiha falan yerlestiriyordum, ya da azicik asagida tutuyordum. İlk zamanlar hazir kundaklar daha kolayima geliyordu ama sonra kendim sarmak daha guvenilir ve kolay geldi. Simdi yatagi degistirdik, yatagin kendi kundsgi var ona koyuyorum yine o fermuar olayi geriyor, ama cocugu ona gore ayarlayinca bir sey olmuyor gibime geliyor.
Zamanda duzelicek, ve bence delirmiyorsun normal bir surec:) uyku senin icin luks degil, kendini suclu hissetme, aksine uyudukca bebegine daha iyi bakim vereceksin.