bu haftalarda kız denilip sonra erkeğe dönen çok oluyormuş.
banada 13. haftamda kız dedi doktor ama 16 da kesinleşir dedi.
o yüzden hala emin olamıyorum
ki senin ki bacağını açmamış görmemiş
bu haftalarda kız denilip sonra erkeğe dönen çok oluyormuş.
banada 13. haftamda kız dedi doktor ama 16 da kesinleşir dedi.
o yüzden hala emin olamıyorum
ki senin ki bacağını açmamış görmemiş
Kızlar bir şey sormak istiyorum geçen gğn doktora gittim ikili test yaptırmak istemiyorum dedim normal ultrason muayenesi yaptı ama ense kalınlığı vs bakmadı ikili yapılmadan bakmıyorlar mı acaba
Hayırlı cumalar kızlar
Bana deli diyen olmazsa ben galiba pıt pıt hareketler hissediyorum ya. Göbek deliğinin çevresinde sol tarafta hissediyorum. Özellikle meyve yedikten sonra. İkinci bebeğim erken hissederim diyordum ama bu kadar beklemiyordum gaz hareketini ayırt edebiliyorum bu ona benzemiyor hiç
Hayırlı cumalarr Kızlar ben bugün bebeği hissettim 5-6 kere küçük tekme gibiydi. Çoğunuzun anlattığı kelebek oynaması gibi değildi. Bu bağırsak olamaz diye düşünüyorum. Olabilirmi bu tecrübeli anneleeeerr? Yoksa hayalmi kuruyorum gerçekten bağırsak falanmı 16+3'üz
Kızlar bir şey sormak istiyorum geçen gğn doktora gittim ikili test yaptırmak istemiyorum dedim normal ultrason muayenesi yaptı ama ense kalınlığı vs bakmadı ikili yapılmadan bakmıyorlar mı acaba
yooo ikili testten önce bakılıyor ama ikili test yaptırmayacaklar nasılsa bakmaya gerek yok denmez herhalde.
bizim doktorumuz baktı, hatta eğer ölçüler yüksek olsaydı ikili değil fetal yaptırın diyecektim dedi
yooo ikili testten önce bakılıyor ama ikili test yaptırmayacaklar nasılsa bakmaya gerek yok denmez herhalde.
bizim doktorumuz baktı, hatta eğer ölçüler yüksek olsaydı ikili değil fetal yaptırın diyecektim dedi
Doktorum yoktu farklı bir doktora göründüm sadece ultrasona baktı her şey yolunda dedi neyse haftaya kendi doktoruma tekrar gideceğim muhakkak hatırlatayım